Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vremenarka Katja na POP TV

vremenarka Katja na POP TV

katastrofa, kako lahko vreme napoveduje nekdo, ki tako nemogoče zavija???(Čeprav zdaj malo manj kot prej). Hudiča, a na TV nimajo šolanja kadrov, da bi govorili v slovenščini brez takega in onakega naglasa..
Ne vem no, jst zmeri bruhnem v smeh, ko jo vidim in slišim. Še kdo?

Halo!

To je tista blontna, a ne?

Meni je tudi popolnoma mimo za napovedovanje….Tisto zavijanje,,,,Po moje so jo najeli samo zaradi videza….Najbolj smešno pa je, da zimo napoveduje v majčki brez rokavčkov in kratki kiklci.

čao!

Ja, prav bedna je.:pp-komi jo poslušam, pa gledam tud!

meni je pa všeč. zakaj bi mogli vsi, ki delajo na televiziji, govorit ravno ljubljanščino???
katja je prav simpatična!
lp, m28

jaz sploh ne gledam vremena na pop tv….ga raje na slo 1….je veliko več povedanega…in tam najraje vidim velkavrha…:))….

Meni pa je prav simpatično to. Mi gre pa toliko bolj na živce, ko vidim/slišim tisto annoying osebo pri Pop (ona druga, ne Andreja V. Žerdin) in njen “FILEM”!!

Sploh ni fora v lublanscini, ampak v knjizni slovenscini. In to NI ljubljanscina. Zafrustriranci iz sela!

POkaži mi enega napovedovalca, ki govori knjižni slovensko. FILEM je zelo slovensko, ja..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda bruhneš v smeh, če ste pa žabarji navajeni, da bi morali vsi na TV po vaše zavijati.

Veš, ni samo Ljubljana Slovenija.

Veš kaj Zblj, ima čisto prav. Nihče ne govori v ljubljanščini. Poglejte malo oddaje, večina voditeljev zavija….

Pa te fore z žabarji… a ste zafrustrirani, da ne živite v Lj, al kaj je narobe…

Brina

Ma v tričetrt oddajah po ljubljansko zavijajo. DONS, FILEM..

Potem pa imamo eno vremenarko, ki pa zavija malo drugače, pa gre to vam , gospodi iz Ljubljane, seveda zelo na jetra.

Zdaj, ko ste z vstopom v EU postali le evropska provinca, s eboste morda nehali napihovati kot žabe.

Sem ljubljančanka, pa prvič slišim, da bi kdo rekel FILEM.

Heh, če smo mi provinca, kaj ste pa pol vi:-)))))))))))))

Aja, čist tko me neki zanima. Vsi tko obožujejo, recimo MB (Zoran Predin, pa Simona Weiss, pa Mario, pa pa….), ampak vsi rinejo v Ljubljano k nam žabarjem???????

zakaj?

Brina

Meni je vremenarka full vseč. Mislim da je phoebe malo ljubosumna na njen look. Pa še za BRINO: bol fukjenega vprašanja na forumu pa že dolgo ne!!!

Veste kaj. Mi bi vsi že zdavnaj lahko odšli v Lj samo če bi hoteli.
Ljubljančani ste navajeni da se vas nosi po rokah in imate en večvrednostni kompleks. Vem, da sem v službi in na splošno v življenju imela probleme samo z Ljubljančani.

Zbilj in ostali ugotovite iz kje sem.

Ma dejte no, Katja je čist simpatična deklica, pa kaj če mal “zavija”…..A Janša vam pa ne gre na živce?… Dolenčki?

fora je v tem, da sploh nima glasu. tko čudn govori, za na radio zagotovo ne bi bila, na TV je pa lahko zaradi “izgleda”, čeprav meni ne zgleda kaj posebnega

Kaj pa je pol z besedo filem???????

mojim staršem je dekle ful všeč, meni se zdi malo smešna, ampak mi je pa všeč, da smo malo razgibali medijsko sceno tudi z govorci, ki niso brezhibni retoriki, konec koncev je na tak način medij bliže občinstvu. samo spomnite se, kako so bili včasih vsi pogrebno resni na radijih, zdaj pa je prav zabavno poslušat. čeprav pa priznam, da velikokrat bruhnem zaradi nepismenosti nekaterih novinarjev in neupoštevanja osnovnih pravil našega jezika.

sicer pa… kaj smo pa vam ljubljančani tako hudega naredili? nikol se nisem imela za kaj superiornega, kvečjemu nasprotno! sem pol korošica, ampak, kadar koli sem šla na koroško, so imeli precej pikrih na zalogi zame kot za ljubljančanko. pa tudi drugje sem začutila negativen odnost že apriorij, ker živim v ljubljani. smrk 🙁

Ampak štel ima pa Katja hud.:))

Sem prepričan, da marsikateri dedec gleda vreme samo zaradi nje. Od tod tudi bes nekaterih naših žensk.:)))

No ja štel glih ni kej ekstra, buha bi se lohk mal znebila. Drugač je pa v redi.

ja, je kr rejena 🙂
seveda ni s tem nič narobe, je pohvalno.

Ma, dejte no, men sploh ne gre noben na živce, ampak pogreje me to, ker se nekateri vedno obregnejo ob ljubljančane. Res ne vem, zakaj?

Brina

bravo brina! tut mene to zanima

ma sploh ne vidim problema,javno nastopanje bi se moralo izvajat v knjižnem jeziku,zdej kdor to zna ni tarča posmehov pa naj bo to ljubljančan,primorec ali pa štajerec…skratka jaz sem ljubljančan in ljubljana brez ostalih slovenskih velemest nebi bila ljubljana .

sploh ni važen kje živiš glavno da se dobr počutiš

Zato, ker ste posebni tipi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close