VOŠČILO
Ko sem šla včeraj še po par stvari v trgovino, in gledala do vrha naložene nakupovalne vozičke, sem se spomnila grafita “Naj pojem toliko, kot lahko prebavim.”
Vsem želim malo zdrave pameti, ravno prav samorefleksije in dovolj poguma, da bi se učili iz lastnih napak. Pa srečno!
zmotno … pasjeljubke morate paziti, da vas na “požene” istočasno kot vaše ljubčjenčke.
tvoje želje o samorefleksiji so pa … pasjek, ki ga drugi pohodi, futra kravi … skratka gnus
zmotno … pasjeljubke morate paziti, da vas na “požene” istočasno kot vaše ljubčjenčke.
tvoje želje o samorefleksiji so pa … pasjek, ki ga drugi pohodi, futra kravi … skratka gnus[/quote]
Vau, kako se to lepo bere, daj še kaj napiši!
[img]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-love013.gif[/img]
Nikoli nisi imel svojega mnenja! Vedno si se od posta do posta prilagajal “vremenu”!
V tem je tvoja beda!![/quote]
Kako se nekateri obremenjujete z virtualo, ki je presegla vrednost same reale. In to je po mojem mnenju bedno.[/quote]
V tem je tvoja beda, ampak ne boš priznal, samo da boš še naprej moderator! Brez moderatorstva si samo niče iz navadnega življenja z nedefiniranim mnenjem!
Moderatorstvo je zelo resna stvar tudi na neresnih straneh!
Glej Robil, v vsakem trenutku te presegam intelektualno in mentalno!
Kako se nekateri obremenjujete z virtualo, ki je presegla vrednost same reale. In to je po mojem mnenju bedno.[/quote]
V tem je tvoja beda, ampak ne boš priznal, samo da boš še naprej moderator! Brez moderatorstva si samo niče iz navadnega življenja z nedefiniranim mnenjem!
Glej Robil, v vsakem trenutku te presegam intelektualno in mentalno![/quote]
Kaj pa seksualno? Ah…. :)))
Kaj si pa tako sovražen ???
Kaj pa seksualno? Ah…. :)))[/quote]
Matjažko, to je pravo intelektualno vprašanje. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.