vraščene dlake pod popkom
Pod popkom imam temne in trdovratne dlake in jih pulim s pinceto. Problem je v tem, da se mi že nekaj let vraščajo in imam tako predel pod popkom ves čas poln rdečih pik, pa kakšna krasta se kje naredi (ker skušam dlako ven zbezat s pinceto)…Skratka zadeva izgleda obupno. Niti puder je ne prekrije.
Sploh ne vem kaj naj naredim.
Sem že poskusila s posvetlitvijo, ampak tistih nekaj trdovratnih dlak, se posvetlitvena krema ne prime.
Lepo prosim za kak nasvet!!!
Ojla!
Imam čisto isti problem. Trenutno je pa sploh hudo, ker imam zelo občutljivo kožo in se mi je nekaj še posebej vnelo, tako da me boli… brr 🙁 Svetujem ti, da v času vnetja (rdeče pike) dajaš gor obkladke iz kamilice, pa maži z bepanthen kremo. Pa (čeprav vem, da se je težko zadržat) ne preveč grobo s pinceto čarat tam okoli – je bolje, da uporabljaš depilator, pinceto pa le za dlake, ki so RES že čisto zunaj in jih brez problema primeš z njo. Ko se stanje zadosti umiri, lahko prekriješ s korektorjem ali z zadosti prekrivnim pudrom, lahko pa uporabiš tudi samoporjavitveno kremo pa se ne bo videlo. Upam, da ti je kaj pomagalo.
POZDRAV!
Jaz pa bi svetovala, da bi probala z depilacijo v salonu.Ker pri depilaciji z voskom odstraniš tudi odmrle celice kože (SE NAREDI PEELING),se pri ponovni rasti dlačic lete ne vraščajo več in s tem tudi posledic ni več!
Lp!
Forum je zaprt za komentiranje.