Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za moške, prave moške :)

Vprašanje za moške, prave moške :)

Problem je ker misliš, da si najpametnejši in da tisto kar ti vidiš v napisanem tudi enako vidijo drugi…[/quote]
Eh, malo te hecam, ne tako resno. 🙂 Saj vem, kaj si mislil v resnici. Samo tako oštro si zapel za tisto, kar si “videl”, da si skoraj prestaršil Pandoro.[/quote]

Briga me koga prestrašim in koga ne. Popizdim, če me nekdo namerno jebe z nekim kontriranjem, ko vem da imam prav. Ajde, da nekaj bluzim, potem ok. Ko pa vidim in vem kaj sem videl, ne glede na dejstvo kaj je mislila.. ker tega pa ne vem, in mi nekdo začne oporekat, da ne vidim prav. Pol pa popizdim. Da sva v gostilni bi te na gobec, majke mi. Eno je hec, eno pa podjebavanje. Tudi če je mislila prav, kar verjamem, je napisala narobe. In samo to šteje.

Uff… sliši se kot neke vrste mrhovinarstvo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ko že misliš ,da si prebral vse neumnosti…se najde nova….totalno neumno razmišljanje pandora, še huj, ne sam da je neumno ,debilno razmišljanje….da jesamski moški pri 40 letih blago z okvaro…da je lahko ločen, da je lahko vdov, da je lahko x možnosti….ampak najhujše je pa psihološko profiliranje iz kobajagi ameriških nadaljevank, citiranje blesavega Housa, ki je lahko všeč samo nedojebanim ženskam…..[/quote]

Glej, zelo iskreno. Če človek, ki se je ločil, nima nobene “okvare”, pol se meni ne zdi vreden niti tega, da grem z njim na pijačo, kaj šele kaj drugega. Ker bi to pomenilo, da na njemu razdrtje enega resnega razmerja (kot je poroka) ni pustilo nobene posledice (kakršnekoli – žalost, razočaranje, nezaupanje, bolečina, občutek nesposobnosti in tega, da “ni dovolj dober”, strah pred ponovnim neuspehom, strah pred ponovno vezo,…). Vse, kar pravim je, da če greš v razmerje s takšnim človekom, moraš vzeti v zakup še vse to.
In nekdo, ki do 32 ni najdel svojega “idealnega” partnerja – kar se očitno dogaja avtorici – morda tega ne upošteva v dovolj veliki meri in naivno misli, da bodo moški pri 42 tudi nepopisan list, ko so morda bili njeni potencialni partnerji 10 let pred tem.

Zdaj pa vas pustim in vam ne bom “kvarila” vzdušja.[/quote]
kaj se tebi zdi vredno in kaj ne je tvar tvojega osebnega dometa, če tako dojemaš ljudi , jih pač dojemaš tako…kaj to mene briga? da pa pišeš , da ima človek pri 40 neke okvare za sabo in še to vehemetno zagovarjaš brez argumentov je pa s tabo nekaj resno narobe( msilim da imaš okvarjeno dojemanje resničnega stanja), še huje je ko misliš, da mora ločitev ali kaj drugega pustiti na človeku stanje okvare,…kot da človek pri 18 me more imeti za sabo travmatične izkušnje ki ga zaznamuje za lep del življenja( in ravno to se dogaja nedoraslim in nezrelim ljudem ) medtem ko zeel človek ob kao travmatični izkušnji le to vzame na znanje in gre naprej neobrmenjen…očitno pa imaš ti v sebi neko patološko željo imeti opravka z “okvarami” na ljudmi, da lahko potem igraš na pijačkah tolažečo mati Terezo… in še za konec…ni idelanih partnerjev…so le partnerji in sopotniki ki gredo z nami skozi življenje….ideale v partnerjih si iščejo nezrele in nedorasle osebe…

“nothing in the world can bother you as much as your own mind. In fact, others seem to be bothering you, but it is not others, it is you own mind.

