Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Vpis receptov

Vpis receptov

Punce, kako dolgo traja v bazi receptov, da se recepti prikažejo? Ko sem jih vnesla, mi je potrdilo, da so uspešno shranjeni, torej je po moje bilo vse O.K.
Zakaj sedaj ko sem se registrirala in pošljem sporočilo naprej se moram pri vsakem sporočilu na novo prijavit?
Se opravičujem za bedasta vprašanja, vendar sem za računalnikom bolj tako, tako,… Hvala in LP.

Ne vem, kdo recepte prej preverja… Mislim, da je bil na začetku to TurboPujs. torej komaj, ko on prebere recept in vidi, da gre res za recept (sicer bi se tam lahko “smetilo”), ga potrdi, potem je viden tudi v bazi podatkov. Nazadnje so bili potrjeni (glede na čas, ki piše ob receptu) skoraj ob polnoči 😉 :))). Brez skrbi – bodo še prišli…

Lp, mishika

Kje pa je ta vpis? Jaz še tega ne najdem

Na je cela baza receptov (no… v izdelavi 😉 ). najprej se tam na novo registriras, potem pa lahko dodajas tudi svoje recepte (malo traja, da pride med recepte…glej zgoraj).

Lp, mishika

Živjo Evita,

tudi sama sem čakala en dan, da se je prikazal recept. Nestrpno pričakujem, da se bodo prikazali tvoji recepti, saj ne morem pozabiti gobic in hruškic, ki so bile lepe in okusne hkrati.

Lp, Ines

Za gobice pa nisem napisala recepta. Ga še bom če te zanima. O ko bi vedela katera si? Hop cifizelj sem že našla na slikah.
Mishika, danes sem probala poslat, pa je bila pošta prevelika. moram probat še enkrat samo eno sliko. LP

Evita, pliz napiši mi recept za gobice. Moj škrat – 2,5 leti – jih je tako zmazal, da sem ga mogla kar nazaj držat. Drugače ni prav veliki ljubitelj peciva. Pladenj s tvojimi dobrotami ga je pa kar vabil.

Tebe se pa prav dobro spomnim, sem bila ravno zraven, ko si razlagala, da je bila tvoja babica iz Belih vod – iz tam je namreč doma ena moja bivša sodelavka in sem takoj vedela, kje to je.

Moram pa še enkrat pohvaliti tvojo nadarjenost za oblikovanje in peko. Upam, da gobice in hruškice niso preveč zahtevne za povprečno kuharico – zame.

Lep dan,
Ines

Joj, Evita, najlepša hvala… Če mi pošlješ samo svoj naslov, ti pošljem jaz en drug naslov, kjer imam pa skoraj neomejeno veliko prostora na razpolago (ne bo težav z velikostjo datotek). Hvala, hvala, hvala :))) – to bomo slike gledali :))))))))

Lp, mishika

Hojla Evita. Bodi tako dobra, da še meni pošlješ fotke:
micadebeljak@email.si, bom zelo vesela. Lep pozdrav Mica

Mishika, če si videla, sem ti slike poslala z moževga naslova. Kar tja mi pošlji naslov. LP

:)) Ne, sploh ni nič prišlo… Ker če je prevelik mail, mi niti sporočila ne pusti, da mi je ta in ta kaj poslat želel… Joj, samo zmedo delam :))).

Lp, mishika

Malo se derem, ker upam, da se me bo kdo usmilil in mi povedal, kje je baza teh receptov. Jaz nikjer nič ne vidim….ne baze, ne možnosti za dodajanje…le forum. Razen če bi morala biti prijavljena….??

Poglej tam zgoraj desno, pot Miele pise z rdeco na crnem:
Dodajte recept. :)))

Sicer je pa link tale:

Edino ce hoces tam kaj vnasat, se moras tam se ernkat registrirat (registracija na forumu ne velja). Bere pa lahko recepte vsak.

Jao meni, ursa tisockrat hvala!! Saj skoraj ne morem verjet….pa veš kolikokrat sem buljila v ekran in se spraševala, če sem čisto čorava….očitno res :))), ampak tisto črno sem enostavno filtrirala…je tako neprivlačna kot kaže.

punce, jaz pa se matram in gledam, kako naj dodam recept v bazo – pa mi ne gre. Registriram se, potem pa ne vem, kako oz. kje vpisat recept. Prosim, naj mi katera pomaga
Pozdravček Mateja

aja – pa še to ne vem – ali se lahko registritaš z istim nickom kot pri forumu – jaz sem se probala, pa mi je pisalo, da je registracija že zasedena – a to pomeni, da z mojim nickom?

zivjo!

lahko se registriras z istim nickom, kot na forumu. kot kaze tudi, si se ze registrirala, zato pise, da je registracija ze zasedena. kar moras sedaj storiti je, da v polji za uporabnisko ime in geslo vpises svoje uporabnisko ime in geslo (to si si izbrala pri registraciji) in se prijavis v aplikacijo, potem pa se bo na vrhu pokazala povezava za vpis recepta.

za dodatna vprasanja sem na voljo 🙂

lp,
TurboPujs

Lp, M

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close