Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem VOYAGER

VOYAGER

Kupujemo ta avto l96. avtomatik.
Prosim posredujte mi čimveč informacij o tem avtu,da se ne bomo NA——-!”
Jaz osebno sem se zaljubila v ta avto —–prosim vaše mnenje oz izkušnje s tem avtom.
BY BY BY BY BY BY BY

Avto je perfekten,le žre,koliko ne vem,sploh pa ko ima toliko prostora.
Še maš dnar ga kup pa lp:)))))))))

klime so u kur***. drugače pa kul avto.

Verjem.super se je peljat udoben mehak res kul avto.

lp:))))))))

Ja veliko jih je ki mi ta avto odsvetujejo češ da se full kvari……..kako je kaj s tem.povejte?????????????

¸

Naša žlahta je imela voyagra pa je bil tudi zelo zadovoljen,res pa,da je veliko žru imel pa je tudi blizu 300000km in nikoli imel problem.

lp:))))))))))

HVALA!!!!
Sedaj je le vprašanje “kupiti ali ne kupiti “?????????????????????????????

Avto je ameriskega izvora in le te se ravno ne drzi pregovorna nepokvarljivost. Avto je za slovenske pojme velik, sedis kot v avtobusu, kuri precej benzina (moje izkusnje, na relaciji jih je 12l). Ima pa ogromno prostora in ponuja mehko voznjo.

Veliko sreče

lp:)))))))))))

Ja jaz močno upam,da če ga bomo kupili ,da se ne bomo nategnili——pa še rima se.
Hvala za mnenja če je pa še kdo ki kaj ve pa ……..dobrodošla pomoč!!!!!!!!!

Anka, a ti res pretehta mnenje enega človeka, ki ga sploh ne poznaš? Pojdi še na kakšen drug avto. forum, kjer ti bodo mogoče znali konkretneje opisati morebitne pasti (www.avtomobilizem.com in http://www.avto-magazin.si).

Ne nič ni še odločeno…tudi mož je dal na različne forume (avtomobilske ) vprašanja glede avta.Želiva le izvedeti kaj vedo povedati drugi o tem avtomobilu(dobre in slabe lasnosti),da bo odločitev lažja.

Naš prjatu je mel prejšnji model pa ga je prodal po 8 mesecih ker mu je šlo na živce da je bil več na servisu kot na cesti. Pa še pil je tak kot da je konec sveta!

New Report

Close