Vraščene dlake in “brazgotine” (temne lise) zaradi njih
Pozdravljeni.
Na nogah in na bikini predelu dlake trenutno odstranjujem z britjem. Pred tem pa sem kar nekaj let uporabljala epilator, zaradi katerega so se mi dlake začele močno vraščati. Dlake se mi kljub vsemu še vraščajo (čeprav v manjši meri), zaradi česar imam na predelu nog in bikinija temne lise oz. brazgotine, ki so posledica odpravljanja le-teh.
Problem je v tem, da se mi koža na teh mestih nikakor ne zaceli oz. imam že kar nekaj časa te iste temne lise. Približuje se namreč sezona morja, katere me je že sedaj groza, če pomislim na moje noge.
Zanima me, če kdo pozna kako kremo, ki bi omilila ali pa odpravila mojo težavo? Ali pa morebiti kakšno drugo metodo, zdravljenje, s katerim bi se mi koža na teh mestih zacelila in vrnila v prvotno obliko oz. barvo?
Najlepša hvala že vnaprej.
Lep pozdrav.
Pozdravljena
lahko uporabite belilno kremo, ali pa temni predel pobelite s pomočjo IPL aparata v salonu.
V kolikor imate rano ne smete uporabljati nobenega postopka dokler se ne zaceli.
Žiwjo..Mene praw tako zanima glede vraščenih dlak..tudi jaz imam na bikini predelu temne lise oz. brazgotine, ki so posledica vraščenih dlak…Zgoraj sem prebrala, da lahko uporabim belilno kremo in IPL aparata če se ne motim..Prosim vas če mi poveste kje naj kupim kremo in kakšno kremo, saj sam newem…Poleg tega me pa tudi zanima glede teh aparatou..kakšen postopek je to in kje bi lahko to opravila…Prosim vas za OgDOVOR!!…Hvala v naprej in lep pozdrav, Nika.
Žiwjo..Mene praw tako zanima glede vraščenih dlak..tudi jaz imam na bikini predelu temne lise oz. brazgotine, ki so posledica vraščenih dlak…Zgoraj sem prebrala, da lahko uporabim belilno kremo in IPL aparata če se ne motim..Prosim vas če mi poveste kje naj kupim kremo in kakšno kremo, saj sam newem…Poleg tega me pa tudi zanima glede teh aparatou..kakšen postopek je to in kje bi lahko to opravila…Prosim vas za OgDOVOR!!…Hvala v naprej in lep pozdrav, Nika.
Forum je zaprt za komentiranje.