Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika vrabci na mizah restavracije

vrabci na mizah restavracije

velikokrat jeva v city parku v restavraciji.prideva in za 3 eure dobiš res kosilo,da ga komaj poješ.nikoli pa nisem opazila,da bi bili v hrano všteti “vrabčki”,hihihi.

o čem govorim? poveš kaj boš jedel,plačaš,pol narediš nekaj krogov,da komaj najdeš čisto mizo,ker študentov za čiščenje miz ni.in kaj je zdej z vrabci? letajo po mizah na katerih jemo,katere nihče ne pobriše.takim,ki so tam le kot mimoidoči lačni ljudje z otroci je full zanimivo,ker se jim zdi,da bo otrok vsaj 5 min na miru.če pa pomisliš,da ti okol hrane in kruha letijo “prenašalci bolezni”?

ste imele že tako izkušnjo in kaj narediti? tamkajšnje sem že ? in so rekli,da folk hodi ven kadit in pač pridejo ptiči notr.evo to je odg.pol bi lahko tud v jurmanu imeli ptiče na mizi pa jih ni.

Vem ja, ravno tako je v Mc Donaldsu na Šmartinski in me prav nič ne moti, nasprotno, prav luštni so mi.
Če jem burger jim vržem na tla kakšen košček skorje od kruha, z drugim jih itak ni dobro hranit.

Če si med tistimi, ki se doma ližejo po riti, se nimaš kaj bunit.
Če pa spadaš med tiste, ki perejo brisače vsak dan, menjaj restavracijo.

Jaz imam tud rada ptičke, ampak to se mi pa ne zdi, da ti letajo okoli mize ko ješ.
Sem jih pa tudi že “srečala” v Mercatorjuin oni se lepo sprehajajo po sadju in zelenjavi.
Kar ni, pač ni!!

Če si med tistimi, ki se doma ližejo po riti, se nimaš kaj bunit.

Hehehe :))

Ah, kje in kaj vse smo včasih jedli, ko smo šli na štop ali z vlaki z malo denarja spoznavat Evropo – pa smo preživeli. Dejstva kažejo, da zna biti preveč sterilno okolje večja potencialna nevarnost za zdravje kot okolje z normalno vsebnostjo bakterij in virusov.Velikokrat je bilo že povedano, da utegnejo biti vsi ti nebodijihtreba nevarni le v večjih koncentracijah ali pri zelo oslabljenem imunskem sistemu.

Pravzaprav je v BTC-ju res enako , gostje so tudi vrabčki. Prisrčno , me ne moti , rada vržem del svoje pitke ali kak pomrijček.
Lačni so in zelo iznajdljivi, vesela sem odziva deklet tukaj. Humanost velja !

Raje pojdi malo pogledat v kuhinjo zadaj, te bo bolj minilo kot eni luštkani vrabčki. Samo seveda, kar ne vidiš te ne moti…ti pa garantiram, da so kuharji od katerih hrano ješ, bolj umazani in packi kot vrabci.

ja,pa še res je.bi mela kar rajši,da mi vrabčki kuhajo:):):):)rajš ne mislim,kdo vse ima opravka z našo hrano-in kakšen…..namreč,poznam kakšno tako gastronomko…brrr
naj vrabčki kar bodo!!!

A veš koliko jih je že dobil ptičjo gripo od vrabčkov?? Ma, kaj vas vse moti, kuhej si doma v laboratoriju, itak je ves svet zasvinjan.
Pol pa ni čudno, da so otroci takih alegični na vse mogoče stvari, ko vidijo psa, jih skorej kap zadane, saj so vsi po vrsti kužni in seveda popadljivi, mački imajo vse mogoče bolezni, zemlje itak ne smejo prijemat, ker bodo dobili gliste, roke si morajo umiti vsaj 10x dnevno, pa … Mah, čudaki, ki mi gredo pošteno na živce.

Moji kolegici so vrabčki v Veroni kradli špagete s krožnika, medtem ko je jedla. Smo se ful režali…

V Grčiji so tudi vrabci letali po restavraciji, pa v Tuniziji so se mačke prosto šetale po hotelu.

V Franciji so mačke kmalu kot v Egiptu svete živali. Pač so del življenja -tudi v restavracijah. Pa kakšen pes tudi. Bolgarija je polna psov povsod. Tudi v svetiščih prehrane.

Indija in opice……

Ja na turističnih kmetijah je pa gnezdo lastovk v jedilnici glavna atrakcija. PTIČ JE PTIČ.

Nagnusni so mi edino golobi in galebi ker pojejo res ampak res vsako svinjarijo in jih je največ na smetiščih. Tam pa ne lastovk in vrabcev ni.

Če me kaj moti se obrnem in grem drugam.
Najprej hvaliti kosilo kot poceni in ogromno in v isti sapi kritizirati nekaj se mi zdi malo mimo. Vzemi ali pusti.

No, pa ne vseh v isti koš metat. Jaz vem, kaj je higiena na delovnem mestu.
Sicer pa, ko pride inšpekcija v kuhinjo, vzame bris tudi iz rok, če se ji zdi potrebno, pa vzorce hrane, bris pultov, pribora…
Če je en kuhar pacek, še ne pomeni, da smo vsi, a ne?

:)))))

ne vem, kaj me bolj boli, trebuh od smejanja ali rit, ko sem od smeha padel s stola.

ja zgleda,da bom mogla menjat restavracijo,ker spadam med tiste,ki menjamo brisače vsak dan,peremo 2 stroja vsak drug dan,se kopamo vsak dan,vsak v svoji vodi,sexamo brez lizanja riti,hihihi

ok,lahko noč vsem

Jaz jih vedno hranim. Imam enih par “svojih” in s vsedejo zraven na mizo in mi iz roke jedo.

Mi tudi vse našteto, ampak vrabci nas pa vseeno ne motijo.

Jaz tudi dostikrat jem tam in so mi vrabci zelo simpatični – nekako poživijo tisti umetni ambient s plastičnimi palmami in podobno sterilno svinjarijo. Dokler jih ne začnejo dajati v pleskavice, me ne motijo.

sej če greš v kitajsko restavracijo res ne veš kaj si dobil…mogoče vrabčka iz restavracije špar.

hahaha, puppa.. seveda pretiravaš, ne vem zakaj se vsi spotikate ob kitajske – marsikatera “domača” gostilna je mnogo bolj svinjska, verjemi..

kar se pa vrabčkov tiče – zakaj ste nekateri tako sterilno naravnani? med tem ko jeste hrano, polno pesticidov in kemičnih snovi, ki so našemu telesu popoln tujek, vas skrbi, da ne bi staknili kaj od ubogega ptiča!? lepo vas prosim! še sreča, da imamo vsaj še kak znak življenja sredi te betonske džungle.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close