Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vrecke/rokavice pri sadju in zelenjavi me spravljajo ob zivce

Vrecke/rokavice pri sadju in zelenjavi me spravljajo ob zivce

Vedno kadar grem v trgovino po sadje in zelenjavo, mi gre na zivce, ker grejo vrecke in rokavice tezko narazen. Potem pa jo meckam..na vse nacine in mi kar pritisk dvigne. Vcasih bi najraje kar vse pustila pa sla. Poleg tega pa za vsako zelenjavo rabis to plastiko.

A nebi bilo bolje, ce bi imeli kar papirnate vrecke..se mi zdi, da bi bilo tudi bolj prijazno do okolja.

Nimas vlaznih rok…

Tako so te rokavicke in vrecke…

Rokavice so slabe kvalitete… Prvo se matras da jo razpres in gor dobis… Pol ti prst skoz pogleda… Pri drugi se spet matras, ko jo koncno gor dobis se na dlani strga…

Koji problemi

drugič pljuni v roko. Problem rešen.

1 izmed 2 ooo. ooo ljudi

Odgovor na objavo uporabnika
campari, 17.02.2022 ob 14:38

drugič pljuni v roko. Problem rešen.

UUUfff.. ravno prejšnji teden videla pri sadju v Sparu eno starejšo gospo, ki je dala masko dol, začela pljuvat po vrečki, tako pljuckati po robu vrečke…. oh, nooo… sem kr šla stran. fak no!

Ja vem noooo, hahahahaha. meni se isto dogaja, v Lidlu, Hoferju, samo sranje. Edino v našem mercatorju so očitno boljše kakovosti, tam so vrečke super in ne zgubljam živcev

Prinesi svoje. Lahko kupiš take za večkratno uporabo, mrežaste, ali pa jih sama sešiješ iz starih zaves. Doma normalno lahko opereš v pralnem stroju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close