Sri Sri Ravi Shankar

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, zelo iskreno. Če človek, ki se je ločil, nima nobene “okvare”, pol se meni ne zdi vreden niti tega, da grem z njim na pijačo, kaj šele kaj drugega. Ker bi to pomenilo, da na njemu razdrtje enega resnega razmerja (kot je poroka) ni pustilo nobene posledice (kakršnekoli – žalost, razočaranje, nezaupanje, bolečina, občutek nesposobnosti in tega, da “ni dovolj dober”, strah pred ponovnim neuspehom, strah pred ponovno vezo,…). Vse, kar pravim je, da če greš v razmerje s takšnim človekom, moraš vzeti v zakup še vse to.
In nekdo, ki do 32 ni najdel svojega “idealnega” partnerja – kar se očitno dogaja avtorici – morda tega ne upošteva v dovolj veliki meri in naivno misli, da bodo moški pri 42 tudi nepopisan list, ko so morda bili njeni potencialni partnerji 10 let pred tem.

kaj se tebi zdi vredno in kaj ne je tvar tvojega osebnega dometa, če tako dojemaš ljudi , jih pač dojemaš tako…kaj to mene briga? da pa pišeš , da ima človek pri 40 neke okvare za sabo in še to vehemetno zagovarjaš brez argumentov je pa s tabo nekaj resno narobe( msilim da imaš okvarjeno dojemanje resničnega stanja), še huje je ko misliš, da mora ločitev ali kaj drugega pustiti na človeku stanje okvare,…kot da človek pri 18 me more imeti za sabo travmatične izkušnje ki ga zaznamuje za lep del življenja( in ravno to se dogaja nedoraslim in nezrelim ljudem ) medtem ko zeel človek ob kao travmatični izkušnji le to vzame na znanje in gre naprej neobrmenjen…očitno pa imaš ti v sebi neko patološko željo imeti opravka z “okvarami” na ljudmi, da lahko potem igraš na pijačkah tolažečo mati Terezo… in še za konec…ni idelanih partnerjev…so le partnerji in sopotniki ki gredo z nami skozi življenje….ideale v partnerjih si iščejo nezrele in nedorasle osebe…[/quote]

X6 čestitke. Spremenil sem mnenje o tebi… 🙂

marko redko to napišem, ampak zdajle pa bom…si neumen in kar je še huje, tako neumen, da tega sploh ne zaznavaš…..[/quote]
Včasih pa sem res. Če bi mi ti povedal, kaj neumnega sem naredil, bi lahko postal pametnejši. :)[/quote]
v mlinu se pove 2x, ne mislim ti še enkrat pisati kar je že bilo napisano…v svoji ihti malo beri pa bo

Ni bilo podjebavanje lejga. Jaz sem ti na začetku samo želel pojasniti, kaj je Pandora mislila, ker se mi je zdelo, da nisi prav razumel in to je vse. Hec je prišel šele potem, ko sem napisal, da je to le v tvoji glavi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

X6, lepo napisano.
Verjamem, da ima 40letni ločene manj travm za sabo kot 40 letni nepopisan list. Če je nepopisan list, je z njim verjetno nekaj hudo narobe. Torej takoj stran od takega. Ločenc pa je lahko ok lahko pa isto kot on nepopisan list – torej poln travm. Ampak pri ločencu se vsaj splača poskusti, pri nepopisanem listu nima smisla poskušat.

Ni bilo podjebavanje lejga. Jaz sem ti na začetku samo želel pojasniti, kaj je Pandora mislila, ker se mi je zdelo, da nisi prav razumel in to je vse. Hec je prišel šele potem, ko sem napisal, da je to le v tvoji glavi.[/quote]

Pusti mojo glavo na miru 🙂
Ko kaj ne bom razumel bom najprej vprašal..
Sicer pa si mogoče zdaj obrnil “kao” na hec, da ne bi ti ispadel glup, ker si zagovarjal nekaj, kar si po debati ugotovil da ne pije vode… 🙂

Saj ji nič ne delam. 🙂
Včasih človek misli, da nekaj razume, ko bere v ihti in takrat ne more vprašat, ker se mu zdi, da je pravilno razumel. Saj si videl mene, X6, pravi da nisem razumel. S tem, da sem vprašal, pa tudi ni nič pomagalo. Vse je ok. :))
Zagovarjam še vedno, kar sem zagovarjal prej. Ne vem, če se razumeva. Nič se ni spremenilo. Kar sem napisal glede “damaged”, še vedno velja.

