Najdi forum

Vprašanje glede MSN

Ali mi ve kdo povedati, kako vem, da me je moj stik izbrisal iz seznama stikov? Ali je možno, da je stik še “online”, čeprav mene nima več med stiki (vendar pa je sam online)?

Lahko te je brisal in tudi blokiral – v tem primeru ne boš vedel, kdaj je on online, lahko pa se tudi prikrije (navidez nedosegljiv), on pa tebe vidi.

Se strinjam s Tajfunovim odgovorom, kako pa veš, če te je stik dejansko izbrisal iz seznama pa narediš takole…

v MSN-jevem okencu klineš orodja/možnosti pa greš na jeziček zasebnost in imaš na desnem koncu nekje podjeziček, kdo vas je dodal na seznam stikov…(ogled)…tam pogledaš, če je stik notri…če ga ni, potem te je izbrisal iz svojega seznama…v nasprotnem primeru pa te lahko ima blokiranega (velika možnost) ali pa je skozi navidez nedosegljiv (manjša možnost, saj ima verjetno še druge stike, s katerimi komunicira)…

Lp

Innocence

Ali mogoče veste, po kolikšnem času se msn account, ki ga nekdo ne uporablja, dokončno zablokira? Notri imam stik, ki ni aktiven zato, ker oseba računa ne uporablja… Stik sem izbrisal, vendar sem ga našel pod zasebnost.

Hmmmm…dokončno zablokira!!!

To se ponavadi opravi po pol leta neuporabe računa, ampak za več informacij predlagam njihovo uradno stran (www.msn.com).

Iz lastnih izkušenj pa vem, da meni niso nič zablokirali pa nisem uporabljal računa več kot pa pol leta, ko pa sem ga želel na novo uporabljati pa sem samo napisal vse potrebne podatke in geslo in je stvar ponovno delovala brez problemov…

Za natančnejše informacije pa vseeno predlagam obisk njihove uradne strani…

Po mojem je večja možnost, da te je stik blokiral, kot pa da je neaktiven uporabnik…ampak nikoli se ne ve 😉

Lp

mene zanima, kaj naj naredim, če so mi zablokirali msn račun, in me noče vpisat Oo . ? ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close