Vprašanje
Tadea in Tinkara sta očitno isti osebi, ki se v življenju nista naučila nekega osnovnega vedenja,kar smiliš se mi in hvala za tako lep vzdevek,prasica,ampak nisi napisla kakšna prasica sem,ampak ti povem zelo dobra in ponosna sem na to kar sem. In imam zelo veliko,pošteno srce, kar bi ti lahko pritrdil marsikdo,ki me pozna. In res je prva sem jaz,potem so ostali,kajti sebe moraš imeti najraje,zapomni si to!!!! In ne me hscat,da nima nobenega in le nima nobenega,ki bi ji stal ob strani za kar je sama verjetno kriva,očitno je že svoje najbljižje po domače povedano nategnila in kaj če študira,??halo tudi jaz študiram,delam in se ne hvalim s tem,ker mi je to nekaj vsakdanjega sploh pa ne pomislim,da bi še zaradi tega jamrala in je veliko še bolj pridnih deklet,ki delajo po dva šihta,imajo doma otroke,študirajo…itd. Spusti se na realna tla,srečno!!!
POSLUŠAJTE,ZMAJSKE NEUMNICE! TA PUNCA SE PREŽIVLJA SAMA,STARŠI SO SE JI LOČILI IN OD 18 LETA DELA ZASE IN ZA FAKULTETO!! POZNAM JO,NI VAŽNO KDO JE!! PA ŠE ZDRAVNICA BO!! PO NJEJ SE ZGLEDUJTE,NEUMNICE!!TO,DA JE SAMA IN SI SE SPOSODILA ZA PREŽIVETJE,VE NE RAZUMETE TUKAJ. TJAŠA,BRIGITA,UPAM,DA BOSTE HITRO NA TLEH. ONA SE BO ŽE POBRALA.
F.. OFF KRAVE(BRIGITA IN TJAŠA,
P.S. JE LEPA IN PAMETNA..USPELO JI BO!! IN BO TRDNA! KAR VE ZASE NE MORETE REČT.
Brigita škoda živčkov za tako nizke,naivne ljudi in veš kaj ketty, da se ne bomo takole prerekali in isto velja za Brigito,da kar data ubogi deklici denar,saj se vama tako smili in je taka revca,saj vama ne bo problem dati tistih 50.000,00 sit,zmenjeno??lepo od vaju in svetujem vama,da se priporočita še za naprej,ker sta tako naivni dekleti:))smrk,kar na jok bi gre in zraven še na bruhanje:)In vesta kaj me še zanima ali vaju vsi v življenju tako lahkotno obračajo..aaaaa??
Sorry, ženska kolk imaš ti visoko stopnjo IQ. Pomoje na zelo visoki ravni, kot tud tale tvoja prijatelljica – a zdravnica bo, dober da ne bom sla kdaj k njej v ambulanto, ce je tako omajna osebnost, da se gre ubiti za petdeset jurjev. Tuki je že toliko ljudi, ki se jim smili in ji podarjate lepe besede in vzpodbudo, to ji v končni fazi en drek pomaga. Dejte ji zbrat denar, pa naj ga vrne, da se reši svojih tekob v življenju. pa prispevajte, če ste tako uslužni in dobrega srca. Kaj zdej tle neki natolcujete z lepimi besedami – a ji bodo te lepe besede poplačale dolg. Sej se sploh ne čudim, da ima že vsak Slovenec kredit, če ste pa takega mnenja.
Ajde zberte denar in stvar je rešena.
Brigita
Joj kakšna inteligenca se širi po tej temi foruma. En bolj pameten od drugega. Ležanje v gnoju, mogoče za tole prijateljico, ki dolguje denar, ker verjetno, če bo sam govorila, ne bo naredila nič in zima bo kmal tuki in baje GNOJ daje dobro toploto. Men ni treba, vejetno tud Tjaši ne. Al pa boljše kar vsebi na dom jo vzamite, in naj živi na vaš račun, da se vam revca ne bo smilila.
Brigita
Nika,thanx…sicer pa,ok…nisem mislila nič slabega….
Za take kot so Brigita,Tjaša….pa no comment.Bom že prenesla.v obupu in objokana sem napisala svoj mail.eni očitno nimajo moči za dejstvo,da je na svetu ljudem težko.Ok..ni panike…..
Hvala puncam,ki ste me zaštekale.Saj delam!! Ampak denarja ne dobiš takoj…..
Ok..
Hvala tistim,ki ste dobri.Še bolj pa tistim,ki ste zlobni.
Tjaška si pa mal pomešala vzdevke, Britiga ni pripravljena nobenmu nič dat. Kar se pa mene tiče pa tudi ne, saj nas Ona1 ni prosila za denar, ampak za nasvet. Se strinjam, da če si sposodiš denar, ga potem tudi vrneš. Punca je verjetno že dovolj presrana (za drugič bo vedla, da si denarja ne sposoja, če ga ne more vrniti) in ne rabi še tvojih histeričnih izpadov, kot da bi bila dolžna tebi.
Čao
Punca, zdej pa resno, brez kakšnih natolcevanj in grdih besed. Dolguješ 50 000 sit. Nimaš denarja, si študentka in si sama. To so dejstva. Kaj boš ukrenila? veliko vprašanje. Sama si napisala, da ti ni za delo preko servisa, ker predolgo čakaš na denar. Kje je še kakšna rešitev? A jo mogoče vidiš? Kaj sploh delaš na tem forumu, ko bi morala že sedaj na kakšnem študentu iskati delo, da se izviješ iz te godlje. Čim prej pejt na servis, najdi delo (čisščenje vrtcev en teden 1000 sit na uro itd… dobi se marsikaj). Sam naredi nekaj v tej smeri, ne pričakovati, da te bodo ljudje pomiljevali – sej te, sam se najdemo tudi takšni, ki tega ne podpiramo. Zakaj ti te prijatlejice, ki te zagovarjajo na tem forumu ne pomagajo? Vprašaj se, če so sploh pravi prijatelji?
Brigita
Forum je zaprt za komentiranje.