Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vračilo brezhibnega blaga- Merkur

Vračilo brezhibnega blaga- Merkur

Ja, hvala…sej to verjetno tudi bom nazadnje 🙁

Hvala za linke. Ampak vseeno raje vprašam tudi po osebnih izkušnjah, sploh če bi se našla kaka duša, ki je že poskusila menjat podobno dekliatno stvar pri Merkurju 🙂 Teorija je res teorija, morda je v praksi kje pa še kaj drugače. Se razlikuje verjetno tudi od trgovine do trgovine.

Če je izdelek priznane znamke in oglaševan ter promoviran kot dober ina da dobro služi svojemu namenu. Bi jaz na tvojem mestu napiala dopis ali direktno proizvajalcu – verjetno v angleščini ali uvozniku tega izdelka in napisala, da je zelo nefuncionalen in da si razočarana….

Toliko da vejo.

Misliš, da bi se jih kaj dotaknilo? Ti depilatorji so best sellerji, verjetno ne brez razloga. Ampak najbolj verjetno pa je, da jaz oz.moje dlake niso po “JUSU” . Moj stari Philipsov je sicer bolj robusten, glasen, a je dobro populil dlake. Ne perfektno, ampak zelo zadovoljivo. Tole je skoraj najnovejši SilkEpil, zelo lep, tih, a tisti mehanizem puljenja je pa tako nežen in površen (v primerjavi s starim), da res ne vem, v čam je fora opevanosti tega aparata. Res mi ne bi padlo na pamet, da bi sploh pomislila na vračilo, če ne bi bila tako zelo razočarana. Ampak- problem je v meni, ne v depilatorju. Ah….

Jaz sem pred kratkim v Merkurju kupila kabel za štedilnik, nakar se je izkazalo, da je priložen že samemu štedilniku. Kabel so vzeli nazaj brez pripomb, dali so mi pa bon za dobropis.

Jaz bi vse skupaj lepo spakirala nazaj in poskusila, izgubiti nimaš kaj.

Ne razumem vasih komentarjev in zgrazanj. Seveda bodo vzeli aparat nazaj, porabili pa ga bodo kot vzorec alì kaj podobnega, lahko ga bodo tudi unicili. Ampak glej, da ga bos vrnila v 8 dneh od nakupa, pa prijazna in vljudna bodi, mislim, da ga res niso obvezani vzeti nazaj. Te zadeve so itak vkalkulirane v ceno vsakega aparat, ki ga kupimo.

Se enkrat – ce je bil aparat kupljen v trgovini (ne prek interneta, na sejmu, prek kataloga….) in z njim ni nic narobe, ne obstaja noben rok za vracilo izdelka. Obstaja samo dobra volja prodajalca, ce bo izdelek vzel nazaj in omogocil npr.menjavo za kaj drugega. Zakonsko pa ni obvezan k temu.

je bilo v tej temi že milijonkrat napisano in tudi zadnja komentatorka se strinja s tem, saj je celo sama napisala

je bilo v tej temi že milijonkrat napisano in tudi zadnja komentatorka se strinja s tem, saj je celo sama napisala
[/quote]

V temi pred mano je napisano

ampak glej, da ga bos vrnila v 8 dneh od nakupa, pa prijazna in vljudna bodi, mislim, da ga res niso obvezani vzeti nazaj

Kaj pa, če je res kaj narobe z njim, če praviš, da je tako švoh? Mogoče je z motorčkom kaj narobe?
Nisem zasledila, ali si napisala, kateri model točno imaš. Jaz imam že tretji epilator, vsi trije še delajo. Enega imam na vikendu, enega sem dala mami, enega imam doma. Zadnja dva sta res dobra, ta najstarejši je pa v primerjavi z njima res bolj bogi.
Al pa imaš kako tovarniško nastavitev na najmanjši hitrosti … Res si težko predstavljam, da bi bilo toliko bolj švoh od drugih.

Pozdravljeni

V Merkur Celje z bonitetno kartico sem samo enkrat uporabil. Hotel sem kupiti cvetlični podstavek in je imel napako in sem ga vrnil, želel sem, da mi vrnejo denar, ker niso imeli drugega podstavka, denarja mi niso vrnili, so mi pa rekli, da imam dobroimetje. Danes sem želel koristiti dobro imetje le tega nisem mogel , ker nisemimel nobeneg dokumenta. Ni res, da ni mogoče preveriti ali imam dobroimeje ali ne. Kartic je indentifikacijski dokument in se lahko ugotovi stanje na računu, tega niso želei preveriti. Zato enkrat in nikoli več v Merkur Celje.

Petrovče 26.07.2023

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close