Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za moške, prave moške :)

Vprašanje za moške, prave moške :)

ko že misliš ,da si prebral vse neumnosti…se najde nova….totalno neumno razmišljanje pandora, še huj, ne sam da je neumno ,debilno razmišljanje….da jesamski moški pri 40 letih blago z okvaro…da je lahko ločen, da je lahko vdov, da je lahko x možnosti….ampak najhujše je pa psihološko profiliranje iz kobajagi ameriških nadaljevank, citiranje blesavega Housa, ki je lahko všeč samo nedojebanim ženskam…..[/quote]

pijanček X6 ki jga je baba zapustla se je zelo razhudil ko je nekdo dejal da so ločeni ”damaged”

Resnica je to da mačka zacvili ko ji stopiš na rep….

Saj ni panike X6 za tebe sem vedo da si orenk pokvarjen brez da bi bil ločen to je zdaj tvoja olajševalna okolica da te ne dajo v ormož čeprav bi tam moral bit !!![/quote]
kot vedno si površen bralec….zmotilo me je njeno posploševanje……resnica? žal ti nisi človek resnice..zato je svtoskurnsko , da sploh uporabljaš to besedo v kakršnem kolikontekstu…ina kja bi naj jaz delal v ormožu? nazadnje sem bil tam ko ste še imeli cukr fabriko…pa ste jo po dekretu zaprli….zakaj že?

kj zdaj, bo al ne bo?))

Mislite ali veste?:)[/quote]
Vedeti ne morem kaj se bo dogajalo v prihodnosti, a ponavadi se držim tega kar mislim. 🙂

Slaba definicija česa ?

+1

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Aha, torej oseba odpade, če nima fotke?
Kaj pa, če je profil zanimiv, fotka pa ni privlačna, potem odpade?
[/quote]
Ko sem še pred leti preizkušal ta socialna omrežja mi je zelo v kratkem postalo jasno, da tiste, ki nimajo na profilu svoje fotke, da so po vsej verjetnosti tok ogabne, da se še pokazat ne upajo. Realnost je pač taka, da če ženska zgleda dobro, bo še z veseljem in to sama od sebe pokazala vse svoje čare, ki jih premore. Vse za lajke, zvezdice, dešetkice,…

Ne vem čemu to vprašanje. Ti si očitno razumel, da so ločenci škart roba. Noben tega ne pravi.[/quote]
marko redko to napišem, ampak zdajle pa bom…si neumen in kar je še huje, tako neumen, da tega sploh ne zaznavaš…..[/quote]
Od takih prispevkov se pa res iz srca nasmejim. Ni lepšega, kot vidit dva retarduna, ki sta se včasih dobro razumela, se prepirati medsabo.

Marko je v preteklosti že večkrat priznal, da se v živo ne bi upal ukvarjati z nami. Tak človek je lahko pameten samo na forumu, zato ti priporočam, da se v nadaljnem izogibaš takim debatam. Ista zgodba je z Matjazkom. Oba sta brezjajčnika, zato pa tudi tako veselo zagovarjata žensko stališče, pa naj bo še tako ne razumljivo in ne logično. Takšni moški so najslabši primerek moških, samo sramoto nam delajo.

Aha, torej oseba odpade, če nima fotke?
Kaj pa, če je profil zanimiv, fotka pa ni privlačna, potem odpade?
[/quote]
Ko sem še pred leti preizkušal ta socialna omrežja mi je zelo v kratkem postalo jasno, da tiste, ki nimajo na profilu svoje fotke, da so po vsej verjetnosti tok ogabne, da se še pokazat ne upajo. Realnost je pač taka, da če ženska zgleda dobro, bo še z veseljem in to sama od sebe pokazala vse svoje čare, ki jih premore. Vse za lajke, zvezdice, dešetkice,…[/quote]
Odsotnost fotke, še ni pogoj za “ogabnost”, kot sam praviš. Nekatere se enostavno ne želijo javno izpostavljati in vsem kazati, da iščejo tipa.

