Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje (?)

Vprašanje (?)

Dober večer 🙂

Sta “sveža” mladoporočenca okoli 30 let, ona je noseča in v veselem pričakovanju zaradi otroka. V tem stanju je bodoča mamica nekaj zbolela, kar je vzrok, da je prebila nekaj dni v bolnišnici. Ko je prišla domov je videla, da je mož pisal ženski, 50 let, da je seksi in ji je pošiljal neke srčke in “skakal” okoli nje, kod da je nek blesav najstnik 😀
Zdej pa mene zanima, kaj je fant razmišljal, ko je pisal tej gospe medtem, ko je bila njegova noseča žena v bolnici?

Lp

Verjetno jo je kot izkušenejši starejši ženski, materi, spraševal po nasvetih, kako se nahrani otroka, kako se ga previje in podobno, a ne? Ker pa je bil ob pričakovanju otroka tako navdušen, je skakal okrog nje in videl vse v srčkih.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bi kaj razmišljal ne bi bilo na PC-ju najti nič!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Lahko ti povem, o čem ni razmišljal in to je o svoji ženi. O čem pa je, pa ve samo on. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Men se tut zdi, da ni razmišljal o ženi.

Očitno ima center za razmišljanje par štukov nižje, kot naj bi bil po prvotnem načrtu…

In to je samo začetek (no, ali pa nadaljevanje). Če upaš, da bo nehal s tem, se motiš.

Kot njegova žena, kaj bi mu rekle?

poznam podoben primer….žena noseca v bolnici, on si je pa čas vzel in skočil čez plot. delala sta dolgo na otroku in umetno zanosila. ona v bolnici on pa varal. in to ceno nosečnost, še celo po tem, ko je otrok prišel na svet. no kaj pa v take primeru? kaj se takemu tipu v glavi dogaja? a je res samo to, da ker je bilo pomanjkanje sexa s strani žene v času, ko je bila noseča?

Se vidimo na sodišču.

Se vidimo na sodišču.[/quote]

Odgovor je dober. Ni pa tako realen, kot se sliši. No, saj tako se mi zdi. Kar it in pretrgat odnos, vezo, in to žena, ki je noseča… težka bo.

Kaj bi jaz naredila. Po prvi jezi in prizadetosti, bi se začela pogovarjat. Spraševat. Poskušat razumet. In povedat še drugo plat (torej ženino plat). Če je pisal po internetu, še ne pomeni, da je kar varal.

Mu pa verjetno to manjka. En občutek hitrega bitja srca, igračkanja, adrenalina, mogoče, kdo ve, mogoče pa zaradi nosečnosti ne moreta imeti spolnega odnosa, pa mu manjka tudi to. Ali pa je šlo samo za zafrkancijo, norčevanje…

Lahko je kar obsojat, ni pa najbolj fer. Dokler nisi sam na istem, torej, da veš, kako se človek počuti in zakaj kaj dela, ni fer soditi, saj niti ne veš, o čem sodiš. Če pa si že kdaj bil v podobni situaciji in si lahko prikličeš občutke, želje ki si jih imel ob tem, potem pa tudi razumeš, in skoraj več ni kaj za obsojat.

Moj nasvet, absolutno pogovor, pogovor in še enkrat pogovor. Potem bosta pa že videla, kaj in kako naprej.

Verjetno je v njej videl svojo mamo, pa se je z njo malo pohecal. 🙂
Možno, da je malo čustveno nezrel.

Se vidimo na sodišču.[/quote]

Odgovor je dober. Ni pa tako realen, kot se sliši. No, saj tako se mi zdi. Kar it in pretrgat odnos, vezo, in to žena, ki je noseča… težka bo.

Kaj bi jaz naredila. Po prvi jezi in prizadetosti, bi se začela pogovarjat. Spraševat. Poskušat razumet. In povedat še drugo plat (torej ženino plat). Če je pisal po internetu, še ne pomeni, da je kar varal.

Mu pa verjetno to manjka. En občutek hitrega bitja srca, igračkanja, adrenalina, mogoče, kdo ve, mogoče pa zaradi nosečnosti ne moreta imeti spolnega odnosa, pa mu manjka tudi to. Ali pa je šlo samo za zafrkancijo, norčevanje…

Lahko je kar obsojat, ni pa najbolj fer. Dokler nisi sam na istem, torej, da veš, kako se človek počuti in zakaj kaj dela, ni fer soditi, saj niti ne veš, o čem sodiš. Če pa si že kdaj bil v podobni situaciji in si lahko prikličeš občutke, želje ki si jih imel ob tem, potem pa tudi razumeš, in skoraj več ni kaj za obsojat.

Moj nasvet, absolutno pogovor, pogovor in še enkrat pogovor. Potem bosta pa že videla, kaj in kako naprej.[/quote]

On je to že počel in bo še počel. Tale abrahamovka ni bila edina, ki mu je poganjala srček. Tip pač tak je in s tem ne bo nehal. Vedno v iskanju dodatnega adrenalina, vzgiba … Kuri se drugje, poteši se pa z ženo (ker čisto možno, da mu za fizično varanje manjkajo jajca, kurjenje mu je pa še dovolj varno – in ravno taki so najslabša vrsta tipov, totalni slabiči, brezveznjaki, ki ne znajo niti svoje žene očarat in potešit, kaj šele horde žensk, kar so njihove mokre sanje). Najtežje je ornk zakurit tistega, ki ga gledaš že deset let, v dobrem in slabem, v debelem in suhem. Poskusi ti spet znoret moža, da bo s tabelim gledal … Težko a ne. Poskusi znoret nekoga, ki ga vidiš prvič ali drugič – sploh ni problema. Tale mož je bolj možek, verjetno tudi štorast v postelji. In za nameček potem ribari naokrog, ko je noseča žena par dni v bolnici.
Partnerjeva bolezen in posledično pomanjkanje seksa ni bila še nikoli opravičilo za varanje.

