Vprašanje za moške
Povejte mi dragi moški…..po resnici in brez filozofiranja. Kaj je res tako težko povedati osebi, ki jo imaš rad “rad te imam”? , pogrešam te?
Tako zelo si želim to slišat od osebe, ki mi je zmešala glavo…..pa verjetno to ne bom nikoli doživela. Vem….da bi izvedela resnico, če bi ga direktno vprašala, pa ga ne morem. Predaleč je, tako daleč stran in tako v drugačnem svetu živi kot ga živim jaz. Ob redkih trenutkih ko sva skupaj nama je lepo, potem kratko slovo brez obljub in solza…potem pa se zopet vse okoli mene vrti v vprašanjih kot so….me ima rad?, sem mu bila všeč?, kdaj se me bo naveličal?. Eh……je res najboljše direktno vprašanje? Bojim se razočaranja, priznam, po drugi strani pa se bojim, da izgubljam čas ko mislim nanj. Leta gredo…prepeva Francis Cabrel. Jaz pa v tej negotovosti ne morem več živeti.
Kaj naj?
Zelo enostavno je rečt “rad te imam” in ob tem pomisliti koliko je ura, drugo pa je njegovo obnašanje. Ali pri njemu dela kemija ali ne, moraš pa sama ugotoviti. Tudi jaz nisem nikoli zastopil popolnoma teh besed v njihovem bistvu, sem pa vedel kaj sem čutil, ko sem rekel npr. “ti si moja mucika”. Tako, da mislim, da so stavki kot npr. “rad te imam”, “ljubim te” ipd. bolj primerni za filmsko industrijo kot pa za življenje.
Kaj pa če bi prišla k pameti in si našla takšnega, ki bi bil ob tebi in bi ti znal povedati oziroma pokazati kaj čuti do tebe! Predvidevam da ta varianta, kljub temu da je zelo pametna, ne pride v poštev, torej trpi dalje ali pa ga vprašaj! Toda, kako boš vedela, da ne blefira? Lahko ti zatrjuje, da te neizmerno ljubi, vendar dejanja govorijo drugače!
“Kaj je res tako težko povedati osebi, ki jo imaš rad “rad te imam”? , pogrešam te?”
Po pravici? Je, nekaterim je dejansko težko to izjavit, pa če bi če tako radi oz. če še tako mislijo. Tako, da če ti ne reče tega še ne pomeni, da tega ne misli, seveda pa je tudi možno da ima druge razloge, zakaj ti ne reče. Pa ti njemu kdaj rečeš? Poskusi.
Forum je zaprt za komentiranje.