Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrednost Yu-gi-oh kart

Vrednost Yu-gi-oh kart

Pozdravljeni,

prosim za pomoč, sin si želi yugioh karte, ki jih prodajajo preko bolhe. Mi lahko prosim kdo razloži kakšne so vrednosti kart, ker jih prodajajo od 15 centov do 5 eur,..

Hvala

kako se igra z njimi?

Kdo ima večjo vrednost vzame manjšo.

Lp

Ze 10 let odkar zadeva ni vec aktualna je vrednost izredno nizka. 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Mi kdo razloži?, 25.03.2013 ob 15:24

Pozdravljeni,

prosim za pomoč, sin si želi yugioh karte, ki jih prodajajo preko bolhe. Mi lahko prosim kdo razloži kakšne so vrednosti kart, ker jih prodajajo od 15 centov do 5 eur,..

Hvala

pozdravljeni jaz prodajam karte po ugodni ceni in zagotavljam da bojo vašemu otroku zelo všeč saj so karte ki jih predvajajo v risankah če ste zainteresirani pokličite na 031741800

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8284, 22.06.2021 ob 19:44

pozdravljeni jaz prodajam karte po ugodni ceni in zagotavljam da bojo vašemu otroku zelo všeč saj so karte ki jih predvajajo v risankah če ste zainteresirani pokličite na 031741800

zdaj ne vem, a si tako butast, da misliš, da mulc po 8 letih še vedno želi te karte (najbrž ima zdaj že 20 let) ali pa si tako bedast, da niti ne veš, da si povlekel neko nedelujočo temo iz naftalina.:))))

Ma kakšen ju-Gi-OH, to je pasé.

Pokémon  trade karte dosegajo še vedno astronomske cene; sploh določene karte.  Imaš pa komplete med 270- 450 evrov na ebay.de. Ne original še zaprtih trainer boxov, odprte že.

Pa najbolj iskana karta je seveda Charizard….

https://www.forbes.com/sites/joeparlock/2021/03/05/the-top-10-most-valuable-pokmon-tcg-cards-that-you-might-actually-own/?sh=249a0e625b95

?

JSt jih mam se vedno. V albumu. Prav spomnim se ko smo sli v crno luknjo ponj. Se tolarji so bili.

Moram se pohvalt z 3x BLUE ? eyes white dragon

Sam ni to nekaj vredno. Na dragona mislm da je 35e ce se ne motim… Enkrat sem gledal na ebayu…

Bo treba se kako desetletje pocakat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close