Voziček Baby Design Lupo
jaz imam BD Doty in ga bom od prihodnjega tedna naprej prodajala:)
tega imam https://www.babycenter.si/baby-design-vozicek-dotty-2-v-1-green-120686.html
samo je v SIVI barvi:) ce te zanima mi sporoci mail pa posljem slike:)
Lp Tina
To bi bilo pa res super 🙂 Prosim slike, ceno in par informacij (starost, koliko otrok in iz kje ste) na mail bojovic_sasa@hotmail.com
Hvala.
Tina lahko prosim slikice in kontakt na mojca.hribernik@gmail.com
Smo ga imeli, sedaj že oddali naprej. Soliden voziček, ampak še vedno predrag za to, kar ponuja.
Prednosti:
– cena
– ni grd (ker eni vozički so:)
– lahko greš na ogled v BC
-odlično vzmetenje
– velika kolesa
– strehica košare je daljša kot pri drugih vozičkih (senca, dež)
– solidna kvaliteta
– srednja teža (eni vozički so veliko težji in zasedejo veliko več prostora)
– zavijanje z eno roko
– ročaj je super za držanje
– enostavno sestavljanje
Slabosti:
– kolesa se težko pumpajo
– dežna prevleka
– pogoste težave s kolesi (pokanje, se predrejo…. tudi izkušnje prijateljice)
– pokrivalo košare se težko zapne
– ima samo en žepek, vse ostalo gre v torbo, ki je pa nimaš vedno sabo
– košara za dojenčka ima en hribček (je ravna, ampak na enem delu je malce izbočena, kar je mene motilo)
– košara spodaj je zaprta samo z mrežico, zato je tam spodaj vse prašno (ni res uporabno za shranjevanje, če voziš po makedamu)
– prekratek ročaj, če imate dolge korake (ampak eni vozički imajo še krajše)
– sprednja koles a se včasih obrnejo in za trnutek zablokirajo voziček (ker so vrtljiva)
Rada bi pohvalila voziček baby design Husky. Sem skoraj diplomirala iz teh info o vozičkih in moram reči da je voziček polek nosilke najboljši nakup kar sma ga naredila. Noro dobro vodljiv. Ogrodje trpežno, košara zelo velika in globoka. Smo celo zimo bili not. Zdaj, smo šli v sportni del in je svetovno. Streho ima rako veliko da ne potrebuješ dodatne marele. Res daleč najboljši voziček. Vzmetenje pa fenomenalno!!! Malo zazibam in mala že spi. Sibamo po makedamu travi povsod…. Gozdu… Ni da ni! Priporočam nakup ful.
Meni se najbolj dopadejo vozički za otroke/elodie details, serija stockholm. Preizkusila sem jih že veliko, vendar je s tem najmanj težav. Vse deluje, zaviranje, okretnost, zlaganje. Niso med najcenejšimi, definitivno pa tudi ne med dražjimi, pa še lepi so :D.
Prodam voziček znamke Baby design Dotty kupljen maja 2015 v Baby centru.
Prodam:
– ogrodje
– globoka košara
– športni del
– zaščita proti dežju za košaro in za športni del
– previjalna torba
Dodatno je bilo dokupljeno:
– zaščita proti komarjem
– senčnik
– zimska vreča
– adapterji za lupinico MaxiCosi
– zračnice za kolesa
Osebno sem bila z njim zelo zadovoljna. Prevozili smo precej km in nas ni nikoli pustil na cedilu.
Forum je zaprt za komentiranje.