Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Vozniki vozil Škoda

Vozniki vozil Škoda

Vedno sem imela predsodke pred škodo. Smo pa pred mesecem kupili Škodo Octavia 1,9 TDI Elegance in je ne morem prehvaliti!

Verjetno bomo drugi avto tudi zamenjali za Škodo!

In kakšne izkušnje imate vi z vozili Škoda?

Moji starši so imeli škodo felicio. In sicer so leta 99 kupili novo, prodali pa lani, torej je služila 7 let. Bolj trpežnega avta še nista videla….res nobenih problemov. Zdaj sta sicer preklopila na renault, ker imata rajši nekaj manjšega. Ampak mami še vedno kdaj potoži, da jo pogreša.

lp

KATASTROFA!!!

Imamo isti model avta in smo zelo zelo zadovoljni. Predvsem se dobro obnese na dolge razdalje, še posebej na avtocesti.
naja

Pri nas imamo Felicio za drugi avto.
Odlično služi svojemu namenu že 8 leto (cca 90 tisoč prevoženih km, vsako leto redno servisiran, zamenjan le avspuh, zaradi veliko mestne vožnje). Čeprav v medijih in med ljudmi ne velja za “moderen” avto, pa je prisoten na trgu že doooolga leta. Škodini modeli so dobro prodajani in pretežno odlično služijo svojemu namenu. Zdaj naša Felicia že klilče po novi, saj naš model še nima klime.

Imam 8 let staro Škodo Octavio Combi, 1.8 in sem fullllll zadovoljna. Dela ko urca, pije malo…

Upam, da me po teh besedah ne bo glih danes pustila kje na cesti.. ha, ha.

http://vancka.moj-album.com/

Odkar smo na škodilaku (Octavia), smo navdušeni nad njim! Čeprav smo bolj slučajno šli v ta nakup 😉 Po dobrih dveh letih našega škodilaka ne damo od hiše :))))))

Moj 10 let star (183.000 prevoženih) dela brez večjih investicij. 🙂

LP

Škoda je znamka z res dolgo in pestro zgodovino – je namreč ena najstarejših avtomobilskih znamk na svetu.
Moj partner ima pri hiši Felicio letnik 98 že od začetka in ga kljub konkretnem tiščanju ni nikoli pustila na cedilu (1.6 MPI 100.000 prevoženih).
S temi avti je ravno toliko problemov kot z ostalimi, drugače pa sami avti ne izstopajo iz množice, razen RS verzij.
So pa v zadnjem času naredili konkreten korak v drugo smer z novo Fabio in Roomsterjem.
Za servisiranje pa se ponavadi priporoča Škerjanec, Pan Jan, Avtoline KK…

Če te bo zanimalo kar koli okoli tvoje Octavie, se lahko oglasiš na forumu .

New Report

Close