Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VOŠČILO

VOŠČILO

Vsem želim v letu 2014 čim manj socializma in čim več neoliberalizma, samoiniciative in odgovornosti 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Sicer boš spet norel, da sem slabe volje, črnogled,……………, vendar nas je divjaški neoliberalizem spravil tja kjer smo.
Veliko socialnega čuta vsem in poln krožnik tistim, ki za domačimi zidovi gladujejo, bi bilo bolje.

Jaz pa več sreče družini, ki jo bom danes peljal v trgovino kupiti vse tisto o čemer lahko samo sanjajo za praznike medtem, ko drugi vlačijo domov vse tiste tatarce, purane, rebrca, piščance, piškote, pijačo,….!
Tu se tako ali tako preseravamo tisti, ki nam ni hudega.
Ne, ne nimam tako visoke penzije, vendar si to lahko privoščim. To bo darilo meni!
Pa srečno ljudstvo!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sicer boš spet norel, da sem slabe volje, črnogled,……………, vendar nas je divjaški neoliberalizem spravil tja kjer smo.
Veliko socialnega čuta vsem in poln krožnik tistim, ki za domačimi zidovi gladujejo, bi bilo bolje.

Jaz pa več sreče družini, ki jo bom danes peljal v trgovino kupiti vse tisto o čemer lahko samo sanjajo za praznike medtem, ko drugi vlačijo domov vse tiste tatarce, purane, rebrca, piščance, piškote, pijačo,….!
Ne, ne nimam tako visoke penzije, vendar si to lahko privoščim. To bo darilo meni!
Pa srečno ljudstvo!![/quote]

Pohvalno!
Posebej tebi lepe praznike

Paco ne vem, če nas je ravno neoliberalizem spravil tja kjer smo. Po mojem mnenju so nas tja spravili neokomunistični tajkuni, ki jih je na čela uprav podjetij spravila politika kakopak.

Neoliberalizem pomeni tudi privatizacijo, flexibilen trg dela tega pa v Sloveniji ni.

No za prijetno novo leto pa še novica, da so v težavah še Perutnina Ptuj in seveda Cimos. Neokomunistični mogotci na čelu teh dveh podjetij so sezadolžili preko vseh meja 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Paco ne vem, če nas je ravno neoliberalizem spravil tja kjer smo. Po mojem mnenju so nas tja spravili neokomunistični tajkuni, ki jih je na čela uprav podjetij spravila politika kakopak.

Neoliberalizem pomeni tudi privatizacijo, flexibilen trg dela tega pa v Sloveniji ni.

No za prijetno novo leto pa še novica, da so v težavah še Perutnina Ptuj in seveda Cimos. Neokomunistični mogotci na čelu teh dveh podjetij so sezadolžili preko vseh meja :)[/quote]
Domišljam si, da sva razumnika(??), ki veva o čem govoriva!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Torej, kaj predlagaš danes za božično večerjo? Suh kruh in vodo?

Dokler se narod krega okrog samega imena sistema, ki bi nas naj spravil sem, kjer smo, bodo lopovi v nacionalnem interesu, veselo kradli še naprej. Problem so vrednote, pohlep, ne pa ime sistema.

Torej, kaj predlagaš danes za božično večerjo? Suh kruh in vodo?[/quote]
Ne moreš da ne bi? 🙂

Torej, kaj predlagaš danes za božično večerjo? Suh kruh in vodo?[/quote]
Ne moreš da ne bi? :)[/quote]

Če imam dilemo:). Še za te piškote, ki sem jih ravnokar naredila, imam slabo vest:). Zmedena sem. Naj iz solidarnosti do Afrike preskočim naslednje 3, 4, 5 obrokov? Ali peljem družino po nakupih in jim vzamem še zadnje dostojanstvo, ko stojim zraven ob nakupovanju kot pav z debelo denarnico?

Ne moreš da ne bi? :)[/quote]

Če imam dilemo:). Še za te piškote, ki sem jih ravnokar naredila, imam slabo vest:). Zmedena sem. Naj iz solidarnosti do Afrike preskočim naslednje 3, 4, 5 obrokov? Ali peljem družino po nakupih in jim vzamem še zadnje dostojanstvo, ko stojim zraven ob nakupovanju kot pav z debelo denarnico?[/quote]
Daj jim kartico, da ti ne bo nerodno zraven stat 🙂

Če imam dilemo:). Še za te piškote, ki sem jih ravnokar naredila, imam slabo vest:). Zmedena sem. Naj iz solidarnosti do Afrike preskočim naslednje 3, 4, 5 obrokov? Ali peljem družino po nakupih in jim vzamem še zadnje dostojanstvo, ko stojim zraven ob nakupovanju kot pav z debelo denarnico?[/quote]
Daj jim kartico, da ti ne bo nerodno zraven stat :)[/quote]

