Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Voziček Baby Design Lupo

Voziček Baby Design Lupo

Pozdravljeni!

Avgusta pričakujemo dojenčka in se odločamo za voziček. zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z tem vozičkom? Drugače pa me še zanima kaj je tisto kar naj bi imel voziček? In katere vozičke uporabljate.
Hvala

Midva sva zadovoljna z Baby Boom xCrosser. Podobna zadeva, podobna cena, predvsem bolj realna od tistih za 800-1000 in več eurov.

Živjo. Tudi mene zanima, če ima kdo izkušnje z vozičkom baby design lupo. So mi ga pokazali v trgovini Junior in na prvo žogo je super. Zanimale pa bi me izkušnje.
Hvala

Pozdravljeni!

Midva sva voziček Lupo tudi opazila v trgovini Junior v hali a in se nama je zdel v redu. Potem sva ga naročila s spletne strani mali vragci, ker je bil malenkost ceneje. V obeh trgovinah je bil odnos super (da še trgovine stopotjo pokomentiram:).

Otroka še čakava 🙂 tako da testne vožnje še ni bilo, sva si ga pa podolgem in počez pregledala in lahko trdim, da za tako ceno nima konkurence. Sem ga primerjal z babyboom 3 kolesnikom in je Lupo precej bolj robusten, stabilen, tudi izgled se mi bolj dopade. Kolesa se zelo enostavno snamejo, prav tako športni del, košara. Športni del se da obrniti v obe smeri. Zloži se na relativno majhen volumen-seveda se zloži ogrodje posebej in športni del/košara posebej (da se oboje skupaj sem opazil samo pri vozičkih nad 700€).
Ima usnjen ročaj in v rokah deluje zares kompaktno.

Slabosti (razen tega, da se zloži vsak del posebej) zaenkrat nisem opazil, bomo videli, kako se bo obnesel (Bog daj) pri nadaljnjih otrokih 🙂
Priporočam nakup!
Lp

Pozdravljeni,

Meni je tudi zelo usec tale vozicek, sam nimam kako ga v zivo videt, sem iz Kopraa in bi mogla iz v Mursko Soboto ga pogledat in pol narocit preko mali-vragci.

Bentii upam, da vam ni odvec ce vas prosim za slikco vasega vozicka.
Vidim da ste ga pohvalli.

Koliko casa ste cakali preko mali-vragci ?

Moj email je : marinca13@hotmail.com

Zahvaljujem se ce mi al pa ne posljete 🙂

Lep dan se naprej.

Živjo!

Mislim, da sva čakala 1 teden al nekaj takega, ker je moral še naročit v trgovini. Uglavnem sva se še glede barve premislila vmes, pa ni bil problem.
ja lahko ga greš pogledat v LJ v halo a v trgovino Junior.
Lp

Pozdravljeni!

Sicer je tema že malo stara, pa vseeno…
Zanima me, če lahko kdo napiše izkušnje v zvezi s tem vozičkom? Tudi sama se zanimam zanjga. Sem ga že šla pogledat v Juniorja in se mi zdi v redu, mogoče malenkost velik.

Kakršenkoli komentar bi bil dobrodošel. Hvala in lp,

Živjo,

tudi mene zanima kako se obnese ta voziček. Lahko da kdo primerjavo z ostalimi poljskimi vozički?

LP

Odličen voziček in odlična cena! Preizkušeno na vseh terenih.

Na koncu smo kupili tavoziček in morem reči da je (zaenkrat) super. Ful se ga lepo obrača, komot z eno roko, nič ne škripa, poka, lepo teče. Košara velika, fajn se lahko odpre in je le mrežica čez košaro. Uglavnem nobene kritike. Ga pa uporabljamo zanekrat 2 meseca. Bomo videli še kako bo, ko bo otrok težji in ko pride na vrsto še sportni del.

Lp,

Pozdravljeni,
če je kdo že konkretno sprobal tale voziček (Baby Design Lupo) – tako košaro kot tudi športni del pri večjem otroku, bi bila zelo hvaležna, da mi tukaj napiše izkušnje, saj sem tik na tem, da ga naročim.
Hvala

ima še kdo izkušnje z vozičkom Baby Design (Lupo ali Husky), kako se obnese, ste opazili kakšne pomanjkljivosti?

Živjo

Očitno nas je čedalje več, ki smo na prvi pogled navdušene nad vozičkom Baby Design. Z mojim sva ga šla pogledat v BC, men je voziček odličen in verjamem, da je po kvaliteti lahko primerljiv drugim dražjim vozićkom, ki pač niso narejeni na Poljskem. Brala sem forume na Poljskem in voziček ima dobre ocene, večkrat pa so omenjena kolesa oz. škripanje koles. Pa zanima me tudi velikost globoke košare, ki je pri tem vozičku 80 cm. V primerjavi z drugimi vozički je to malo manj. Zato sem tudi sama nestrpna, da slišim mnenja mamic pri nas, ki so ta voziček preizkusile 🙂

lp

meni se je voziček v trgovini res dopadel, zdi se zelo lepo vodljiv, najlepše se ga je vozilo od vseh vozičkov. kar se košare tiče – midva z možem sva merila notranjost do dolžini, pa ni bila nič kaj manjša od ostalih vozičkov. če se prav spomnim, je imel samo maxi cosi par cm več, ostali pa tam tam ali manj. vzami si meter s seboj in premeri.

v BC so rekli, da jih precej prodajo, tako da če je kakšna na forumu, ki ima ta voziček, bi bil res dobrodošel kak komentar.

