Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vraščene dlake po depilaciji bikinija

vraščene dlake po depilaciji bikinija

Drage ženskice!

Ali ima morda katera kakšen nasvet glede depilacije bikinija? Sama ko se namreč pobrijem, ali depiliram s Silk epilom dobim čez nekaj časa pikice, ki so posledica vraščenih dlak. Potem moram pa to spraskati, da pride dlaka ven in pikica zgine, ostane pa viden flekec, kar me moti. Prosim za pomoč, če je katera že kaj pogruntala. Hvala. Ćao

Kupi si sisalovo rokavico, vsak dan redno pod tusem masiraj z njo celo telo.Ocistila bos odmrle celice kože in s tem dala prosto pot dlakam in tega ne bo vec.Istočasno, pa bos imela lepo napeto telo, saj bos z masazo pospesila cirkulacijo in odhod strupov iz telesa. Ucinek bo viden ze po nekaj tednih..če bos pridna in res redno masirala in ne pretiravaj, nezna bodi, ker rokavica je ščetinasta in masaza naj poteka vedno od spodaj navzgor v smeri srca.

jaz si bikini voskam in po voskanju se vedno še kak dan mažem z bepanthenom plus. ful pomaga. prej sem imela pa podobne probleme kot ti.

Koliko časa se že depiliraš s Silke-Epilom po bikini predelu? A te je na začetku kaj bolelo? Jaz se po nogah že čisto mimogrede brez kakršnihkoli bolečin posilkepiram, na bikini se pa nikakor ne morem spraviti, ker se mi zdi, da bi me grozno bolelo. Kake so tvoje izkušnje?
Lp
Katarina

Rožica že kar nekaj let se depiliram s Silk epilom. Sploh ne boli, samo dlakice morajo biti kratke in napni kožo. Koža ne sme biti vlažna, ampak suha da lepo drsi.

Predlagam, da se odpravite do kozmetičarke, ki bo vaš bikini predel depilirala profesionalno. Sčasoma se boste tudi navadile na bolečino, ki jih ženske pač lažje prenašamo kot moški. Vraščene dlake ne bodo več problem in tudi dalj časa boste “gladke”.

Vsem, ki si same depilirate bikini predel toplo primoročam obisk pri kozmetičarki. Iz lastnih izkušenj vam povem, da ni nič tako učinkovito in temeljito kot voskanje in to profesionalno! Bolečin ni, če si spočita in pripravljena malo potrpeti. Rezultati pa so suprer. 4 tedni garantirano!!!! Že dve leti hodim redno na voskanje (ne samo bikinija) cele noge in povem vam, da so rezultati fantastični.

Na to vprašanje bi pa tudi jaz rada izvedela učinkovit odgovor. Vse kar ste zgoraj že odgovorile, vse sem probala in čisto vedno se mi koža vname. Edino zadnjič je ena napisala, da si raztopi aspirin v vodi in si po depilaciji s tem namaže, no tega še nisem probala. Bom poročala.

Rada bi videla tvoje noge po 4 tednih nekosmate, to je navadna laž in to vemo vse, ki se redno ze vec 10 let depiliramo….strinjam se s teboj le v tem, da je tudi meni depilacija z voskom najboljsa, vendar je rast dlak odvisna od obdobja rasti, enkrat dlake rastejo hitreje, drugic pocasneje..in dejanski mir pred dlakami po depilaciji je res le kaksn teden..najvec 14 dni..ce je obdobje pocasnejse rasti dlak… nato pa se ze pokazejo prvi milimetri..tako da po 4 tednih je nemogoce da nimas se nic dlak.
In tudi bolecine so, ni ..epilacije (odstranjevanje dlake z korenino)..brez bolecin, seveda pa je odvisno vse od posameznice..kako visok prag bolecine ima.

Meni se pa obnese britje. Nekako dvakrat na teden, dlake še niso velike, koža se utrdi in zadeva je opravljena mimogrede. V začetku sem imela problem s kakšnih spuščajem ali srbenjem, zdaj pa tudi tega ni več. Vraščenih dlak pri tem načinu ni. Poceni in učinkovito.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close