Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za moške, prave moške :)

Vprašanje za moške, prave moške :)

ja pisanje po forumu je eno, tvoje vsesplosno nakladanje po forumu pa kaze na bolj zalostno resnico. Ce se tako obnasas do zensk, kot se tukaj, bos se dolgo obsojen na desanko, ali zelo grde babe, ki poberejo vse, tudi take kalibre kot si ti in tvoja druzbica.
Kaj je tereza narobe napisala mi nekako ni jasno, ampak vi imbecili se ze spravite na njo in secirate vsak njen stavek. Res ste pravi zagrenjeni bolniki. Ko berem take vase umotvore, se prav zgrozim s kaksnimi cudaki si moram zemljo delit.
[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=zPjUsu2-QMQ

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Heeej flash. WB. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Je to tvoj flashgordon?

Tipično za ženske pri 30ih pa iščejo enga resnega…kje si bila pa vsa svoja 20ta leta…saj res bluzila si.
Že zaradi dejstva, da pri 32 letih nimaš “resnega” moškega se pojavlja vprašanje zakaj pa ne če je po tem opisu, ki si ga oddala kar OK ženska.
Odgovor: Zato , ker si vsa svoja 20ta leta bluzila okoli z jebivetri…resnih in pridnih fantov še pogledala nisi kaj šele, da bi z njimi kako rekla si bila preveč dobrega izgleda za resne fante…zdaj pa si kjer si.

Pa že dejstvo, da si morala dati oglas na forumu, nam moškim pove, da nekaj ni ok…normalna ženska torej tako kot si se ti opisala nebi imela probleme dobiti moškega sploh s takim izgledom kot si se ti opisala dobro edino če tehtaš 100kg +.

In pa kot so že moji predhodniki napisali…kaj zate pomeni imeti “pošlihtane stvari”?

Misliš, da bi morala v oglas napisati, da išče nenormalne moške, da bi se jih več oglasilo? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si mogoče že slišal za dejstvo, da gre kak par narazen? Ne? Si še v srednjem veku, kjer je bil prvi in edini do konca življenja? Veš marsikdo je v resni vezi pa gre potem narazen in je samski. Pa ne pomeni, da je slab človek, ne glede na spol.
Iz izkušenj ti povem, da so samske ženske prej take, ki v 20ih niso imele kaj veliko fantov, če sploh kakega. Ponavadi so bile to bolj mirne, tihe, punce, ki so bolj malo žurale, se bolj posvečale študiju, hobijem kot pa žurom, zabavi.
Kar se pa samskih moških tiče v teh letih pa so tudi pogosto čisto ok fantje, samo bolj sramežljivi. Ne hodijo na žure in posledično manj žensk spoznajo.

Sploh ga nebi morala pisati če bi bila dejansko normalna ženska.

Če smo ravno že pri oglasu: avtor je moški, ki se norčuje iz monovcev, predvsem mon.
Avtorica ni ženska.

Ravno obratno, napisala je vse tisto, kar ji niža rating!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Joj, tipčki, avtor oglasa je moški, ki se vam posmehuje.

Ok, ugotovili smo, da je oglas lažen.
Vseeno pa me zanima kak oglas pa bi bil ok?
Ok, ne sodi na ta čvek. Ampak recimo, če je oseba taka kot je opisano v zgornjem oglasu, kako naj pripravi oglas za recimo nek spletni portal, da vas bo pritegnil?
Pa seveda, da ostane starost 32 let.

Dajte moški nad 30 let napisat na kakšen oglas ženske bi se javili oz. bi ji pisali, če bi videli njen profil? če bi iskali resno vezo, ne avanture.
Vedno pišete kaj je narobe. Torej bodite prijazni in ponudite pomoč in nasvete, da bomo ženske vedele kako in kaj. Napišite kaj vam ni všeč in kaj naj bo nammesto tega, da bo bolje.

Takšni nasveti so plačljivi…

Računam na to, da so monovski moški ok moški, da radi pomagajo nekomu, ki rabi pomoč.
Veš kako je s plačljivimi nasveti? Probaj pri kaki taki agenciji, napišejo ti kup nekih kvakastih nasvetov, ki so čisto brezveze. POnavadi pa ugotoviš, da nasvete piše ženska. Le kako ona ve kaj se vrti v moških glavah? V revijaha , torej plačljivo, je kup takih nasvetov. brezveze.
Računam na to, da imajo moški z mona več znanja kot so ti plačljivi nasveti, ki ne delujejo.

Saj ti govorim. Lahko plačaš in dobiš res to kar rabiš, lahko pa ti zaserjemo temo 🙂 tudi to obvladamo namreč …

EnTip, verjamem, da je tu gor tudi kaj moških, ki bodo ponudili pomoč.
Ne rabim tvoje pomoči.

OK uživaj 🙂

Ne pričakovat pametnih odgovorov glede oglasa. Samski monovci so z razlogom samski. Mogoče ti kak poročen monovec da kak pameten odgoovr. Ostali so pa jamrači.

Ne vem, če obstaja nek idealen opis, oglas, profil. Za moj okus je dovolj vsaj ena fotka obraza in ena fotka, kjer se vidi oseba cela in kratek opis svojih zanimanj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne posplosuj. Secirajo in kritizirajo oglase eni in isti bolniki in ti bolniki bodo, kot je ze moj predhodnik odgovoril, vecno samski. Tu nam trosijo zgodbice kak oni zgejo vsak dan drugo raketo, realnost pa je nazalost bolj ta da tu in na raznih portalih visijo 24/7, kar se vidi po kolicini postov. Ni je teme, kjer nasa überjebaca matkic in sadni nebi napisala prva 2 posta. Oglasit se morata res, ampak res vsepovsod in to prva. Pa ko bi imela vsaj kaj pametnega za napisat…komentarji so vec ali manj na ravni 10 letnikov

Aha, torej oseba odpade, če nima fotke?
Kaj pa, če je profil zanimiv, fotka pa ni privlačna, potem odpade?

flash, zato pa upam, da se oglasijo ostali, ne tisti nabijači postov. Da se res vzpostavi neka konstruktivna debata. Po mojem nas je kar nekaj takih tu gor,ki smo že probali na teh portalih.
Mogoče tudi ženske napišejo kako napisat, da imajo kaj uspeha.

Meni osebno je bil namreč začetni oglas čisto ok. Jaz bi sicer dodala kaj me zanima. Drugače je pa ok.

Dvomim, da bi ti vsi bili ok. :)) Sicer pa ok moški menimo, da zmoreš sama brez pomoči drugih napisati najboljši profil/oglas zase, če le malo veš, kaj si želiš. 🙂

Aha, torej oseba odpade, če nima fotke?
Kaj pa, če je profil zanimiv, fotka pa ni privlačna, potem odpade?[/quote]
Pri meni bi, ker bi menil, da se oseba preveč sramuje same sebe. Take ženske pa me ne privlačijo. Čeprav vem, da so lahko povsem ok osebe in da je to posledica neke slabe izkušnje, vem tudi, da mora oseba sama premagati določene osebne “travme”, preden se poda v neko resno zvezo.

Ne bi mi bilo všeč neko suhoparno naštevanje dejstev, raje bi imel opis…. tak, da skozi nekaj tekočih stavkov o sebi pove čimveč kar želi povedat. S tem se vidi tudi koliko oseba kompleksno razmišlja ali samo štanca nekaj zato da zapolni stran s podatki….

Če bi bil v situaciji, da bi rabil izbirat…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close