Vprašanje za jebačico
Spoznal sem žensko, ravno takšno kot si ti. Glede na to, da je dokaj agresivna, nadpovprečno inteligentna, zelo dobro izgleda in da jaz težko sexam z žensko, ki je malo bolje ne spoznam, se mi je zgodilo, da enostavno z njo nisem mogel sexat. Sploh mi ni stal, tako da je bilo vse skupaj ena polomija. Drugače sem stalno v gibanju, veliko uživam (zabave, šport …), pa tudi ženske me majo zelo rade, ker sem baje zelo vzdržljiv. Pri tej ženski pa me moti, da je tako agresivna. Večkrat mi je že poslala sporočilo, da si me želi…
Nikakor ne morem razumeti, da glede na slabo izkušnjo, ki jo je imela z mano še vedno vztraja.
Prosim, te za tvoje mnenje.
Za odgovor se ti zahvaljujem.
LP, Tym
Živjo!
Šele sedaj sem videla vprašanje.
Pravijo tudi, da moški ne dobi erekcije, če mu je ženska preveč všeč, če je preveč zaljubljen vanjo in temu primerno ”živčen”, da bi vse izpadlo idealno;
omenjam, ker je to veljalo za mojo nekdanjo zvezo. Ujemala sva se super, izjema je bil sex.
Tudi agresivnost ženske je lahko temu vzrok. Še posebej, če ti nisi neka ”agresivna sorta”. Mene ni strah ”sproščati agresijo”, saj vem, da to mojim odgovarja in nobenega ne prestraši 🙂
To kar se je zgodilo tebi, se pač dogaja.
To, da še vedno vztraja je dobro, se ti ne zdi? Pa saj prvič ne pomeni, da bo tako VEDNO!! Če je pametna, to ve!
Ne se preveč obremenjevat, ne čakaj in jo ponovno povabi na kavico, če ni v tem času že ona tebe :))
LP
Živio!
Zanima me, kakšni moški so ti všeč, glede na:
1. fizični izgled
2. družbeni položaj
3. starost
4. grobi-nežni
Skratka, kakšen naj bi bil po tvoje idealni moški?
Na kakšni osnovi se odločaš katerega moškega boš položila?
Koliko si jih sprobala?
Koliko let imaš, čeprav se to žensk ne sprašuje?
Hvala lepa za odgovore!
Lp, Tym
Tym, se zanimaš zame?? ;)))
A na vprašanja moram odgovoriti??:)
nimam določeno, ali so mi všeč le blond ali le črni, ali dolgolasi ali kratkolasi, ali moški ali ženska!
Če smo pri moških:
Moški me pritegne ali z izgledom ali pa s svojo osebnostjo. Ali pa me priklene nanj njegov ubijalski parfum, uf! :))
Če smo pri fizičnem izgledu- najprej pogledam obraz, nato postavo… No, pri kakšnem BB je lahko obratno, hehe!
Kar se tiče starosti; že od nekdaj ”padam” na starejše. Čeprav sem imela za eno noč tudi par mlajših.
grobi- nežni? romantika absolutno odpade!! Spet pa ni preveč fino, da je PREEEEVEČ grob. Samo enkrat se mi je zgodilo, da mi grobost ni bila všeč, ker je bila pregroba (lol) – načeloma pa mi paše.
Idelani moški? poročen, 2 otroka, dober avto, hiša, 2 psa, po poklicu ‘jaz že vem kaj, pa ne povem’ :), čudovit obraz, magnetne oči, normalna postava, edina njegova ”napaka” pa je zvestoba svoji ženi. Ta ”moj” idealni moški je resničen, ki pa ni moj zaradi svoje zvestobe…
Komplicirano, vem. Pa kaj naj- živim naprej, čeprav je že več let ”moj” idealni.
Katerega moškega položim? :))
Tistega, ki me močno seksualno privlači!
pa LP!
Forum je zaprt za komentiranje.