Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek voščilo

voščilo

Imam prošnjo ali mi lahko pomagati oblikovati kratko primerno voščilo. Moja hči je rodila in nas osrečila z vnukinjami Ulo in Elo. Ali je kdo danes pesniško navdušen za par verzov.Hvala

Nikoli mi ni jasno, zakaj bi morala bit voščila v verzih. A mi lahko enkrat en razloži?
Saj nismo vsi pesniki, da bi se od nas pričakovalo verze. Še najbolj grozni so pa kaki osladni, prepisani z neta.
Sploh pa ne kapiram, da ena mama ne zna hčeri, ki je rodila dvojčici, sama od srca napisat enega voščila.

Meni so pa všeč verzi.Če je pa kakšen prav posrečen, pa še posebej.

Niso vsi pesniki, veš.Vsak ima svoje talente.

” Tri stvari so nam ostale iz raja : rožice, zvezdice in otroci ¨.
(Dante Alighieri)

2srčka, 2sreči…

Dvojno veselje, dvojne skrbi, dvojna je sreča, dvakrat so krajše noči 😉

Aja…pa seveda čestitke in na zdravje vseh treh punc!

Niso vsi pesniki, veš.Vsak ima svoje talente.[/quote]

Itak da vem, da nis(m)o vsi pesniki. Samo še zmeraj ne razumem, zakaj nekateri tisti, ki niso, čutijo tako silno potrebo izražanja voščil v verzih…

Niso vsi pesniki, veš.Vsak ima svoje talente.[/quote]

Itak da vem, da nis(m)o vsi pesniki. Samo še zmeraj ne razumem, zakaj nekateri tisti, ki niso, čutijo tako silno potrebo izražanja voščil v verzih…[/quote]

Mogoče boš razumela kdaj drugič ali pa nikoli.
Sicer pa ni treba, da razumeš vse ljudi na svetu.Važno je, da razumeš tiste okrog sebe.

Voščilo sestavi sama, ni nujno, da je v verzih. Boš videla, kako boš povzela, kakšne želje so ključne, da se položijo novorojenkama v zibelko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close