Vprašanje za moške
Imam vprašanje. Koliko svobode je po vašem mnenju dovolj v eni vezi? Pa to velja in za moške in za ženske. Ne vem, enkrat, dvakrat na mesec ven? Imam namreč težavo, pravkar sva začela živeti skupaj s partnerjem, pa on meni, da punca pjana rt prodana, tko da verjetn ne želi, da grem sploh še kdaj ven sama, jaz pa rabim ženski čvek, ni nujno da je alkohol zraven, da se mal potožiš prjatlcam, … Za vikende pa tko ne greva ven, ker ima hčerko iz prejšnje veze, je pa tko navdušena nad mano, da je non-stop pri naju. Pa mi ni slabo, celo pogrešam jo, ko je ni, ampak želim si res kakšnega babjega večera. Me razumete? Kakšno je mnenje moškega dela “občinstva” pa tud ženske prosim za mnenje.
Hvala že vnaprej za odgovore.
Zelo različno oz. kakor nanese. V glavnem pa greva vsak po svoje ven zvečer, včasih večkrat, včasih manjkrat. Če pa kdo partnerju omejuje to pravico naj se preseli v Albanijo! Tam bo zelo zadovoljen, ker imajo ženske zaprte za visokimi zidovi, no baje se zadnje čase malo bolj liberalizirajo, kaj dosti pa ne.
Zaupanje v partnerja ohranja zvezo, če je pa vmes ljubosumnost, pa ne tista, navadna, potem je pa hudič…
Meni sicer nikoli ni rekel, naj ne grem ven, je pa imel tiste svoje “moške” besede glede žensk, ki hodijo same ven….ampak to samo zato, da nekaj pove, ne tisto hudo, strogo, prepovedujoče ….
Skupaj sva že sedem let, poročena pa sva štiri leta. On je ohranil stik s svojimi bivšimi sošolci in se z njimi dobi največ dvakrat na leto, tako, da gredo sami ven, jaz pa imam še vedno tiste prijateljice, ki sem jih imela in tudi me si privoščimo 2-3x na leto, da ga gremo žurat.
Res pa je, da drži dejstvo “baba pijana, rit prodana”, vendar se mi zdi, da ženske večkrat znamo reči “ne” (če se zavedaš kaj imaš doma). Drugače pa na kavice več ali manj povabiva domov…
natja
Forum je zaprt za komentiranje.