Zato bi se midva “videla na sodišču”.

ferbčna,

uh, s tabo se pa ne da pometat. 😉

Kaj naj rečem. Nimam kaj za dodat. Očitno imaš neka merila, od katerih ne odstopaš. Nek občutek za prav in narobe. Nek svoj Jaz.

Niso pa vsi tako neomajni, kot pišeš. Ali si že bila kdaj noseča, si mogoče že mama? Imam namreč občutek, da ne samo, da obsojaš tega tipa, ampak zaradi nekih vzgibov nosečnice, obsojaš tudi njeno nedejavnost. Je res?

Ma res je zadetek na lotu 🙂

Sem mama, obsojam je pa tudi malo ne. Samo čisto nič ji ne zavidam in bi tipu lahko lastnoročno zavila vrat (oziroma raje kaj drugega). Pa rada bi ji prihranila par let muk, preden bo ona prišla do istega spoznanja – se pravi, se vidimo na sodišču.

3 + 1 🙂

Ker peca starejše si misli da v tem ni greha. Danes je itak že vse izkrivljeno. Strokovno gledano moškim 99% časa dol visi, ženske pa bi bile samostojne. 🙂
To postaja čist kompatibilno.

Odgovor se glasi; Verjetno je razmišlja s tistimi možgani, ki mu bingljajo med nogami in to na temo, kako bi poseksal zrelo 50-letno žensko. Zgornji možgani so mu takrat zatajili.

Odgovor se glasi; Verjetno je razmišlja s tistimi možgani, ki mu bingljajo med nogami in to na temo, kako bi poseksal zrelo 50-letno žensko. Zgornji možgani so mu takrat zatajili.[/quote]

A da so tam tudi možgani?
Pa zopet vem nekaj novega.:))

Odgovor se glasi; Verjetno je razmišlja s tistimi možgani, ki mu bingljajo med nogami in to na temo, kako bi poseksal zrelo 50-letno žensko. Zgornji možgani so mu takrat zatajili.[/quote]

Pa zopet vem nekaj novega.:))[/quote]

Bibita, vse življenje se učimo. A ni to krasno, da lahko vsak dan izveš kaj novega? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če mene vprašaš, kaj je razmišljal, bi rekla, da me to sploh ne bi brigalo. Bolj bi me brigalo to, kako nespoštljiv je do svoje žene, sploh zdaj, ko ga najbolj rabi. Že s tem je vse pokazal in to je šele začetek. Ko bo ona v krizi, bo on zapravljal čas s srčicami tja do 60 let glede na njegov baje danes že normalno izkrivljen okus ko komajda polnoletni mladeniči grejejo postelje starim mamam. Sploh razpaseno v bogataškem svetu od Demi naprej, še bolj ekstremne Madone itd.

Res je, prav imaš tako glede učenja kot to, da je fajn, ko vedno zvem kaj novega.

Res je pa tudi, da se celo življenje učimo… pa še neumni umremo 🙂

Za nekatere moške so tam edini možgani, ki jih uporabljajo. Podobno, kot nekatere ženske razmišljajo samo in zgolj z jajčniki. Oboje seveda v prenesenem pomenu – ravnajo tako, kot jih sili v to nagon. Razmišljajo zgolj s čustvi. Do te stopnje dojemanja so že priplezali, kar ni uspeh. Zase pravijo, da so iz krvi in mesa, gnani s testosteronom in dopaminom in ostalimi opojnimi substancami v žilah. Na to se odzivajo s svojimi ravnanji. Veš, katera malenkost jim še manjka?

Odgovori si sama, Bibitek_Melitek. Brez tistega “razmišljajo” z jajčki in jajčniki, natanko tako.

Za nekatere moške so tam edini možgani, ki jih uporabljajo. Podobno, kot nekatere ženske razmišljajo samo in zgolj z jajčniki. Oboje seveda v prenesenem pomenu – ravnajo tako, kot jih sili v to nagon. Razmišljajo zgolj s čustvi. Do te stopnje dojemanja so že priplezali, kar ni uspeh. Zase pravijo, da so iz krvi in mesa, gnani s testosteronom in dopaminom in ostalimi opojnimi substancami v žilah. Na to se odzivajo s svojimi ravnanji. Veš, katera malenkost jim še manjka?

Odgovori si sama, Bibitek_Melitek. Brez tistega “razmišljajo” z jajčki in jajčniki, natanko tako.[/quote]

Kaj si čem odgovarjat,

jaz sem samo dala pripombo. Ker večkrat slišim, da moški razmišljajo “s ta spodnjo glavo, tam kjer ni možgan” Zdaj tvoj zapis pa govori drugače… da tam so možgani.:)))

No ja. Med čuti in čustvi je pa pač razlika, n’est-ce pas?? To znajo med drugim dobro pojasniti vsi slepi, gluhi…ki niso niti slučajno tako omejeni, kot si to tisti, ki smo ‘normalni’, predstavljamo.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close