Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vorwerk vrečke KDO VE?

vorwerk vrečke KDO VE?

Kje bi lahko kupila vrečke 35 za sesalec , brez dišave.
In kakšna je cena?

Vedno namreč moram kupiti vrečke skupaj z dišavami, potem pa jih vržem v smeti, ker jih zaradi zdravstvenih razlogov ne uporabljamo.
Na njihovi spletni strani ni te informacije. Morda kdo ve in mi pomaga.

Hvala za nasvet in lep pozdrav.

Imajo jih v Mercatorju, Baumaxu… Ampak ne original, temveč Swirl (če sem si prav zapomnila). Stanejo pa po mojem kar isto kot na Vorwerku (beri – niso poceni).

V BTC Hala A v kleti, čisto na koncu na desni strani, če gledaš proti tržnici, je trgovina, kjer prodajajo vrečke za Vorwerk.

Pa jih pokliči in vprašaj.

PROJEST d.o.o.
BTC Hala A (kletna etaža)
Šmartinska 155
telefon: 01 585 15 89

Ampak tam imajo originalne, če se prav spomnim? Kakšna je pa dandanašnji cena? Že nekaj časa namreč kupujem kar te neoriginalne.

Najbolje jih je kupiti v trgovini na sedežu podjetja, to je na Dolgem mostu, Cesta v Gorice 33, tel. 080 3310. trgovina je odprta do 16. ure, ob sredah do 17.
Dobijo se skupaj z osvežlci ali brez, cena je odvisna od modela sesalca.

Aja, vse informacije SO na njihovi spletni strani:

Živjo, ne kupujte neoriginalnih vrečk, jaz sem jih, ker so kao enake, pa se mi je sesalec čisto zamašil, da sem ga imela na servisu. lp L

V trafiki Zajc na Viru pri domžalah (na križišču pred OMV ali nasproti lekarne). cene se pa ne spomnim, ker sem jih vzela enkrat lansko leto. okoli 4.000?? najbolje poklicati 729 2260.lp

Vsem hvala za odgovore in lep dan še naprej.

Lahko pa jih tudi naročiš na podjetju in ti jih pripeljejo domov, imajo svoje dostavljalce.

kar v Namo pri pošti stopi, dobiš prav za vse vrste Vorwerk-ov vrečke, pa še ceneje so kot na njihovem servisu (na gospodinjskem oddelku, kjer prodajajo tudi sesalce).

Prodaja tudi MAVRICA.

Seveda cenejše, saj niso original. Potem pa ti zabije sesalec in imaš večji strošek s servisom… saj je že ena pred mano napisala, kaj je s tem. Odločitev je pa itak na vsakem posamezniku.

PARNAD VORWERK
080 10 33

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close