vprašanje za m in ž
Že, ob devetih?[/quote]
Ma daj ti meni povej… da spoznavaš punco/žensko, ki ti je zelo všeč, privlačnost je obojestranska in seveda ne samo fizična… in po nekaj časa pride do intime… A bi ti bilo sploh pomembno kakšno frizuro ima, v kolikor je čista in urejena in ti diši in si jo želiš???
Me zanima, a partnerje iščete tudi samo npr. črnolasa, dolgolasa in skodrana? Zagotovo ne.[/quote]
Kje pa sem jaz kaj takega trdil, da barva las vpliva na karkoli? Glede čistosti pa mi je pomembno, če imaš v mislih osnovno higieno. Urejenost pa se spet da razlagati po svoje, meni to ni preveč všeč, če je punca pretirano obremenjena s svojim izgledom, da uporablja za tono kozmetike, ker se mi zdijo take tudi nesproščene in zakompleksane, ko iščejo najmanjšo pomanjkljivost glede svoje zunanjosti, da mroa vse biti tip-top, ne predstavljam si recimo sproščenega teka po gozdu s takšno ali kakšno drugo telesno aktivnost, kjer se človek tudi preznoji in zamaže. Take so bolj za v stalažo.
Matjažek, tema je vendar o spodnjih frizurah. :)))) Zato sem tudi napisala zeeeeeeh… ker je že tisočkrat prežvečena tema. Jaz pa se še vedno čudim, kako hudiča je ‘frizura’ tako pomembna.Od tod tudi moje vprašanje …
Saj vem, da sem čudna… pa vendar… Po moje (sem pač bolj ‘zategla’) naj bi moški najprej vedel kaj ima ženska v glavi in šele potem se pride do bikinija. Razen če jo najdeš v savni…
Pomembno je, da je človek sam sebi všeč…In če je, se prej ali slej najde tudi kdo, kateremu je všeč.[/quote]
Robiiiiiiiiii pa ti mene tolažiš!! :)))))
Saj vem, da sem čudna… pa vendar… Po moje (sem pač bolj ‘zategla’) naj bi moški najprej vedel kaj ima ženska v glavi in šele potem se pride do bikinija. Razen če jo najdeš v savni…[/quote]
Da ugotoviš, kaj ima ženska v glavi, lahko mine že deset let….Bolj preprosto je raziskati bikini…:)[/quote]
Gorje ti, če šele čez leta spoznaš, čemu jim služi jezik, kar si prej zanemarjal, ko si raziskoval oz. bil soredotočen le na vsebino bikink. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.