Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VPRAŠANJE ZA PUNCE

VPRAŠANJE ZA PUNCE

Živjo,

zanima me,kakšen je občutek,ko partner konča v vas? Ali občutite močne sunke in ali začutite brizg? ker sem študentka,sem doslej samo s kondomom..Ker ga ljubim vse bolj,si želim,da končuje v meni…
Hvala za odgovore….

aja,pa še,katere tablete za zaščito mi priporočate? in ali je res to zaščita pred nosečnostjo? namreč,moja kolegica je zanosila,pa je zanosila…

SEM MISLILA NAPISAT,DA JIH JE JEMALA,PA JE ZANOSILA 🙂 PARDON

🙂 ti to resno misliš?

tabletke so skoraj 100% če jih jemlješ pravilno (vsak dan ob isti uri), pa če mimaš kakih težav z prebavo ali če ne bruhaš, pa baje so če jih jemlješ sočasno z določenimi zdravili lahko manj učinkovita. Na ta vprašanja ti bo najlažje odgovoril ginekolog, ki ti bo tudi predpisal po njegovi presoji zate najboljše tabletke.

Meni je brez pač drugače. Bi pa rekla, da je fora bolj psihična kot fizična.

KAKŠEN JE OBČUTEK,KO MOŠKEMU PRIDE V ŽENSKI

nč posebnga, potem ti ful vn teče njegova sperma 🙂

a začutiš ko mu prihaja? .-)

ja po njegovem obnašanju, isto kot vidiš al pa čutiš ko ma kondom. Pa saj nima zračne puške no

ja čutiš. Moški spolni ud začne nekako trzati v tebi. Jaz vedno začutim kdaj mu bo prišlo in tudi ko mu pride je občutek drugačen kot prej. Sperma potem res ven teče. Drugače pa noter ni ne vem kakšnih občutkov.

Zanositev med tem ko redno jemlješ kontracepcijske tablete je skoraj nemogoča. Skoraj sem napisal zato, ker je verjetnost zanositve. Jaz skoraj ne verjamem, da bi lahko zanosila. Jaz sem “jedla” uporabljala tabletke 7 let, vedno imela stalnega partnerja zato sva tudi imela spolne odnose brez zaščite in nisem zanosila. Skratka ne verjamem.

Metka

Jaz bi pristavila samo to, da so v Amreiki pred kratkim izvedli raziskavo, kjer so ugotovili, da so ženske, ki ne uporabljajo kondoma (ampak druge zaščite, torej da moška sperma konča v njih), po seksu bolj srečne in sproščene. Menda gre za neke kemijske procese, ki to povzročajo.
Lp

“Ker sem študentka, sem doslej samo s kondomom” – kaj ima pa to veze, če si študentka?:-/ Občutek je fajn, ko fant konča noter. Sicer potem teče ven, ampak je vseeno boljše kot s kondomom, ki meni sploh ne odgovarjajo, ni filinga, nič. Čutiš pa včasih ja, včasih pa ne.

Jaz pa sploh ne čutim… Aja M1, jaz sem tudi študentka samo vseen jem KT, in ne s kondomom… Sej čudno, kr drugač tiste, ki so študentke s kondomom… 😉 Haaaaaaaalo???

Mislim, da se to lahko občuti. Bolj trdi in vibrira v tebi in prijeten občutek je ko spusti spermo. Tudi celo telo se spreminja. Mislim, da se to da naučit.
Kar se tiče kontracepcije. Jaz sem brez in funkcionira že precej let. Tudi zanosila sem takrat, ko sva to želela. Če imaš redne cikluse, se da to naučit. Je pa potrebno veliko volje in sodelovanje obeh. Moja ugotovitev je, da z uporabo naravnih metod preprečevanja zanositve spoznaš tudi bolje sebe in partnerja.
Preberi si knjigo: NARAVNO IN ZANESLJIVO od Mohorjeve družbe, pa še kakšna se najde, če te te oblike kontracepcije zanimajo.

Orgazem moškega pri sexsu brez kondoma, ženska lepo občuti

so kot rahli valovčki v vagini !

Vaja…….

Jaz ne čutim kakih drugačnih vibracij zaradi tega, je pa vseeno boljše brez kondoma. Glede tabletk pa je najbolje, da se pogovoriš z ginekologom.

Jaz čutim samo to, da postane bolj trd, ko mu prihaja.. kakšnih vibracij in to.. ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close