Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje za ženske

Vprašanje za ženske

Vprašanje za ženske.

Zakaj tako pogosto menjujete partnerje. Kako dolga je povprečna vaša veza z moškim.  Kaj je tisto da si rečete z njim pa ne morem več bit. So moški res tako slabi ali imate ve nedosegljive cilje.

Od kod ti to, da vse ženske pogosto menjujemo partnerje? Morda ti preprosto srečuješ ženske, ki niso bile prave zate, ali pa si sam prispeval k temu, da ni šlo naprej. Večina žensk ne menja partnerjev iz dolgčasa, ampak zato, ker odnosi niso to, kar bi morali biti.

Zame osebno je prelomna točka, ko vidim, da je moški čustveno nezrel, recimo ima slabo komunikacijo, je odvisnik od česarkoli, ima slab odnos z mamo ali pa preprosto ne zna biti partner. To niso nedosegljivi cilji, kot si jih ti poimenoval, to so osnovni standardi. In nič ni narobe, če ima ženska določene standarde.

Nagravžni ste. Še menjam naj vas. Za kaj? Za drugega nagravžnega. Ne laskaj si.

Od kje ti to?

Ti si malo zamešal…z radodajkqmi za denar.

Prava ženska sexa s partnerjem, ko se začuti z njim…pri enih zelo kmalu pri drugih šele po par mesecih ko se prepriča, da je to to…

Malo bo potrebno zamenjati družbo, ker če poznaš take ki zelo menjavajo partnerje…

se strinjam s avtorjem , da nekatere zelo pogosto menjujejo moške. Ampak one se tega ne zavedajo. Moja prijateljica še iz šole je pri 40 še vedno samska. Ima otroka in imela je dve malo daljši vezi . Vse ostalo jih menja na nekaj mesecev. Meni osebno to ni všeč in če bi ji kaj rekla, bi mi  zamerila. Ni mi všeč, ker jo imajo za lahko.  In to ni edina. V mojem krogu poznanstev je kar nekaj takih.

Odgovor na objavo uporabnika
ena tam, 22.07.2025 ob 13:04

se strinjam s avtorjem , da nekatere zelo pogosto menjujejo moške. Ampak one se tega ne zavedajo. Moja prijateljica še iz šole je pri 40 še vedno samska. Ima otroka in imela je dve malo daljši vezi . Vse ostalo jih menja na nekaj mesecev. Meni osebno to ni všeč in če bi ji kaj rekla, bi mi  zamerila. Ni mi všeč, ker jo imajo za lahko.  In to ni edina. V mojem krogu poznanstev je kar nekaj takih.

A ti veš kaj pomeni partner? Če se z enim dobiva par mesecev ta ni njen partner. In če čez par mesecev ugotovi da to ni to, ker takrat običajno realni ljudje pridemo na plano….bi po tvojem morala ostati s takšnim, zato da ti in tvoja sorta zdolgočasenih “moralnih” žena in vaših moralnih možičkov, ki verjetno drkajo na njo….ne bi mislili da je lahka?

Ceprav nisem ženska moram komentirat. Današnje ženske so res prasice sploh samohranilke. To se goni . Jih poznam nekaj zato povem

Moja sošolka, prvi, poročena z njim in se vedno zadnji. En otrok, sta šla čez viharje, bolezen, zdaj uživata na starost, no se malo pa gresta v pokoj…

Najti v prvo, je že redkost.

V peto gre rado…?

Anonimno919, 22.07.2025 ob 14:15

Ceprav nisem ženska moram komentirat. Današnje ženske so res prasice sploh samohranilke. To se goni . Jih poznam nekaj zato povem

Si jezna ker se goni s tvojim možem? Boš morala kar z može urediti. Druga ti ni nič kriva!

Te ” samohranilke” se najbolj gonijo in menjujejo tipe. Ko pridejo malo v leta pa začnejo gledat za mlajšimi. Ampak one so samo za par krogov. Kdo bo imel tako pokvarjenko

Mastnoglava, 22.07.2025 ob 12:35

Nagravžni ste. Še menjam naj vas. Za kaj? Za drugega nagravžnega. Ne laskaj si.

Lezba?

Anonimno475, 22.07.2025 ob 11:55

Vprašanje za ženske.

Zakaj tako pogosto menjujete partnerje. Kako dolga je povprečna vaša veza z moškim.  Kaj je tisto da si rečete z njim pa ne morem več bit. So moški res tako slabi ali imate ve nedosegljive cilje.

Ja kok spolnih partnerjev pa mislite da ima povprečna Slovenka skozi svojo celo erotično kariero?

Če ne spomin ne vara, je ta cifra manjša od pet, tko da niso neke hude promiskuitetarke Slovenke.

Ali uzivaš v bolečini, ki jo zavestno povzročaš drugim?

Ali bi zase lahko rekla, da si sadistka?

Baje smo vse kurbe in vsakemu damo, svet pa poln dr.kačev. Fantazeri ste smešni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close