Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VOŠČILO

VOŠČILO

Hohohoho…zakaj se potem dolgočasim?:)

Ker si razvajena? 🙂

Ker si razvajena? :)[/quote]

Zahtevna enTip:).

Zahtevna enTip:).[/quote]

Kar cenim pri tebi GoldFish 🙂

Kar cenim pri tebi GoldFish :)[/quote]

I love you too:)).

Kar cenim pri tebi GoldFish :)[/quote]

I love you too:)).[/quote]

Najbrž si enga pokadila ampak sliši se pa fajn 🙂
love you ribca 🙂

Vsaj nekaj čarobnosti vam želim v teh dneh. ♥

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Imam dve novici slaba je ta, da sva se z ljubico sprla 🙁

Dobra pa ta, da že imam ogledanih par novih 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ljubica je na škodi, samo revica se še tega ne zaveda … 🙂

Točno tako entip cenim, da si na moji strani samo sexal pa ne bom 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja ampak ne zarad nje, temveč iz solidarnosti do lačnih v Afriki 🙂

In v čem je razlika ? 🙂

Saj si letos že. Prišparaj še kaj za drugo leto. 🙂

Iz tvojih “ust” v “božja” ušesa. 🙂

Ko sem šla včeraj še po par stvari v trgovino, in gledala do vrha naložene nakupovalne vozičke, sem se spomnila grafita “Naj pojem toliko, kot lahko prebavim.”

Vsem želim malo zdrave pameti, ravno prav samorefleksije in dovolj poguma, da bi se učili iz lastnih napak. Pa srečno!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

zmotno … pasjeljubke morate paziti, da vas na “požene” istočasno kot vaše ljubčjenčke.
tvoje želje o samorefleksiji so pa … pasjek, ki ga drugi pohodi, futra kravi … skratka gnus

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

zmotno … pasjeljubke morate paziti, da vas na “požene” istočasno kot vaše ljubčjenčke.
tvoje želje o samorefleksiji so pa … pasjek, ki ga drugi pohodi, futra kravi … skratka gnus[/quote]
Vau, kako se to lepo bere, daj še kaj napiši! [img]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-love013.gif[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

In v čem je razlika ? 🙂

Saj si letos že. Prišparaj še kaj za drugo leto. :)[/quote]

Tebi razlagati v čem je razlika…očitno je zate vse enako:). Pazi, da te od skromnosti ne pobere:).

V tem primeru sva res enaka, saj lahko uporabim kar tvoje besede, kot si sama napisala, da ostajaš pri svojem prepričanju, dokler te s pametnim argumentom ne prepričam v nasprotno. 🙂
Zato me zanima razlika med biti zahteven in biti razvajen.

Nikoli nisi imel svojega mnenja! Vedno si se od posta do posta prilagajal “vremenu”!
V tem je tvoja beda!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Nikoli nisi imel svojega mnenja! Vedno si se od posta do posta prilagajal “vremenu”!
V tem je tvoja beda!![/quote]
Kako se nekateri obremenjujete z virtualo, ki je presegla vrednost same reale. In to je po mojem mnenju bedno.

V tem je tvoja beda!![/quote]
Kako se nekateri obremenjujete z virtualo, ki je presegla vrednost same reale. In to je po mojem mnenju bedno.[/quote]
V tem je tvoja beda, ampak ne boš priznal, samo da boš še naprej moderator! Brez moderatorstva si samo niče iz navadnega življenja z nedefiniranim mnenjem!
Moderatorstvo je zelo resna stvar tudi na neresnih straneh!
Glej Robil, v vsakem trenutku te presegam intelektualno in mentalno!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kako se nekateri obremenjujete z virtualo, ki je presegla vrednost same reale. In to je po mojem mnenju bedno.[/quote]
V tem je tvoja beda, ampak ne boš priznal, samo da boš še naprej moderator! Brez moderatorstva si samo niče iz navadnega življenja z nedefiniranim mnenjem!
Glej Robil, v vsakem trenutku te presegam intelektualno in mentalno![/quote]

Kaj pa seksualno? Ah…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj si pa tako sovražen ???

Kaj pa seksualno? Ah…. :)))[/quote]
Matjažko, to je pravo intelektualno vprašanje. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close