Še vedno ne vem, kaj danes kuhati? No, povej nam ti, kakšne dobrote bo mamica skuhala?:))

Daj jim kartico, da ti ne bo nerodno zraven stat :)[/quote]

Še vedno ne vem, kaj danes kuhati? No, povej nam ti, kakšne dobrote bo mamica skuhala?:))[/quote]
Kako si sladko sarkastična. Pravi cukrček 🙂
Komu pa boš kuhala, potem bo lažje dat kakšen predlog…
Tale Winter Jack, ki me je ravnokar pogrel mi kar nekak več ne paše, ko pomislim na Afriko

Še vedno ne vem, kaj danes kuhati? No, povej nam ti, kakšne dobrote bo mamica skuhala?:))[/quote]
Tale Winter Jack, ki me je ravnokar pogrel mi kar nekak več ne paše, ko pomislim na Afriko[/quote]

Zdaj sem prišla na idejo, da kuham brezdomcem, da bo lahko prišel tudi Paco:).

Brezdomci bodo veseli česarkoli.

Tale Winter Jack, ki me je ravnokar pogrel mi kar nekak več ne paše, ko pomislim na Afriko[/quote]

Zdaj sem prišla na idejo, da kuham brezdomcem, da bo lahko prišel tudi Paco:).[/quote]

Potem pa nared eno veliko skledo sarme 🙂
Pa TV in radio poklič, da se bo vedelo kako širokogrudna si 🙂

Brezdomci bodo veseli česarkoli.[/quote]

To ne drži povsem za vse. Sem že doživela, ko je nekdo odklonil hrano, ker ni bila ustrezna za njegove zobe. In prav je, da imajo tudi oni okus ter želje.

Zdaj sem prišla na idejo, da kuham brezdomcem, da bo lahko prišel tudi Paco:).[/quote]

Potem pa nared eno veliko skledo sarme 🙂
Pa TV in radio poklič, da se bo vedelo kako širokogrudna si :)[/quote]

Da se ne bova še kje srečala:).

Brezdomci bodo veseli česarkoli.[/quote]

To ne drži povsem za vse. Sem že doživela, ko je nekdo odklonil hrano, ker ni bila ustrezna za njegove zobe. In prav je, da imajo tudi oni okus ter želje.[/quote]
Zato pa skuhaš en velik lonec juhe. Da jih pogreje.

To ne drži povsem za vse. Sem že doživela, ko je nekdo odklonil hrano, ker ni bila ustrezna za njegove zobe. In prav je, da imajo tudi oni okus ter želje.[/quote]
Zato pa skuhaš en velik lonec juhe. Da jih pogreje.[/quote]

Po možnosti naj ne bo iz vrečke, ker je tam preveč Ejev in podobnega sranja…

Zato pa skuhaš en velik lonec juhe. Da jih pogreje.[/quote]

Po možnosti naj ne bo iz vrečke, ker je tam preveč Ejev in podobnega sranja…[/quote]

Lahko pričneš z rezanjem zelenjave na žuljen.

Po možnosti naj ne bo iz vrečke, ker je tam preveč Ejev in podobnega sranja…[/quote]

Lahko pričneš z rezanjem zelenjave na žuljen.[/quote]
Ja pa kaj še… jaz bom delal ti pa komandirala?

Lahko pričneš z rezanjem zelenjave na žuljen.[/quote]
Ja pa kaj še… jaz bom delal ti pa komandirala?[/quote]

Aja, nisem vedela, da moje besede čutiš kot ukaz:). Razporejam delo, le to:).

Ja pa kaj še… jaz bom delal ti pa komandirala?[/quote]

Aja, nisem vedela, da moje besede čutiš kot ukaz:). Razporejam delo, le to:).[/quote]

Draga kaj bi brez tebe. In šele brezdomci… nova Mati Tereza

Aja, nisem vedela, da moje besede čutiš kot ukaz:). Razporejam delo, le to:).[/quote]

Draga kaj bi brez tebe. In šele brezdomci… nova Mati Tereza[/quote]

A ne a ne. Bolje se je neupirati:). Kaj boš ti naredil za svet?

Draga kaj bi brez tebe. In šele brezdomci… nova Mati Tereza[/quote]

A ne a ne. Bolje se je neupirati:). Kaj boš ti naredil za svet?[/quote]

A moram še več? Ni dovolj, da tebe animiram? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close