vprašanje za moške
Jst se pa obračam na vas z enim mogoče za nekatere butastim problemom, ki pa meni greni življenje.
Imam fanta s katerim se dokaj dobro razumem, ni kakšnih večjih problemov, razen da eden mene tako tare, da razmišljam celo o tem, da bi s fantom končala. Sem namreč zelo zeloooooo ljubosumna na eno mojo kolegico, ki je mojemu fantu zelo všeč.
To mi je v preteklosti večkrat nakazal, sicer ne direktno, ampak z raznimi vprašanji o njej – tako posredno, da ne bom kaj posumila. Po določenem času sem seštela 1+1 in sem začela biti pozorna na ta njegova vprašanja. Večkrat se je tudi zgodilo, da je bila v naši družbi tudi ona in takrat se mi zdi, da je on popolnoma drugi človek. Pred njo je kot bi bil okamenel, v zadregi, ona ga provocira ker je pač take sorte punca, da koketira z vsemi fanti in je tudi že od nekdaj znana po tem, da je lahkoživka in da pač “rada da”.
Nič nimam proti njej, čeprav je marsikateri že speljala fanta, ker pač ne more iz svoje kože, da ne bi osvajala vsakega tipa ki ji pride na pot. Vedno se je hvalila s tem, da lahko vsakega dobi in ker je precej lepa in seksi, ji to tudi verjamem.
Problem pa ni ona (naj dela kar ji paše), ampak moj fant in moj strah, da si jo tudi on želi in da bi, če bi bila ona za, takoj izkoristil priložnost in jo naskočil. Kaj naj naredim, da me to neha razžirati, ker mi precej uničuje živce??
Večkrat sva se skregala zaradi nje, od takrat mi ne postavi več nobenega vprašanja o njej, ampak se očitno izogiba tej temi, tako da ne bom mislila, da ga zanima. Ampak jaz vem, čutim, da ga zanima. O vseh mojih prijateljicah povpraša, samo o njej sedaj ne spregovori niti besede. Tako očitno je …
Tudi ona mi je že večkrat povedala, da jo je gledal, ko mene ni bilo zraven, da je skakal okrog nje itd.. Punca pač rada izziva z globokimi dekolteji, minicami, skratka, hodi vedno napol gola okrog (ima tudi kaj pokazat).
Mene pa zanima, a je za vas fante nepopomembno, da je ženska že vsa pref….a od drugih tipov, da je praktično poceni k….a, ki se daja dol z vsakim, ki ji pride na pot. A se vam to ne gabi? A je mogoče, da so vam take ženske všeč? Zakaj? A je mogoče, da je mojemu fantu všeč kljub temu in da bi me prevaral z njo ob prvi priliki? Zakaj so vam všeč lahke ženske??? A ste vsi taki???
Helppppppppppppp
“O vseh mojih prijateljicah povpraša, samo o njej sedaj ne spregovori niti besede. Tako očitno je …”
Hehe, nič ne rečem, ampak kaj je tu očitnega? Meni je tu očitno edino to, da te ne vpraša o njej enostavno zato, ker ve da bo nastal cirkus. Zakaj te pa ne moti, ko sprašuje o vseh drugih?
In kaj takega pa sprašuje, da te tako moti? Kaj on pravi na to?
Saj ne rečem, mogoče mu je res všeč, ampak iz napisanega ne morem nič rečt. Vemo le, da ko je ženska ljubosumna (preveč), bo videla le tisto kar “želi” samo resnice ne. Pa saj ne gre samo za ženske, nasplošno.
Hmm,
tvojega fanta bo tale sola v vsakem primeru nekaj stala.
In vsak prej ko slej placa.
Meni gredo take izivajoce blondinke ze v osnovi na zivce,
sploh ce nimajo v zivljenju enih moralnih vrednot in pa
osnovnih zivljenkskih nacel. Tisto, da pa vsakega osvaja,
je pa problem z njeno samozavestjo oz. glede na to, da
nisem strokovnjak, se mi zdi, da je vseeno nekaj narobe
z njo. Eni morajo res neprestano preizkusat svojo ceno
na trziscu. Ce mene vprasas, krava.
Ampak glede na to, da zdaj ze ovcke naskakujejo, se mi
zdi, da ima tale krava kar dobre moznosti… sploh, ce si
samo predstavljam, kako ti nedolzno pove, da tvoj fant
skaklja okrog nje (pa ni nujno), bi kar nekam poslal.
S sportnega vidika, ti razmisljas, ko se vsaj to ne bi zgodilo,
to se ne sme zgoditi, kaj pa ce se… to je tako, kot je pri
servisiranju pri tenisu. Razmisljas, ne v avt, kaj ce bo sla
v avt, pa kaj ce zgresim. Kam mislis, da bo sla zogica?
JE PA TAKO, in kaj se sploh sekiras.
Jaz temu recem dolgorocna prednost. Ce jo bo naskocil,
enostavno ni bil pravi zate… pa se pravocasno se bos
tega lahko zavedla…. bos vsaj dobila nekoga, ki mu take
neumnosti ne bodo hodile po glavi. Veliko je takih fantov…
Vso sreco. TiNKO
Hvala za spodbudne besede, predvsem tebi Tinko. Saj jaz se ne družim z njo, je pač tako, da včasih zaide v našo družbo in takrat seveda obnori moški spol. Zgleda že tako, da to nekako potrebuje za njeno samozavest..Žal jo v taki situaciji jaz popolnoma izgubim in bi tudi jaz potrebovala kaj, da bi jo spet dvignilo – seveda s strani mojega fanta. Škoda da je tako, eno samo sekiranje in živciranje….
Ej bjondica, bodi srečna, tako imaš priložnost spoznati svojega fanta. Če bo šel z njo, itak ni pravi za tebe oz. ti nisi za njega. Jaz vem, da me nobena ne bi tako zmedla, ne bi ji nasedel.
Forum je zaprt za komentiranje.