Vprašanje za “moderne ženske”
Kar mene pravzaprav fascinira je to, da sem prejle v sosednji temi malo pojamrala o napadih name,
pa je bilo brisano prej kot v eni minuti (res da skupaj z žaljivkami) takile zapisi, kot je prejšnji, se pa mirno pustijo in nič ne motijo ne foruma, ne moderatorjev.
In kaj ste se naučili iz tega otroci?
Da nasilje nasilje vedno zmaga…. hura.
Ti si pa res naiven, če misliš, da so ženske glede tega kaj manj sposobne. :))[/quote]
Zdaj smo šele zadihale:).[/quote]
Še dobro, da je tako. 🙂 Zdaj moški vsaj ve, da se mu ženska svobodno preda, ne pa prej, ko si jo je moški malo da ne na silo podredil.
Še dobro, da je tako. 🙂 Zdaj moški vsaj ve, da se mu ženska svobodno preda, ne pa prej, ko si jo je moški malo da ne na silo podredil.[/quote]
Ampak res noooo:). Vidiš, to je to. Zdaj pa sploh ne razumem, česa se nekateri moški tako zelo bojijo?:). Sami sebe:)).[/quote]
Ja česa pa drugega? Človek se boji tistega, kar slabo pozna. Torej se preslabo poznajo. Pa to velja tudi za ženske s podobnimi težavami.
Sklepam, da tega še nisi doživel. Če bi, ne bi rekel, da je brezveze. Če si se počutil kot suženj, potem gotovo nisi.
Dedca nimaš, službe očitno tudi ne, če visiš na internetu od jutra do mraka in še pozno v noč: kdo torej tebe preživlja?[/quote]
Multitasking šiba. Vem, da to težko razumeš, ker je to zate nepoznano področje. Tvoje gledanje filmov po cele dneve in noči, uživanje vsaj treh obrokov na dan, ki jih skuha mamica in podobno…tega najbrž ne šteješ kot poseben napor?:) Jst nisem finančno odvisna od drugih (tnx god) in zato se počutim svobodno. Tvoj način lajfa bi me utesnjeval in spravljal v najhujšo moro ter povzročal cel kup frustracij. Zato te sprejemam takšnega kot si, ker vem, kako ti je težko.
:)))
Dedca nimaš, službe očitno tudi ne, če visiš na internetu od jutra do mraka in še pozno v noč: kdo torej tebe preživlja?[/quote]
Multitasking šiba. Vem, da to težko razumeš, ker je to zate nepoznano področje. Tvoje gledanje filmov po cele dneve in noči, uživanje vsaj treh obrokov na dan, ki jih skuha mamica in podobno…tega najbrž ne šteješ kot poseben napor?:) Jst nisem finančno odvisna od drugih (tnx god) in zato se počutim svobodno. Tvoj način lajfa bi me utesnjeval in spravljal v najhujšo moro ter povzročal cel kup frustracij. Zato te sprejemam takšnega kot si, ker vem, kako ti je težko.
:)))[/quote]
Aja, ti si že pobasala dediščino in si zdaj pametna. Pa vseeno še malo zagrenjena, ker ne najdeš tepca, ki bi še kaj dodatnega domov nosil.
Familija te futra, v službo ti ni treba, čaka te še zapuščina… Imaš torej vse pogoje za kvalitetno življenje. Ampak ti čisto po babje nisi zadovoljna, ker nimaš na razpolago še uplenjenega osla, da bi ga v svoje zadovoljstvo maltretirala stalno. Po moje bi bilo zate najbolje, da pit začneš in kakega zviješ sem ter tja. No, saj morda to že zdaj na skrivaj počneš, hehehe.
Ne živim pri starših tako kot ti, torej me ne futrajo. Si znaš to predstavljati?:)) Kalkulacij z zapuščino nisem delala, ker kot sem že rekla, nihče ne želi na smrtni postelji, da bi si obetala terno. Kaj bo, če bo čez x let je danes povsem nepomembno, ker živim danes in potrebujem vse ugodje ta moment.
In kje si ti zdaj? Brez službe oz. kar je še huje, brez vsakršnega interesa, da bi sploh želel imeti službo, živiš pri mamici, za pohode po vaških gostilnah prosiš mamico za dinarčke? Aja, socialna te obravnava kot izreden primer:). Ja super, če si tako skromen za sebe, nimaš nobenih coljev, torej so tudi potrebe le na primarni ravni.
vedno si finančno odvisna od drugih…. samo da si zdaj od svojega delodajalca namesto od mamice in ateka….
Finančno neodvisna si samo če imaš na banki toliko keša, da ne rabiš delat od danes do smrti nič, pa boš imela za vse osnovne potrebe in še malo zraven 🙂
Toliko o finančni neodvisnosti….
Ti si samo v drugačni finančni odvisnosti 😉
Tolažiš se ti, ker ti ni všeč kaj sem ti napisal….. finančno si odvisna, pa če se na glavo postaviš ali pa sanjaš dalje….
Kot sem rekel, edina razliak med tabo in drugimi je samo človek od katerega si odvisna….
Pač se namesto ata in mama imenuje delodajalec ali šef/šefica 😉
jaz se nič ne tolažim…. samo povem ti, da si finančno neodvisna komaj takrat ko imaš dovolj denarja do smrti in ti ga noben človek ne nakazuje, do takrat si pa finančno odvisna…. 🙂
Več denarja pa sploh ne pomeni večjih stroškov…. če imam 5 milijonov € na banki in živim od obresti ter živim v 2sobnem stanovanju nimam nič več stroškov kot nekdo ki dela za 1200€ neto in živi v enakem stanovanju
Samo tebi je težko priznat da si finančno odvisna….
Tolažiš se ti, ker ti ni všeč kaj sem ti napisal….. finančno si odvisna, pa če se na glavo postaviš ali pa sanjaš dalje….
Kot sem rekel, edina razliak med tabo in drugimi je samo človek od katerega si odvisna….
Pač se namesto ata in mama imenuje delodajalec ali šef/šefica 😉
jaz se nič ne tolažim…. samo povem ti, da si finančno neodvisna komaj takrat ko imaš dovolj denarja do smrti in ti ga noben človek ne nakazuje, do takrat si pa finančno odvisna…. 🙂
Več denarja pa sploh ne pomeni večjih stroškov…. če imam 5 milijonov € na banki in živim od obresti ter živim v 2sobnem stanovanju nimam nič več stroškov kot nekdo ki dela za 1200€ neto in živi v enakem stanovanju
Samo tebi je težko priznat da si finančno odvisna….[/quote]
Ti se želiš potolažiti, ker se zavedaš, da tudi z minimalcem ne prideš skozi (ob predpostavki, da ne bi živel pri starših). Sem ti povedala, da je moj pogled drugačen in tako kot dejansko sem neodvisna, se tudi počutim. Moja neodvisnost je tudi rezultat dela, zato sem v veliki meri odvisna od sebe, kaj sem in še bom ustvarila v življenjua, katere so moje prioritete, kvalitete itd.
Raziskave so pokazale, da tisti, ki imajo enormne količine denarja, so tudi veliki potrošniki. Ljudje se zavedajo, da denar na banki ne pomeni dosmrtne varnosti.
Če povzamem…sem neodvisna, ne uvrščaj me v svoje kalupe in omejitve.
Forum je zaprt za komentiranje.