Ko sem še pred leti preizkušal ta socialna omrežja mi je zelo v kratkem postalo jasno, da tiste, ki nimajo na profilu svoje fotke, da so po vsej verjetnosti tok ogabne, da se še pokazat ne upajo. Realnost je pač taka, da če ženska zgleda dobro, bo še z veseljem in to sama od sebe pokazala vse svoje čare, ki jih premore. Vse za lajke, zvezdice, dešetkice,…[/quote]
Odsotnost fotke, še ni pogoj za “ogabnost”, kot sam praviš. Nekatere se enostavno ne želijo javno izpostavljati in vsem kazati, da iščejo tipa.[/quote]
To je res, ampak potem taka ne bo visela na podobnih omrežij namenjenim zmenkarijam. Sploh pa tam visela online po cele dneve 😉

Lahko je samo sramežljiva in prav tako simpatična. 🙂

Ja to bo to ja lol

Spet smo tam. Ko ženska nima profilne slike na dating site-u se to smatra, kot za nekaj normalnega. Češ, lahko pa se za tem skriva prav simpatična down to earth punca. Ko pa tip naredi podobno, je pa po vaše ziher kak 60 letni potrebnež, ki se slini po 20 letnicah. Dvojna merila here we go again.

Ti si pa res smešen. Če te ne zanima kaj mislim in zakaj mislim, pol ni treba da bereš. In se razburjaš po nepotrebnem.[/quote]
ah ti ženska predvidljivost….o ti smešna kreatura….,da ostane zvesta ( zaverovanosti ki si jo vceplja že od šestega razreda odkar jo je pustil prvi fant) se vzdigne na piedestal in zviška gleda na uboge pare….če te zanima kaj misli in zakaj misli ( mislimo ker smo, mar ne?) zgolj beri …..ker ona Misli…žal samo misli , da misli….žal ne bo šlo…ko preberem neumnosti kot si jih naklatla zgoraj pač odgovorim , že zato, ker če pametni molči ko se trosijo neumnosti….s tem pritrjuje…že dolgo velja..kdor molči pritrjuje, drži?.drži[/quote]

Enkrat se odloči. Ali te briga kaj mislim dovolj, da me “popraviš”. Ali pa te ne briga, in me lahko preskočiš. Malce butasto je, da zagovarjaš, da te ne briga in v naslednjem postu razlagaš, da se pač tako ali drugače čutiš dolžan odgvooriti.
IN če velja, da kdor molči pritrtjuje (kar je sicer naš nacionalni šport in dvomim, da bi ti kdo zameril, če bi ti to sam počel). velja tudi, da pametnejši odneha.

In, mimogrede, če bi bila žleht, bi napisala, da očitno iz svojega zakona nisi prišel tako v formi in nov človek in brez nobenih “okvar” (oziroma travm, ki jih očitno še nisi predelal), če te je moje pisanje zadelo tako v živo.

Zdaj pa lepo bodi in gnjavi koga drugega po nepotrebnem.

Dober zapis.

Pravi moški so vsi oddani. Ostaja škart roba. Razni poženščeni tipi, ki se brijejo po celem telesu, mamini puteki pa tako.

Ah ,seveda, tudi za ženske isto velja. Pri 30 in več samske so škart roba.
Moški pri 35 in več samski so škart roba.

Dobri moški take kot si ti skenslajo.

Pravi moški:

[img]http://tremendousnews.com/wp-content/uploads/2010/03/BigManFlower.bmp[/img]

Kdor zna brat, ve, kaj je Pandora napisala. Funkcionalno nepismeni pač ne. EnTip in X6, naučita se brat, preden kritizirata in stresata neumnosti tuki gor. S tem samo dokazujeta, da sta… damaged? Brez narekovajev.

