Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Vozniško dovoljenje – Veljavnost samo dve leti??!!

Vozniško dovoljenje – Veljavnost samo dve leti??!!

Ojla, mene pa nekaj zanima, sem videl ravno zdaj vozniško dovoljenje izdano leta 2007, ki velja samo dve leti. A je to kaj novega? Ali je kaj narobe s tem voznikom, da so mu samo za dve leti izdali?

Tko so meni kar nekajkrat naredili…pa ni z mano nič narobe, le dioptrijo imam 🙂

Vilina

Najverjetneje ima očala ali leče.

Ma nima dioptrije, ne nosi očal niti leč. Kaj bi lahko še bilo?

je star 16 let?

Meni so tudi izdali ko sem naredila izpit samo za 2 leti.

Vilina kaj to pomeni, da moraš delat zdravniškega na vsaki 2 leti??

Ja potem pa ga moraš čez dve leti spet delat.

hecam se. 🙂 DVe leti si začetnik ijn če med tem delaš prekrške in izgubiš 9 pik si izgubil izpit. Če ne ti ga čez dve leti podaljšajo.

Za dve leti je zato, ker si dve leti “voznik začetnik – mladi voznik” po dveh letih pa nisi več – razen za zavarovalnico, kjer pa plačuješ 3 leta +20%!

Govorim iz lastnih izkušenj – Vozniška izdana leta 2007!

Če imaš pa dioptrijo, ti pa po teh dveh letih, ponovno podaljšajo po zdr. pregledu-odvisno od dioptrije, ampak naj bi podaljšali za najmanj 5 let!

lep pozdrav

Aaaaa, to je to:) Hvala! Se pravi, da po novem vsakemu novemu šoferju tako izdajo.

Aha, če imaš dioptrijo, moraš po dveh letih ponovno na zdravniški, če pa ne, pa ti pač samo podaljšajo, al kako?

ima neko bolezen in mora na redne kotrole, epilepsija je že taka!

Ma nima, no:) Je moja hči in bi že vedel, če bi bila bolna, a ne?

:-))))) No, otem bi se dal vžgat debato, ali vse veš ali ne… hihihihi

pa ona ve da je tvoja hči?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Zakaj? Ker sprašujem tu, namesto njo? Ma je bila ravno nedosegljiva:)

Lahko je tudi zato omejitev vozniškega dovoljenja, če je kdaj jemala zdravila za depresijo tudi za to dajo na 2 leti V. D.
lp,

New Report

Close