Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vraščene dlake pod popkom

vraščene dlake pod popkom

Pod popkom imam temne in trdovratne dlake in jih pulim s pinceto. Problem je v tem, da se mi že nekaj let vraščajo in imam tako predel pod popkom ves čas poln rdečih pik, pa kakšna krasta se kje naredi (ker skušam dlako ven zbezat s pinceto)…Skratka zadeva izgleda obupno. Niti puder je ne prekrije.
Sploh ne vem kaj naj naredim.
Sem že poskusila s posvetlitvijo, ampak tistih nekaj trdovratnih dlak, se posvetlitvena krema ne prime.
Lepo prosim za kak nasvet!!!

to je pa en k

Ojla!

Imam čisto isti problem. Trenutno je pa sploh hudo, ker imam zelo občutljivo kožo in se mi je nekaj še posebej vnelo, tako da me boli… brr 🙁 Svetujem ti, da v času vnetja (rdeče pike) dajaš gor obkladke iz kamilice, pa maži z bepanthen kremo. Pa (čeprav vem, da se je težko zadržat) ne preveč grobo s pinceto čarat tam okoli – je bolje, da uporabljaš depilator, pinceto pa le za dlake, ki so RES že čisto zunaj in jih brez problema primeš z njo. Ko se stanje zadosti umiri, lahko prekriješ s korektorjem ali z zadosti prekrivnim pudrom, lahko pa uporabiš tudi samoporjavitveno kremo pa se ne bo videlo. Upam, da ti je kaj pomagalo.

POZDRAV!

Jaz pa bi svetovala, da bi probala z depilacijo v salonu.Ker pri depilaciji z voskom odstraniš tudi odmrle celice kože (SE NAREDI PEELING),se pri ponovni rasti dlačic lete ne vraščajo več in s tem tudi posledic ni več!

Lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close