Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje o bitcoinih za _Frigg_

Vprašanje o bitcoinih za _Frigg_

To zmoreta samo Bitcoin in Chuck Norris

Ampak reeeees potrpezljiv (morda). Glej gornji graf.
[/quote]
Se strinjam … počakat je treba 🙂

[img]http://www.renegadeinvestor.co.uk/wp-content/uploads/2017/06/Projected-price-of-Bitocin-multipel-bubbles.png[/img]
[/quote]

Haha, a zdaj lovijo ne vec samo na pretekle donose, ampak tudi na domisljijske bodoce?
Lepo. 🙂

Zanima me če lahko tisti,ki pišete da služite na tisoče eurov s kripto valutami dokažete še kako drugače da je to res kar pišete in da ne zavajate ljudi,razen seveda z vašimi zapisi na tem forumu.Ker vsi vemo da trg s kripto valutami temelji na zaupanju in seveda morajo posledično prihajati samo pozitivne novice o rasti,nihče razen redkih pa ne ve kaj se v resnici dogaja na trgu.Z grafi se lahko manipulira kolikor hoče in niso verodostojni.Trg s kripto valutami je za ljudi ki bi radi veliko zaslužili brez dela.

Poznam več ljudi, ki so zaslužili lepe denarje. Ampak to niso ljudje, ki so začeli vlagati maja 2017 😉

Tudi jaz poznam. Začeli so v različnih obdobjih. En kolega je začel lani novembra, eden aprila letos, en maja letos.

Čudno da vidva nista med njimi ali pač?Glede na vajin odgovor je itak sedaj brez veze vlagati ker tisti ki so zaslužili so pač zaslužili s pravočasnim vložkom drugi so pa zamudili priložnost za zaslužek oziroma lahko tem prvim samo še povečajo zaslužek s svojimi vložki.V bistvu vsaka kripto valuta ima vrednost(zaslužek) samo za ustanovitelje in tiste prve vlagatelje drugi vlagatelji to vrednost samo podpirajo da ne pade in skrbijo za zaslužek prvih.

Vedno se lahko najde odgovor…za nekoga je zdaj prepozno, za nekoga je zdaj prezgodaj itd. Nekateri zdaj kupujejo, čez dva dni, pet dni, teden, dva tri, štiri bodo prodali za več kot so dali itd.

Zdrava kmečka pamet v primeru kripto valut se glasi-Da prvi nekaj dobi(zasluži), mora drugi izgubiti.Oziroma da 1 zasluži jih mora 100 izgubiti svoj denar.Se pravi dejansko s kripto valutami služi max 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi.Potem se pa mora vsak sam vprašati kakšna je verjetnost na kateri strani bo sam pristal.Največ po mojem mnenju zaslužijo še vedno ustanovitelji posamezne kripto valute seveda rabijo pa ljudi da jih financirajo da lahko nato oni uživajo luksuz z njihovim denarjem.

S čim pa mislite da ustanovitelji kripto valut plačujejo mesečne stroške in druge storitve.Seveda ne z svojo kripto valuto ampak z vašimi vloženimi euri.

Teorija iger velja za vse posle, trgovanje z kritpovalutami ni nobena izjema.

Nobena žival na tem svetu ni tako NAIVNA kot človek in mi se imamo za tako inteligentno civilizacijo.Ogromno ljudi se nič ne nauči iz preteklosti in lastnih napak.Večina jih živi v večnem upanju na boljše.Če človeka primerjaš s katerokoli živaljo je to žalitev za živali

Ko je 700$ rasti v dveh dneh pa tišina, ane…

Potem si pa hitro izplačaj Eur kaj še čakaš.Da ti ne bodo drugi vse pobral.To dvigovanje vrednosti je nategovanje ovc da čim več vlagajo v kripto valute.