Mi prodamo baby design husky vozicek za 299eu,kupljen v bc pred mesecem dni,z racunom in garancijo..040-500-103

Aja,pa da ga se malo pohvalim..vozicek je izredno lepo vodljiv,ima veliko streho in ogromno opreme..dejansko dobis za ta denar najvec kar lahko!..mi ga prodajamo samo zato,ker nam je “pocepnil” nas stari,in smo bili primorani na hitro kupiti novega..zdaj pa smo dobili starega popravljenega nazaj..lp

Če se še trenutno kdo odloča za voziček te vrste. Mi smo Lupota nabavili prejšnji petek v Baby Centru v Šiški, zdej imajo akcijo, 340 EUR. Mulcu se očitno dopade :), je pa zadeva definitivno najboljše razmerje med ceno in tem kar dobiš trenutno v ponudbi. Na zalogi so imeli vse barve zato smo se odločili za naš standard, zeleno barvo.Naš 3 kilometerski makadamski krog smo stestirali že dvakrat in za enkrat nimamo pripomb. Priporočam.

Pozdravljeni!

Tudi midva s partnerjem sva nedavno kupila Baby Design Husky, ker so imeli v Baby Centrih akcijo ravno omenjenih vozičkov. Neverjetno veliko opreme! Prepričalo pa naju je predvsem vzmetenje, ki ni pri nobenem vozičku tako dobro kot pri Baby Design (velja za vse: Lupo, Husky, Dotty) pa sva naredila kar veliko raziskavo glede vozičkov. Cena je zelo dostopna za to, kar ponuja.

Všeč mi je tudi, da je komplet dvodelen, tako lahko svojemu malčku ponudiš boljšo lupinico, kot jo ponekod ponujajo v trodelnih kompletih, kjer lupinice niso nujno zelo kvalitetne.

Mislim, da bo voziček zelo primeren za vse terene, predvsem na bolj razgibanih pričakujem številne prednosti.

Tudi zložiti se da lepo, tako da gre tudi v avtomobile s povprečnimi prtljažniki.

Lep pozdrav!

Pozdravljeni!

Tudi midva sva pred kratkim v akciji kupila Baby Design Dotty in zaenkrat zgleda res perfekten. Za ta vozicek sva se odlocila, ceprav sva najprej mislila kupiti vozicek iz visjega cenovnega razreda. Ugotovila sva, da nudi isto za pol cene. In tudi midva bova za v avto kupila peg perego lupinico, ki je najbolj varna izbira.
Bomo videli kako se bo obnesel v praksi 🙂

Živjo! Tudi mene zanima voziček Baby Design Dotty ali Lupo. Ima kdo že kakšne izkušnje z vozičkom na terenu? Kako se obnese?

Lep pozdravček 😉

Mi smo vozicek Baby Design Lupo kupili lani. Oba sva sportnika, zato smo non stop zunaj, veliko se vozimo po makadamu. Vozicek je super in z njim nimamo in nismo imeli nobenih tezav. Ce ze moram kaj pokritizirat, je malenkost premajhna kosara in obupna prevleka za dez (mi smo potem kupili eno univerzalno). Sicer pa za to ceno se nismo nasli nic boljsega. Ce so pomisleki zaradi poljskega porekla, jih lahko mirno zavrzete.

No, mi uporabljamo sedaj Lupota že leto in 2 meseca in je super še vedno. Nič ne škripa, nič ne poka…res zadovoljna, pa večinoma se po makadamu vozim. Edin minus je res dežna prevleka za športni del, ker je nimaš kam zapet.

Pozdravljeni!
ali kdo prodaja voziček dotty baby design?naj mi sporoči na telefon 031 417 113. hvala

uporablja mogoče kdo lupinico na babydesign lupo vozičku? namreč zanima me kako je s temi adapterji

lp miša

Adapterje kupiš v BC za 14e, se na klik namestijo na ogrodje potem pa na to priprneš lupinico. Simpl in deluje.

Vozicek imamo sedaj pol leta in smo super zadovoljni. Res je kvaliteten. Smo pa že na športnem delu, ker pozimi je tamala bolj oblečena in je bila košara premajhna. Gre pa lepo v ležeč položaj tako da sploh ni panike 🙂
Še enkrat bi ga kupila, če bi se spet odločala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close