Vprašanje za moške – ali po erekciji vedno potrebujete ejakulacijo?
Sem ženska v zrelih letih in imam novega partnerja. Obožujem crkljanje, tudi takšno, kjer do seksa ne pride. Zanima me, če crkljanje (ob pojavu erekcije, vendar brez spolnega odnosa) za vas moške sploh pride v poštev, ali morda ob tem celo trpite (ker se ne “izpraznite”). Kako je s tem, po petdesetem letu? Partner ima namreč zelo pogosto erekcijo, ki se ne konča vedno z ejakulacijo, ker morda ni pravega časa za to. Ne upam si ga direktno vprašati, če mu kaj odrekam? Ali je za moške problematično, če ne končajo, ali pa jim je crkljanje mirda tako ljubo, kot nam ženskam? Naj povem še to, da je sicer najino spolno življenje urejeno, seksava pogosto in se imava zelo rada. Rabim zrele odgovore…
vprašaj ga, 02.02.2025 ob 12:22
To moraš pa njega vprašati.
Drugače pa, da vedno ko mu salutira “praznimo”…..lahko samo to delava potem cele dneve 😀
?? morda pa bi bil prav ta odgovor zaželjen kot pravilen…,
Bi bilo potem za razumeti, zakaj je težko odpreti debato direktno.
Glej, avtorica… tudi (nekateri) moški se radi crkljamo… Obstajajo pa tudi takšni, ki se ne. Moje izkušnje pravijo, da je enako pri ženskah.
A čisto fizično glede tvojega vprašanja – ni problem, če ni prevečkrat zaporedoma. Odvisno je tudi kako daleč si z vzburjenjem. Malo stoječe … ni problem tudi dolgo časa in velikokrat, saj se včasih zgodi tudi nehote.
Če si pa tik pred zdajci… in se to celo še (večkrat) ponovi… je pa lahko fizično neprijetno. Ne ravno boleče, a nadležno vsekakor.
Smo si pa moški ravno toliko različni, da bo treba kar njega vprašat. Predstavljam si, da tole zapisano ne velja nujno za vse enako.
Avtorica, pri crkljanju je par ponavadi objet, zdej se pa ti vprasej kaj se dogaja tipu, ki se mu ne bo dvignil med objemanjem, čigav poraz je to.. Od ženske al tipa..
Drugac pa ja, tip ki obvlada konca kadar hoče, če je seveda v dobri psihofizični kondiciji ali pa tudi ne konča, če se tako odloči… Ni zine za eskime..
Forum je zaprt za komentiranje.