vračanje perila Lisca
A ve katera a se da vrnit v trgovino kupljeno perilo?
Sem kupila mojemu nove boxarice, samo škatlo je pogledal in rekel da mu ne bojo prav (piše gor št. M) .. Meni so na oko sicer zgledale OK.
A ve katera ali jih lahko nesem zamenjat (sicer v drugo poslovalnico), ali se tega ne vrača? Meni sicer logika pravi, da se to ne vrača, ampak me nič ne stane če tu vprašam;)
Če ne gre drugače pa jih prodam… 20eur za oba kosa, kupljene so za 27eur, priložim račun,
poštnino plačam jaz. (po povzetju).
Zakaj bi jih nosila menjat v drugo poslovalnico?
Greš tja, kjer si jih kupila, poveš točno tako kot je bilo, da je mož samo pogledal škatlo in upaš na najboljše. V takih, mejnih primerih, kar menjava spodnjega perila vsekakor je, daleč največ opraviš z resnico in prijaznostjo.
Sicer se pa pri spodnjem perilu takoj vidi ali je nošeno oz. prano ali ne.
Jaz sem sicer kupovala v spletni prodajalni in sem skladno z njihovim navodilom za vračilo vrnila tisto, kar sem kupila preveliko. Denar je bil v nekaj dneh na mojem TRR-ju. Res pa je, da nisem kupovala na razprodaji.
Glede na to, da je bilo kupljeno na razprodaji, zna biti težka z vračilom. Bi pa jaz vsekakor poklicala v trgovino, kako je z vračilom. Kaj pa, če izbrano izjemoma ni bilo vključeno v razprodajo in je bilo kupljeno po redni (očitno ugodni) ceni? Najboljš je poklicat v trgovino in dejansko preverit.
Forum je zaprt za komentiranje.