Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek voyo.si – brezplačna registracija?

voyo.si – brezplačna registracija?

Pozdravljeni.

Pravkar sem se registrirala za brezplačni 14-dnevni dostop. Prebrala sem pogoje, kjer piše, da po tem času avtomatsko (če se ne odjaviš) odtrgajo 5 €, kolikor znaša naročnina za en mesec.

Ampak po moji registraciji mi je kar takoj ponudilo, da vtipkam visino številko – kje je torej 14 dni zastonj? Kako pridem do tega? Zraven pa, prosim, napišite še, kje se odjavim, da bom to potem storila, če mi ne bo ok. Hvala vnaprej!

napiši >>voyo stop

a pod voyo spada tud 24 urni dostop do kmetije?

Hvala. Nisem našla FAQ, sedaj sem vse prebrala.

Ampak nekaj mi še kar ni jasno … Sem se registrirala (brezplačno), torej poslala neko kodo na 3232. Ampak kar koli kliknem, ničesar ne odpre!?? (You tube normalno gledam in filmčke iz fotoaparata itd, a je za tle kaj drugega potrebno??? Ponavadi napiše, da si moraš to in to downloadat, tu pa nič).

Pod “splošni pogoji! sem prebrala, da največ 1x mesečno prejmeš SMS z voyo vsebinami, ki stane 5 evrov!? Zdaj bom tudi dobila SMS- v teh 14 brezplačnih dneh?

Kaj pa potem, če se odločim za nakup – bo 5e naročnina in še 5e sms?

Prijavila sem se samo zaradi Kmetije, ki je ta teden nimam časa gledati. A jo kdo gleda, deluje zadeva?

Hvala.

Ne, SMS nič dodatno ne stane in zadeva popolnoma normalno deluje.

Mene jezi samo, da so dol pobrali vse tuje serije, zato bom odpovedala. Zakaj tebi ne dela, pa ne vem.

Da se še jaz pridružim z enim vprašanjem. Jaz sem se namreč prijavila na ta 14 dnevni dostop samo zato, ker sem zadnjič med enim filmom zaspala, pa bi ga rada videla do konca. Zdaj pa tega filma ni na seznamu. A ni to tako, da lahko gledaš vse kar vrtijo na POPu? Na spletni strani pa potem tudi nisem našla nobenih pojasnil, kar se vsebin tiče.

Ah, kje pa, Morga. :)))))) Na Voyo je samo ene par filmov, serij za vzorec (pa še te bedne), edino z risankami in športom so verjetno radodarni. In z lastnimi serijami. Podn, skratka.

Kako se odjavim od voyo.si

Pazite, VOYO.SI krade denar. Samodejno vas naroča na njihovo storitev, skoraj v vsakem primeru ste vsaj ob 5 EUR. Bodite zelo pazljivi.

Bi lahko nalagali na voyo vse dele telenovel, ne le hrvaške (mi, mladi je ne gledamo!!!!!!!!!!!!!!)! Tudi izbiro filmov bi lahko povečali. Prosim ne brišite telenovel (Eva Luna, Triunfo del amor), če gremo na počitnice…, jih do takrat ko pridemo nazaj in si jih želimo ogledati že izbrišete!!!! Prosim, naložite več filmov!! Aja, zakaj pa ne nalagate telenovele Dos Hogares???

Upam, da boste upoštevali vsaj kakšno izmed mojih želja. Potemtakem, bi bil voyo veliko bolj zanimiv.
Lp A.

Pozdravljeni! Tudi jaz bi nekaj vprašala. Jaz sem se prijavila na VOYO 14-DNEVNI BREZPLAČNI VSTOP, potem so mi pa poslali čez en mesec neki SMS in za tem sem se odjavla, vseeno pa sem morala plačati 4.99€. Na položnici mi tega (k sreči) sploh ni zaračunalo toliko. Vendar me predvsem zanima, zakaj še vseeno lahko gledam stvari na VOYO, če pa sem napisala SMS na 3232 z vsebino VOYO STOP. In ali bom naslednje mesece tudi morala plačevati po 4.99€??

Hvala in L.P.

Razočarani naročnik vojo pop Ker nadaljevank ne nalagate redno -dnevno bom naročnino na vojo prekinil Naročil sem se zato da lahko gledam takrat ko imam jaz čas zvečer ne pa da vi nalagate z enodnevnim zamikom čez vikend pa še dlje Edino za plačilo sta pa ažurni LP

NAJ NEGDO SE PRIJAVI IN ZAFRKNE TA VOJO.
KAO?
TAKO DA JAVNO OBJAVI UPORABNIŠKO IME IN GESLO.
HI HI

POL SLOVENIJE BI SPREMLJALO VOYO Z BORIH 5 €

zakaj se ne morem odjaviti od profila ždero na voyo.si

wetrfg

Prijavil bi se na osnovi “TUŠ-evega računa

L.P.E.

Voyo zahteva, da plačate ker drugače bi vsi naredili account se prijavili gledali tistih 14 dni in po 14 dneh naredili nov account. Zato zahteva, da plačate za naprej tisti 3. teden.

Verjetno so že več let nazaj ugotovili kako deluje.

Odgovor na objavo uporabnika
32111, 15.11.2011 ob 16:49

Pozdravljeni.

Pravkar sem se registrirala za brezplačni 14-dnevni dostop. Prebrala sem pogoje, kjer piše, da po tem času avtomatsko (če se ne odjaviš) odtrgajo 5 €, kolikor znaša naročnina za en mesec.

Ampak po moji registraciji mi je kar takoj ponudilo, da vtipkam visino številko – kje je torej 14 dni zastonj? Kako pridem do tega? Zraven pa, prosim, napišite še, kje se odjavim, da bom to potem storila, če mi ne bo ok. Hvala vnaprej!

a lahko imam samo za 14 dni brezplačno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close