Vprašanje za “moderne ženske”
Hja ne vem. Vem, da obstajajo ženske, ki otroke podtaknejo nič hudega slutečemu moškemu (ki bi
sicer po mojem v vsakem primeru MORAL poskrbeti za kontracepcijo, če ne želi otrok), ampak jaz
nobene take ne poznam.
Večinoma gre kar lepo za vzajemno laganje….on laže, da bi dobil seks, ona laže sama sebi, da mu
verjame in tako gre to.
Sicer pa vidiš iskreno (in to ne prvič, že večkrat smo naleteli na to) reakcijo moških TUKAJ, ki
zajamrajo: “ja pol bomo pa na suhem, če bomo govorili resnico..”
Kaj pa če bi probal? Biti iskren? Saj to je čisto iz moralnega vidika fajn? Da se ne laže? Da lahko
sam sebi v ogledalu pogledaš v oči? Da si pošten?[/quote]
Nekateri bodo pa tudi rekli, da nekaj ne povedat še ni laž. Saj, tehnično gledano to drži :-)))))
ja in prav zaradi iskrenosti sem proti ceremonijam a la poroka, zaroka in podobno. Ker zrel človek se prostovoljno ne bo zaobljubljal za celo življenje. Zrel človek bo iskreno povedal kaj in kako čuti sedaj in kakšne so njegove želje za v bodoče.[/quote]
No, jaz nisem za “tehnično” resnico, ampak kar za resnico.
Tole o porokah in zaobljubah si lepo povedal, pošteno je pošteno 🙂
Je pa fajn, da morebitne posledice sedanjosti (recimo otroke) tudi po spremembi mišljenja, sprejmeš
in v okviru zmožnosti zanje poskrbiš.
Drgač pa ja – tko nekak.
Bingo. Vse te debate so odveč. Za dejstvo, da ženske še same ne vedo kaj bi želele imet smo že vsi slišali, tudi kakšna ženska predstavnica se najde vmes. Prijateljica mi vedno pravi :Ah, ženske so smotane, kure, ni jim za zaupat itd. O njej nimam ničesar slabega za povedat. Če bi me za zraven še fizično privlačila, bi že zdavnaj obtičala v zvezi.
Sorry, ampak jaz sem raje celo življenje samski, kot pa da moram prenašat nek babji stvor, podoben telim zgoraj. Grozne ste vse po vrsti.[/quote]
A take ti privlačijo, ki vso krivdo prevzamejo nase in da tebi nič ni treba a? :)) Jej jej, recept za polomijo. Še dobro, da te ne privlači.
Najbrž zato, ker smo vse to pripravljene dati, živeti. 🙂 Torej, ljubezen, kvalitetno partnerko…
In če smo ženske pripravljene to dati, biti, živeti, a ni najbolj normalno, da si vse to želimo (sanjamo) in pričakujemo od svojega partnerja, vsaj idealnega partnerja? Da nam bo to omogočil, dovolil, biti ljubezniva, ljubeča, dobra partnerka.[/quote]
It očitno nisi zaželjena med feminstkami. O tem sem govoril kot o razliki med ženami, materami in pokvarjenimi feministkami brez moralnih vrednot.
Najbrž zato, ker smo vse to pripravljene dati, živeti. 🙂 Torej, ljubezen, kvalitetno partnerko…
In če smo ženske pripravljene to dati, biti, živeti, a ni najbolj normalno, da si vse to želimo (sanjamo) in pričakujemo od svojega partnerja, vsaj idealnega partnerja? Da nam bo to omogočil, dovolil, biti ljubezniva, ljubeča, dobra partnerka.[/quote]
It očitno nisi zaželjena med feminstkami. O tem sem govoril kot o razliki med ženami, materami in pokvarjenimi feministkami brez moralnih vrednot.[/quote]
Feminizem dojemaš kot nekaj slabega, ostudnega, brez moralnih vrednot? Dajanje in sprejemanje bi moralo biti zatirano? Se vrnemo nazaj v kameno dobo, kjer je ženska morala le dajati brez besed, brez pričakovanj o sprejemanju?
It očitno nisi zaželjena med feminstkami. O tem sem govoril kot o razliki med ženami, materami in pokvarjenimi feministkami brez moralnih vrednot.[/quote]
Feminizem dojemaš kot nekaj slabega, ostudnega, brez moralnih vrednot? Dajanje in sprejemanje bi moralo biti zatirano? Se vrnemo nazaj v kameno dobo, kjer je ženska morala le dajati brez besed, brez pričakovanj o sprejemanju?[/quote]
Ne sprevračaj mojih besed in ne tlači se k večno samskim feminističnim zgubam, ker si premlada in še škoda te je 🙂
Feminizem dojemaš kot nekaj slabega, ostudnega, brez moralnih vrednot? Dajanje in sprejemanje bi moralo biti zatirano? Se vrnemo nazaj v kameno dobo, kjer je ženska morala le dajati brez besed, brez pričakovanj o sprejemanju?[/quote]
Ne sprevračaj mojih besed in ne tlači se k večno samskim feminističnim zgubam, ker si premlada in še škoda te je :)[/quote]
Daj no…
taka tema prav zahteva, da si našpičim jezik 🙂
Če je ženska v dvajsetem stoletju toliko napredovala, da zmore poleg družine, gospodinjstva (in ponekod še vrta ali kmetije) tudi 8-urno službo, se mi zdi, da lahko upravičeno pričakuje, da je tudi moški “napredoval” in da lahko ženski ponudi kaj več kot pred 80. leti?
Aha, vse je ravno tako kot meni paše.[/quote]
Si se našel v zapisu?:)) Lepo, ker to si ti, a ne. Ampak tvoja ležernost je odraz tega, kar ti mamica pusti. Ni ti znala pokazati, da je življenje lepo le takrat, ko delaš v smeri dodane vrednosti. Tako si ostal na začetku, razvoj je šel mimo tebe in zdaj nimaš kaj:). Upaj, da življenje ne bo predolgo:)).
Aha, vse je ravno tako kot meni paše.[/quote]
Si se našel v zapisu?:)) Lepo, ker to si ti, a ne. Ampak tvoja ležernost je odraz tega, kar ti mamica pusti. Ni ti znala pokazati, da je življenje lepo le takrat, ko delaš v smeri dodane vrednosti. Tako si ostal na začetku, razvoj je šel mimo tebe in zdaj nimaš kaj:). Upaj, da življenje ne bo predolgo:)).[/quote]
Takihle so polni bifeji….ker potem, ko mamica umre, so tale bitja povsem nesposobna za samostojno
življenje….in gre samo še dol…dol….edina tolažba je štamprle….
Forum je zaprt za komentiranje.