PWNED 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

no ja pri 45+ imamo zadosti f.uk.a tudi 25 let mlajših ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ah ti ženska predvidljivost….o ti smešna kreatura….,da ostane zvesta ( zaverovanosti ki si jo vceplja že od šestega razreda odkar jo je pustil prvi fant) se vzdigne na piedestal in zviška gleda na uboge pare….če te zanima kaj misli in zakaj misli ( mislimo ker smo, mar ne?) zgolj beri …..ker ona Misli…žal samo misli , da misli….žal ne bo šlo…ko preberem neumnosti kot si jih naklatla zgoraj pač odgovorim , že zato, ker če pametni molči ko se trosijo neumnosti….s tem pritrjuje…že dolgo velja..kdor molči pritrjuje, drži?.drži[/quote]

Enkrat se odloči. Ali te briga kaj mislim dovolj, da me “popraviš”. Ali pa te ne briga, in me lahko preskočiš. Malce butasto je, da zagovarjaš, da te ne briga in v naslednjem postu razlagaš, da se pač tako ali drugače čutiš dolžan odgvooriti.
IN če velja, da kdor molči pritrtjuje (kar je sicer naš nacionalni šport in dvomim, da bi ti kdo zameril, če bi ti to sam počel). velja tudi, da pametnejši odneha.

In, mimogrede, če bi bila žleht, bi napisala, da očitno iz svojega zakona nisi prišel tako v formi in nov človek in brez nobenih “okvar” (oziroma travm, ki jih očitno še nisi predelal), če te je moje pisanje zadelo tako v živo.

Zdaj pa lepo bodi in gnjavi koga drugega po nepotrebnem.[/quote]
nimam se jaz kaj odločevati, sem ti že napisal kako in kaj, ti pa podam še pojasnilo, ki se ravno nanaša na tvoje navajanje pregovorov….tam kjer veljaja, da pametnejši odneha se počasi začene uveljavlajti neumnost…zdaj veš zakaj sem ti dolžan replicirat..ne piši neumnosti pandora pa bom tiho…razumeš? seveda razumeš, celo ti nisi tako tupa, da ne bi razumela….in da ti odgovorim še na zadnji zapis….jaz sem prišel iz ločitve neobremenjen …nikoli in nikomer se v življenju ne izide vse po načrtih….celotno življenje jemljem tako že od nekdaj….če ne gre tako, bo pa šlo drugače….pomembno je, da v življenju ločiš med tem, kar lahko spremeniš in med tem česar ne moreš…in jaz propada mojega zakona nisem mogel preprečiti tako je bilo, tako se je zgodilo in konec….brez kakršnihkoli travm zame..ker dokler živim ni nič dokončnega…kar je dokončno v življenju je smrt….
in še zakljućek…to tvoje pisarjenje zgoraj, kako si ti mene zadela v kao moje travme je tipično razmišlanje nekoga ki na slepo strelja v stog sena in poskuša zadeti miš v njem….jalovo početje brez osnove
lp

Ločenci pač težko sprejmete dejstvo, da ste škart. Pandora je pač napisala resnico. res je, da bi s elahko malo lepše izrazila, zadela pa je bistvo.

Če ločenci en bi bili škart, bi še evdno imeli svoje srečne zveze. Tako pa so vas ženske zapustile, so že vedele zakaj. Ločenci ste tako škart, da ste še večji škart od nas, ki sploh ne gremo v zvezo. Saj za sabo pščate ruševine, razdrte družine, enostarševske družine, samohranilke.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To je res. Včasih te lahko celo zelo pozitivno preseneti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pajk oprosti, ampak pri meni ta zblojena slovenska mantra, da če 100x ponoviš laž potem postane resnica pač ne velja, ti se kar tolaži če lahko lažje živiš….žalostno kje že to da si tako površen bralec….moj zakon ni bil nikoli opredeljen kot srečna zveza ampak zgolj in samo kot zveza, kot je formulirano v klenem pravniškem jeziku…kot zrel človek vem, da ima vsaka zveza vzpone in padce, svetle in temne dni….ti tega seveda ne moreš razumeti, ker kot đanki iščeš zgolj in samo dnevni fiks srečne zveze, ki pri tebi traja cca 15 min( pač odvisno kako dolgo ti orodje zdrži)…za zakonca pa ima zveza 24 ur….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close