Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vonj tam spodaj �

vonj tam spodaj �

Zadnje case imam neprijeten vonj tam spodaj….med nogami…umivam se redno,rodila dvakrat,bris je bil pred 14 dnevu vredu.Po nekaj casa sam sebe zavoham..kaj bi bilo to narobe?
Imam pa mireno,zadnje case tud kr mocen izcedek…moti me to zelo..

A zasmrdi po konzervi sardele 🙂

Resno spasujem..se ne hecam in ce nimas kaj pametnega za napisat se ne vtikuj v pogovor.

lohk povoham

Pojdi k zdravniku.Mi nismo študirali medicine.

2 tedna nazaj si bila pri ginekologu, pa mu nisi povedala za to težavo?

Ha ha ha, mogoče je pa šlo za to?

zakaj sprašuješ te budale tukaj

Ja.sem ugotovila da so budale ja.
Bom drugje vprasala.Hvala vseeno.

Krivo je lahko marsikaj. Nepravilna prehrana, premajhen vnos tekočine, nervoza, kakšno glivično vnetje. Vsekakor – ne nosi dnevnih vložkov, ne umivaj se z milom, ne uporabljaj deodorantov za intimno nego. Umivaj se samo z mlačno vodo, mogoče kaneš v vodo malo kisa (to je proti glivicam). Nosi bombažno perilo, ki ga pereš na 95 stopinj. Sicer pa ti bo pravilen odgovor dal ginekolog. Srečno.

upam, da si dobila odgovor, če ne na tem forumu, pa kje drugje.
mene pa samo zanima, kje si dobila tega smajlija za v naslov teme? 🙂

Hvala za odgovor ☺���

Te smeskote imam na tel.
A ves kulk je fajnih…bom probala ce se bodo vidli ������������������������������⚽�⛳⚾�����������

Se vidijo ������������������������������☀����������⚽���⛳⚾♨��������⛽�⏰♈♉♊♋♌⏳�♿��������❎✳�✔���������������������

Fullll jih se imam.���

Ene vrste glivic ali ne vem kaj ima vonj po ribah…. tako da če to zavohaš točno veš kaj imaš….

Alge?:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Probi nahecat ravnatelja šole, ki jo obiskuješ, da malo pogleda tam spodaj. Mogoče če bo lizal bo vonj šel stran.

Kupi si dober gel za intimno nego, obstajajo razne zadeve v lekarni, ki delujejo tako, da vzdržujejo pravilno vaginalno floro. Več o tem si preberi na forumu o ginekologiji.

Si bom kupila..bom se to poskusila ☺�☺�

priporočam vaginatorije z boraksom. to so take svečke, ki se pred spanjem vtaknejo v nožnico. meni to zelo pomaga. če ne pa si kupi canesten za notranjo uporabo (krema z aplikatorjem ali svečke)

Avtorica, resno, če je vonj po ribah, potem imaš bakterijsko vaginozo. Malo poguglaj, pa boš prebrala, da je res prvi znak vonj po ribah.
Pomagajo vaginalne globule, dobiš jih v lekarni brez recepta. Ali pa svečke boraksa, kot je že ena zgoraj omenila.
Meni so pomagale.

LOL

To je zaradi mirene. Izcedek je minimalen, a meni je ginekologinja razložila, da kapljica krvi tako dolgo počasi ven prihaja, ko pride na mini vložek ima vonj po postani krvi in to je to. Jaz včasih to zavoham drugi in tretji dan te kao menstruacije, ki traja v bistvu tri dni. Le prvi dan je sveža kri, potem pa dva dni en tak smrdeč izcedek, ki je tako minimalen, da se komaj opazi. Pač pogosto zamenjam mini vložek, se obrišem z vlažilnim robčkom in rešim težavo. Še vedno so prednosti mirene tolikšne, da me to ne moti.

LOL[/quote]

Tako bi se lahko ravnatelj na Mariborski osnovni šoli izmazal če bi bil kaj pameten pa je raje lagal. Rekel bi v stilu, “gospodična se je pritoževala nad vonjem tam spodaj pa sem se ponudil, da bi mal povohal, pol me je pa mal zaneslo…”

Pri meni je bilo tako lani. Sem šla v lekarno in si kupila one svečke canesten. In je vonj izginil. Mislim, da ti nima kaj škodit, če poskusiš.

Ok najprej avtorica – ženska za tovrstne težave se obrneš na ginekologa ne pa na tale strelski zid.

Glede na opisano je to lahko bakterijska vaginoza, trihomoniaza, glivična infekcija, ni da ni. Te stvari s Canestenom ne moreš rešiti, Canesten deluje samo proti glivičnem vnetju, kjer ob obilnem belem izcedku z belimi grudicami ni prisoten neprijeten vonj.
V primeru, da je izcedek rumeno-zelene barve je potrebno sistemsko ali lokalno zdravljenje z antibiotiki. Po terapiji se bodo gram pozitivne ali gram negativne (odvisno katere bakterije so prisotne v vaginalni flori) uničile oz. bo popolna eradikacija bakterij, takrat se pa ponavadi pojavi razrast glivic in ŠELE trakrat so prišeč na vrsto Canesten, Gyno-Daktarin ipd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close