Že nekaj let ne rabim več EUR, prav zaradi kriptovalut. In ta dvig ni noben nateg, ampak majhen odziv trga na to, da se je končno naredil prvi korak k rešitvi problema, ki drži ceno dol že nekaj let. $5000/BTC do novega leta je zelo konzervativna ocena.
Pa verjemi, da nobenega ne briga za nove investitorje, ki bi prinesli v sistem par sto ali par tisoč Eur, ker praktično vsak mulc, ki je v temu od, recimo 2012, upravlja z večimi milijoni ali celo več 10 milijoni EUR. Milijardna sprememba tržne kapitalizacije je kaplja v morje…

[img]https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/20181123_1400431106712649_8343803386499432448_n.jpg[/img]

Me prav zanima kdaj bom lahko kupil za neko kripto valuto 1 kg kruha v trgovini?Kaj pa drži vrednost kripto valuti če ne novi vlagatelji s svežim kapitalom?

A to se hecaš, ali dejansko pričakuješ resen odgovor na to??

Zanima me zato ker nekateri dajejo tak pomen kripto valutam in jih vidijo kot alternativno sredstvo za plačilo v prihodnosti.Me prav zanima s čim kupijo recimo luksuzen avto?A z eur od vlagateljev ali s vrednostjo svojih kripto valut?

Avto brez težav plačaš v Bitcoinih. Zatakne se pri plačevanju recimo kavice, ker so zaenkrat transakcijski stroški previsoki in trajanje transakcij predolgo, kar pa se ravnokar rešuje, zato porast cene. Je pasam bitcoin bolj hranitelj vrednosti, kot plačilno sredstvo.

http://www.bitpremier.com/2-autos

Vedi še, da so mulci v 2010 minali po tisoč bitcoinov na dan. Zdaj si pa računaj…

Kdaj bodo pa v Sloveniji avto hiše začele s plačevanjem v kripto valutah?Čudno da v avto revijah še nisem zasledil članka o tem načina plačevanja v tujini.

Mogoče zato, ker si ostal 20 let v preteklosti, glede na to, da v 2017 bereš revije.

Tudi na internetnih straneh uradnih avto hiš nisem zasledil česa podobnega.Ne vem pa kako je s tem na črnem trgu,kjer se lahko opere denar. Aja trafike še vedno prodajajo tiskane revije se pravi niso v koraku s časom.Očitno bodo trafike morale prodajati samo še cigarete in rizle.

Zelo malo ljudi razume pravzaprav kaj se dogaja in kakšne spremembe sledijo. Na vseh področjih se dogaja intenzivna digitalizacija. Kriptovalute bodo del te zgodbe, sem prepričan. Prepričan sem tudi v to, da brez njih določeni servisi niti ne bodo mogli obstajati. Glavni motiv je predvsem znižanje stroškov, zviševanje učinkovitosti, hitrost in skrajšanje časov v procesih kar pomeni konkurenčno prednost. Za take stvari je vedno interes lastnikov kapitala.
Obstaja kar nekaj kriptovalut (coins, tokens), ki bodo kmalu vpeljane v različne industrije oziroma branže. Trenutno so zelo podcenjene, ampak to se lahko zelo hitro spremeni, vprašanje mesecev, leta ali dveh. Razvijajo se platforme in protokoli, potekajo testiranja, so v pilotni fazi uporabe itd.
Ne se omejevat na kriptovalute, treba je gledat celotno sliko. Kar se tiče odločitve glede investiranja prepuščam vsakemu posamezniku.

Sedaj imamo eur s katerim plačujemo vse storitve.Tudi kripto valuta bo lahko max le 1 ker drugače bo prišlo do zmešnjave ker vsaka kripto valuta ima drugačno vrednost.Ne boš mogel servis plačati v eni valuti,oblačila pa v drugi kripto valuti tako k sedaj v Sloveniji ne moreš nikjer plačevati z dolarji.Seveda če bo do tega dejansko prišlo.

Zakaj se siliš pametovati o stvareh, o katerih nimaš blage veze? Namen 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kriptovalut sploh ni plačevanje. Jih je pa že preko 800.

Začetniki in skeptiki se bolj posvečajte besedi blockchain kot besedi kriptovaluta in bolnim donosom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close