Saj ji nič ne delam. 🙂
Včasih človek misli, da nekaj razume, ko bere v ihti in takrat ne more vprašat, ker se mu zdi, da je pravilno razumel. Saj si videl mene, X6, pravi da nisem razumel. S tem, da sem vprašal, pa tudi ni nič pomagalo. Vse je ok. :))
Zagovarjam še vedno, kar sem zagovarjal prej. Ne vem, če se razumeva. Nič se ni spremenilo. Kar sem napisal glede “damaged”, še vedno velja.[/quote]
Upam, da si prebral moje mnenje o tem “damaged”??

Sem. Upam, da si ti mojega pravilno razumel. Včasih me ne razumejo vsi tako kot želijo moje misli napisat. :))

nč bat 🙂

20_letnice: kakšen je
30_letnice: koliko ima
40_letnice: kje je

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

[/quote] Pol pa popizdim. Da sva v gostilni bi te na gobec, majke mi. Eno je hec, eno pa podjebavanje. Tudi če je mislila prav, kar verjamem, je napisala narobe. In samo to šteje.[/quote]

Hahaha pa naj še kdo reče, da je to samo forum 😀 😀

Po mojem lahko imata tudi moški in ženska, ki sta stara 40+ lepo, dolgo ljubezensko zgodbo konec koncev sta lahko skupaj še 40 let in imata še skupaj kakšnega otroka.

In nikjer ne piše da ne more biti fant v 20 letih čustveno uničen recimo :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

ko že misliš ,da si prebral vse neumnosti…se najde nova….totalno neumno razmišljanje pandora, še huj, ne sam da je neumno ,debilno razmišljanje….da jesamski moški pri 40 letih blago z okvaro…da je lahko ločen, da je lahko vdov, da je lahko x možnosti….ampak najhujše je pa psihološko profiliranje iz kobajagi ameriških nadaljevank, citiranje blesavega Housa, ki je lahko všeč samo nedojebanim ženskam…..[/quote]

pijanček X6 ki jga je baba zapustla se je zelo razhudil ko je nekdo dejal da so ločeni ”damaged”

Resnica je to da mačka zacvili ko ji stopiš na rep….

Saj ni panike X6 za tebe sem vedo da si orenk pokvarjen brez da bi bil ločen to je zdaj tvoja olajševalna okolica da te ne dajo v ormož čeprav bi tam moral bit !!!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Potem si pa nadeni očala in začni brat:

ali je “damaged” /navednice nakazujejo posebno uporabo izraza/ v smislu, da ima za sabo kakšno slabo izkušnjo (slabo vezo ali razlog, da je še samski) /pojasnujem posebno rabo izraza v navednicah/….. In v tem drugem primeru bo treba kar nekaj dela, da bo to svojo negativno izkušnjo pozabil/predelal/premostil. /kje piše, da je slab, ne vem…/[/quote]

“damaged” je to kar pomeni, pojasnila si samo da je poškodovan zarid slabih izkušenj, vez…. in da bo potrebno popravilo.
Ni nujno da človek iz propadle veze pride poškodovan.. lahko je popravljen… ker se je v vezi nekaj naučil in ugotovil, da to ni to in je iz veze izstopil.
Ali res ne uvidiš razlike? In še Marko zraven…
Označila si vse kot POŠKODOVANE, z razlago pa nisi pojasnila vsega…[/quote]

Seveda pride nadvse popravljen, saj se je znebil čarovnice, kije bila kriva za vse zlo 😛

In ponovi zgodbo … z drugo čarovnico.

