Vprašanje glede vape
Maka, če vzamem napravo in tele:
( https://belidim.com/product-category/liquid/frunk-salts/ ), ki so že namešani,
a se mi to bolj splača kot disposable?
ALLAHU AKBAR!!!, 10.08.2023 ob 10:53
to je aroma…koncentrat… to ni namešano… rabiš še bazo…
ni to aroma, Akbar, to so nic salts, nikotinske soli, to je že za vejpat in bolj mehko je kot navadna tekočina, ampak so samo v pakungi od 10ml, tko da je dražje kot navaden juice, tele so pa sploh dražje, na netu jih dobiš za €4.50, pa tudi okusi so men te k jih pri nas prodajajo vsi nekak sladkasti in pocasti, nek tak čuden aftertaste mi majo. Disposables so daleč najdražja varianta.
vape vape, 10.08.2023 ob 08:13
Maka, če vzamem napravo in tele:
( https://belidim.com/product-category/liquid/frunk-salts/ ), ki so že namešani,
a se mi to bolj splača kot disposable?
Tale naprava je trenutno najboljša od teh pod sistemov, če nočeš cele kište po svetu prenašat: https://www.pyursmoke.si/izdelek/vaporesso-xros-3-komplet/
Tole je pa najboljši nic salt, Oskarja dubu za okus: https://www.vapesale24.store/en/nicotine-salt-e-liquid/2021-t-juice-red-astaire-10ml-10mg.html?search_query=red+astaire&results=116
◆LANA BAR 5000 FEATURE
※Lana bar disposable vape is very suitable for beginners of electronic cigarettes. It is affordable, petite, cute and cute. It is equipped with various cool gradient colors. It is pre-installed with 13ml of e-liquid and can smoke 5000puffs. A rechargeable battery is installed, a ceramic core and a high-quality filter cotton core are used inside, and the most advanced e-liquid sealing technology is adopted to ensure that a large number of products do not leak oil, bringing a better user experience to e-cigarette users.
Anonimno 8409, 10.08.2023 ob 12:00
ni to aroma, Akbar, to so nic salts, nikotinske soli, to je že za vejpat in bolj mehko je kot navadna tekočina, ampak so samo v pakungi od 10ml, tko da je dražje kot navaden juice, tele so pa sploh dražje, na netu jih dobiš za €4.50, pa tudi okusi so men te k jih pri nas prodajajo vsi nekak sladkasti in pocasti, nek tak čuden aftertaste mi majo. Disposables so daleč najdražja varianta.
Vem kaj je nic salts… samo 10ml za 3500 vdihov?
Mi je včer na Petrolu rekla … to se ukinja … (kupila sem zadnje 4 vape z 900 vpihi) …
Pa sem si mislila, kaj misli s tem?
Ker v Belidim mi je zadnč rekla, ko sem jo vprašala, če se bo ukinilo (vapi z okusom) … je rekla … ah kje pa …
Sej glih to, ko se ne morem odločit … če si jaz kupim napravo … pol sem obsojena na dosmrtno … ???
Če si pa kupim tko … disposable … pač kupiš ali pa ne kupiš …
Tam pri mašinci … se mi zdi kot neka zaveza bolj … ???
Mojca645, 11.08.2023 ob 07:03
Vape je priprava na celozivljensko kajenje- marsičesa. Vape kajenje se začne že v petem razredu osnovne šole in je za nespametne ljudi velika potuha. Nič bolj zdravo ni od cigaret.
Mojca, saj sem že enkrat tu napisala … včasih so začeli najstniki kadit cigarete … zdaj je pa to na trgu in je to postalo popularno … vape … namesto cigaret …
Sem pa itak brala, da je tobacna industrija zakupila te firme … z marihuano … tko da bo očitno to next thing … saj veš … pred 100 leti so zdravniki priporočali cigarete … zdaj bo travca …
ALLAHU AKBAR!!!, 11.08.2023 ob 11:55
lej če je 20mg… to je pomoje premočno za vejpat kljub temu da je nic salt…
kakšen aftertaste pa maš?
ko da se ti je nekdo poscal v usta?
sej vzameš 10mg, 5mg, maš iste 10ml flaške različnih jakosti.
To juice k sem linkal nima nobenga aftertasta, zgleda maš ti neki drugač.
ALLAHU AKBAR!!!, 11.08.2023 ob 12:51
ja zdej mam sugar lips… kaj pa vapours tongue? se ti ne nardi?
al pa ko vejpaš npr 3-4 ure… se ti ne nardi tak aftertaste? ne ko izdihneš vejp… pač ttak čuden priokus… kot ko kavo piješ pa maš potem tisto grenkobo v ustih..
in kako vejpate 10ml da nardite 3000 pufov… to sta dva tanka…
ne, prvič sploh slišim za vaper’s tongue. Ko sem začel vejpat sem ene 30 različnih juicov naročil in potem še te po naših štacunah probaval in ta, ki sem ga navedel, mi je že ves čas edini, ki mi sede, vse drugo mi je sladkasto, pocasto, z aftertastom. Kasneje sem videl, da je dobil tudi neko nagrado na teh nekih njihovih kao okus leta listah. Najbrž ni edini dober, ampak od teh k sem jih jaz sprobal mi je edini dost nevtralen juice brez sladkobe in aftertasta.
Forum je zaprt za komentiranje.