Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za “moderne ženske”

Vprašanje za “moderne ženske”

Tudi sveti duh je menda velikokrat na delu.

kak te ni nobena zaščita 100% je…. lahko ti ga samo potegne ti pa njo samo oralno obdelaš…. al pa v rit…. itd itd itd….

zaščit je polno, pa marsikera je užitek…..[/quote]

:))) Matkic, potem se drži teh zanesljivih variacij:).

Ja, sam med in cuker. No, zdaj vidiš, kaj zamujaš, hahaha…

Ja, sam med in cuker. No, zdaj vidiš, kaj zamujaš, hahaha…[/quote]

A da zamujam?:)) Mi piše na čelu?:)) Kaj če ves čas ližem ta med, ti pa nočeš sprejeti tega dejstva?:))

Ja, sam med in cuker. No, zdaj vidiš, kaj zamujaš, hahaha…[/quote]

A da zamujam?:)) Mi piše na čelu?:)) Kaj če ves čas ližem ta med, ti pa nočeš sprejeti tega dejstva?:))[/quote]

Ližeš ti s prsti tipkovnico cele dneve. Partnerstvo z osebnim računalnikom.

No, tole bi moral razširiti na “odpoveš se kakršnim koli odnosom s soljudmi”…ker tudi razmerja med
moškimi znajo biti precej dramatična :-)[/quote]

Tega pa ti ne moreš vedet.

A da zamujam?:)) Mi piše na čelu?:)) Kaj če ves čas ližem ta med, ti pa nočeš sprejeti tega dejstva?:))[/quote]

Ližeš ti s prsti tipkovnico cele dneve. Partnerstvo z osebnim računalnikom.[/quote]

Aja:))). Kako kaj mamica?:) Greš lahko zvečer v kino?:)) Saj res, kdo časti, ko imaš pohode po gostilnah?:) Poročen si s svojo mamico…te to kaj skrbi?:)

Ližeš ti s prsti tipkovnico cele dneve. Partnerstvo z osebnim računalnikom.[/quote]

Aja:))). Kako kaj mamica?:) Greš lahko zvečer v kino?:)) Saj res, kdo časti, ko imaš pohode po gostilnah?:) Poročen si s svojo mamico…te to kaj skrbi?:)[/quote]

Smo že včeraj razčistili, kako je s tabo: nimaš službe, nimaš dedca oziroma babe, nimaš življenja, razen virtualnega, nimaš hobijev, razen interneta, nimaš smisla in živiš na račun familije. Razlika med nama je, da se ti svojega življenja sramuješ, jaz pa prav nič.

Aja:))). Kako kaj mamica?:) Greš lahko zvečer v kino?:)) Saj res, kdo časti, ko imaš pohode po gostilnah?:) Poročen si s svojo mamico…te to kaj skrbi?:)[/quote]

Smo že včeraj razčistili, kako je s tabo: nimaš službe, nimaš dedca oziroma babe, nimaš življenja, razen virtualnega, nimaš hobijev, razen interneta, nimaš smisla in živiš na račun familije. Razlika med nama je, da se ti svojega življenja sramuješ, jaz pa prav nič.[/quote]

Rad ugibaš, ker drugega ti itak ne preostane:)). Mene zabava to, da nimaš pojma in niti na kraj pameti mi ne pride, da bi te razsvetljevala:). Takšne lenuhe kot si ti preziram, ker ste smet družbe.

Smo že včeraj razčistili, kako je s tabo: nimaš službe, nimaš dedca oziroma babe, nimaš življenja, razen virtualnega, nimaš hobijev, razen interneta, nimaš smisla in živiš na račun familije. Razlika med nama je, da se ti svojega življenja sramuješ, jaz pa prav nič.[/quote]

Rad ugibaš, ker drugega ti itak ne preostane:)). Mene zabava to, da nimaš pojma in niti na kraj pameti mi ne pride, da bi te razsvetljevala:). Takšne lenuhe kot si ti preziram, ker ste smet družbe.[/quote]

Ja, priznam, da si mnogo bolj zavzeta in produktivna v celodnevnih prepirih na internetu od mene. Škoda, ker ni še zaslužka od tega. Je pa vsaj volonterska (samo)zaposlitev. Če se tako počutiš koristno državljanko, tudi prav. Jaz grem pa zdaj ven malo smetit družbo. Čas je za dopoldanske špricerje. Če se bo zbrala prava druščina, bomo danes še žganjice rušili. Hojlahojlahooooo!

Bruh

Hojlahojlahooooo!

Bruhuhuhuhuhu

Tebe je očitno ena hudo prizadela, no mogoče ne ena, mogoče celo njih več…jaz vidim ogromno očitkov v spisanem, neke potlačene jeze, prisiljene indiference itd. Ljudje nismo ustvarjeni da bi živeli sami…

Sicer pa izredno mi je žal :((

Kaj povedat ? Tvoj čas še pride, hold on in there. Samo ne bit zagrenjen, ker boš vse odgnal od sebe…

Joj, samo to mi je manjkalo, da mi pride pamet solit vernica, ki je totalen control freak..

Njegov čas je tak kot si ga je izbral. Ne ga spreminjat.

Tako lepo se tukaj gor razpišete, rada vas preberem občasno in se nasmejem poleg, ampak
saj vsak poda svoje mnenje in izkušnje,
vam povem primer, midva z bivšim imava redne res redne stike ker imava otroka in sklenjeno skupno skrbništvo,
torej moški niso nikoli tako naivni in posilni kakor babe znamo bit,
dela med ljudmi giba se v krogu ogromno strank in ljudi in babe mu težijo, se mu ponujajo, ga najdejo povsod in izbrskajo vse o njem,
pokaže mi včasih te njihove bedaste sms in bedarije,
jaz si mislim, ahhh ni čudno da imajo moški takšno mnenje o nas, njemu pa samo toplo predlagam,
če si poleg toliko naivnih kozik s polnimi jajci si sam kriv, :))
lepo se nasmejeva in greva naprej, ampak to je to ker odkar sva narazen imava tudi midva precej boljši odnos, kot prej
ker sva stvari razčistila in uredila in oba priznala svoje napake
sedaj se spoštujeva kot starša skupnega otroka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close