Najdi forum

vosek-obraz

Ker sem precej nagnjena k dlakavosti, uporabljam vosek – poleg predela nad ustnico – tudi na licih in bradi. Imam pa težavo: pogosto se mi zgodi, da sočasno z odstranitvijo dlak odstranim tudi povrhnjico kože. Vse skupaj zgleda, kot da bi bila cela “oskubljena” (rdeči, nato temnejši madeži). Po uporabi odstranim vosek z otroškim oljem, splahnem obraz z mrzlo vodo in pustim kožo nekaj časa počivati – ne nanesem kreme ali kaj podobnega.
Kako naj omilim posledice, ki nastanejo po uporabi voska, saj sem že pošteno nezadovoljna: ali sem dlakava ali pa oskubljena. Prosim za nasvete!

Spremeni način depilacije,ker se ti v nasprotnem primeru lahko zgodi,da bo poleti prišlo do depigmentacije kože na tem delu.Ali imaš prevroč vosek,ali pa je mogoče tvoja koža preveč izsušena?Karkoli pa boš naredila se vsaj 3 dni,še boljše pa en eden ne izpostavljaj soncu,kasneje pa uporabi zaščitni faktor.

Pozdravljeni!
Bi mi lahko svetovali res ful dober vosek za predel nad ustnicami.
Jst sem si tam dlakice vedno pulila, pa me zanima malo ta način.

V prosti prodaji lahko kupiš kar trakove za depilacijo na katerih je že vosek,segreješ jih v dlani,nalepiš in potegneš v nasprotni smeri rasti dlak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close