vrabci na mizah restavracije
velikokrat jeva v city parku v restavraciji.prideva in za 3 eure dobiš res kosilo,da ga komaj poješ.nikoli pa nisem opazila,da bi bili v hrano všteti “vrabčki”,hihihi.
o čem govorim? poveš kaj boš jedel,plačaš,pol narediš nekaj krogov,da komaj najdeš čisto mizo,ker študentov za čiščenje miz ni.in kaj je zdej z vrabci? letajo po mizah na katerih jemo,katere nihče ne pobriše.takim,ki so tam le kot mimoidoči lačni ljudje z otroci je full zanimivo,ker se jim zdi,da bo otrok vsaj 5 min na miru.če pa pomisliš,da ti okol hrane in kruha letijo “prenašalci bolezni”?
ste imele že tako izkušnjo in kaj narediti? tamkajšnje sem že ? in so rekli,da folk hodi ven kadit in pač pridejo ptiči notr.evo to je odg.pol bi lahko tud v jurmanu imeli ptiče na mizi pa jih ni.
Ah, kje in kaj vse smo včasih jedli, ko smo šli na štop ali z vlaki z malo denarja spoznavat Evropo – pa smo preživeli. Dejstva kažejo, da zna biti preveč sterilno okolje večja potencialna nevarnost za zdravje kot okolje z normalno vsebnostjo bakterij in virusov.Velikokrat je bilo že povedano, da utegnejo biti vsi ti nebodijihtreba nevarni le v večjih koncentracijah ali pri zelo oslabljenem imunskem sistemu.
A veš koliko jih je že dobil ptičjo gripo od vrabčkov?? Ma, kaj vas vse moti, kuhej si doma v laboratoriju, itak je ves svet zasvinjan.
Pol pa ni čudno, da so otroci takih alegični na vse mogoče stvari, ko vidijo psa, jih skorej kap zadane, saj so vsi po vrsti kužni in seveda popadljivi, mački imajo vse mogoče bolezni, zemlje itak ne smejo prijemat, ker bodo dobili gliste, roke si morajo umiti vsaj 10x dnevno, pa … Mah, čudaki, ki mi gredo pošteno na živce.
V Grčiji so tudi vrabci letali po restavraciji, pa v Tuniziji so se mačke prosto šetale po hotelu.
V Franciji so mačke kmalu kot v Egiptu svete živali. Pač so del življenja -tudi v restavracijah. Pa kakšen pes tudi. Bolgarija je polna psov povsod. Tudi v svetiščih prehrane.
Indija in opice……
Ja na turističnih kmetijah je pa gnezdo lastovk v jedilnici glavna atrakcija. PTIČ JE PTIČ.
Nagnusni so mi edino golobi in galebi ker pojejo res ampak res vsako svinjarijo in jih je največ na smetiščih. Tam pa ne lastovk in vrabcev ni.
Če me kaj moti se obrnem in grem drugam.
Najprej hvaliti kosilo kot poceni in ogromno in v isti sapi kritizirati nekaj se mi zdi malo mimo. Vzemi ali pusti.
hahaha, puppa.. seveda pretiravaš, ne vem zakaj se vsi spotikate ob kitajske – marsikatera “domača” gostilna je mnogo bolj svinjska, verjemi..
kar se pa vrabčkov tiče – zakaj ste nekateri tako sterilno naravnani? med tem ko jeste hrano, polno pesticidov in kemičnih snovi, ki so našemu telesu popoln tujek, vas skrbi, da ne bi staknili kaj od ubogega ptiča!? lepo vas prosim! še sreča, da imamo vsaj še kak znak življenja sredi te betonske džungle.
Forum je zaprt za komentiranje.