In to je zapis enega zrelega človeka … ki meni soli pamet o posploševanju … in za katerega je svet še vedno črno-bel ….

kaj se tebi zdi vredno in kaj ne je tvar tvojega osebnega dometa, če tako dojemaš ljudi , jih pač dojemaš tako…kaj to mene briga? da pa pišeš , da ima človek pri 40 neke okvare za sabo in še to vehemetno zagovarjaš brez argumentov je pa s tabo nekaj resno narobe( msilim da imaš okvarjeno dojemanje resničnega stanja), še huje je ko misliš, da mora ločitev ali kaj drugega pustiti na človeku stanje okvare,…kot da človek pri 18 me more imeti za sabo travmatične izkušnje ki ga zaznamuje za lep del življenja( in ravno to se dogaja nedoraslim in nezrelim ljudem ) medtem ko zeel človek ob kao travmatični izkušnji le to vzame na znanje in gre naprej neobrmenjen…očitno pa imaš ti v sebi neko patološko željo imeti opravka z “okvarami” na ljudmi, da lahko potem igraš na pijačkah tolažečo mati Terezo… in še za konec…ni idelanih partnerjev…so le partnerji in sopotniki ki gredo z nami skozi življenje….ideale v partnerjih si iščejo nezrele in nedorasle osebe…[/quote]

Ti si pa res smešen. Če te ne zanima kaj mislim in zakaj mislim, pol ni treba da bereš. In se razburjaš po nepotrebnem.

Moški, ki so taki, ga pri 30+ že živijo. Razen, če niso ovdoveli ali ločeni.[/quote]
Hočeš rečt, da tisti, ki se ločijo ali pa vdovijo pri 30+, nikoli nimajo več želje po tem istem načinu življenja? Če misliš to, se motiš.[/quote]
Po istem sigurno ne, če se je kaj naučil iz prejšnje veze. 🙂
Mislim za ločene.

Saj ni univerzalnega oglasa, ki bi ustrezal vsem.

Jaz se ne bi javil na nobenega, ker več ne bi iskal resne veze. 🙂

Pravi moški se na družbena pričakovanja in pametovanje okolice lepo pos.erje in igra svojo družbeno vlogo, ne pa tako, kot si jo je zanj zamislil nekdo drug.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mislite ali veste?:)

Saj ni univerzalnega oglasa, ki bi ustrezal vsem.

Jaz se ne bi javil na nobenega, ker več ne bi iskal resne veze. :)[/quote]

Definitivno v ženskem oglasu najbolj vbode v oči slaba definicija….

To je najhujše od vsega….

Drugo najhujše je en KUP zahtev… (oziroma če že imajo zahteve naj zraven pripišejo da tudi ona sama USTREZA vsem tem kriterijem, torej če išče tipa ki ima lastno stanovanje naj pove da ga ima ona TUDI (ne daž ivi v najemu) če išče tipa s službo potem naj pove da ima tudi ONA službo (redno zaposlitev ne na avtorske itd)

in tako dalje…. skratka najbolj mi gre na živce ko ženska pričakuje od tipa določene lastnosti (tu izgleda ne štejem) ki jih sama ne zmore dosegat v trenutku napisanega….

Tretjo najhujše pa je če ženska ob oddaji oglasa ne poda ob oglasu lastno sliko svoje postave (pa ne v 10x prevlki mikici ampak v oprijeti majčki in kavbojkah ali kaj podobnega)

To bi blo to v kratkem…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti si pa res smešen. Če te ne zanima kaj mislim in zakaj mislim, pol ni treba da bereš. In se razburjaš po nepotrebnem.[/quote]
ah ti ženska predvidljivost….o ti smešna kreatura….,da ostane zvesta ( zaverovanosti ki si jo vceplja že od šestega razreda odkar jo je pustil prvi fant) se vzdigne na piedestal in zviška gleda na uboge pare….če te zanima kaj misli in zakaj misli ( mislimo ker smo, mar ne?) zgolj beri …..ker ona Misli…žal samo misli , da misli….žal ne bo šlo…ko preberem neumnosti kot si jih naklatla zgoraj pač odgovorim , že zato, ker če pametni molči ko se trosijo neumnosti….s tem pritrjuje…že dolgo velja..kdor molči pritrjuje, drži?.drži

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close