Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vonj po čebuli ali cigaretni dim – kaj vas bolj moti?

Vonj po čebuli ali cigaretni dim – kaj vas bolj moti?

Je cigaretni dim bolj škodljiv od vonja bo čebuli?

Je cigaretni dim, last vseh sosedov, ki ga morajo neprostovoljno vdihavati, ali samo dotične osebe, ki kadi?

Nam sosedov vonj po čebuli bolj odišavi prostore, kot sosedov vonj po čebuli?

POPRAVLJAM zadnje vprašanje:

Nam sosedov vonj po čebuli bolj odišavi prostore, kot sosedov cigaretni dim?

Če lahko izbirate, kateri vonj imate rajši?

Ko zavoham cebulo,vem da sosed dela vecerjo v voku.

Potem pocakam da neha zvenketati s talarji,in pocakam da zavoham dim po cigari.

Vzamem steklenico henessija ,dva kozarcka in grem po vrtni poti k njemu na klepet po vecerji. Motece….hmmm   Lep poletni vecer sprosceno ,malo podebatirava ob kozarcku . ….

Odgovor na objavo uporabnika
Bajtarji, 26.06.2021 ob 07:25

Ko zavoham cebulo,vem da sosed dela vecerjo v voku.

Potem pocakam da neha zvenketati s talarji,in pocakam da zavoham dim po cigari.

Vzamem steklenico henessija ,dva kozarcka in grem po vrtni poti k njemu na klepet po vecerji. Motece….hmmm   Lep poletni vecer sprosceno ,malo podebatirava ob kozarcku . ….

Odličen zapis.

Ne bomo se delali fini.. motijo močni vonji, ne glede na to od česa so, od kod prihajajo. Zasmrdijo se zavese, sedežna, lasje.. ni da ni. Moti in pika. A to je cena življenja v bloku in se na to prilagodiš, ne moreš vplivati na življenja drugih ljudi. Lahko pa npr zapreš okna, ko zaznaš vonjave, si prižgeš dišečo svečo, greš v drug prostor začasno ipd.. jaz imam močno senzoriko in tudi name precej vplivajo različne arome – nekatere pozotivno, nekatere negativno. Iskreno mi cigaretni dim na začetku ko ga zaznam prav diši, tako kot bencin, lepilo…če je tega vonja preveč me pa zaboli glava. Enako velja za rože, da se razumemo. Torej zna biti za določene ljudi resnično škodljivo, zato moramo tudi sami imeti neko zdravo mero razuma pa skušati ne biti moteči okolici. Kolikor se da seveda

Čebula vedno lepo diši, cigarete pa ne motijo, če ni ravno tako huda koncentracija, da se že megla dela.

Odgovor na objavo uporabnika
Blokarji, 26.06.2021 ob 07:07

POPRAVLJAM zadnje vprašanje:

Nam sosedov vonj po čebuli bolj odišavi prostore, kot sosedov cigaretni dim?

Če lahko izbirate, kateri vonj imate rajši?

Zame je edini učinek vonja po čebuli, da postanem lačna, saj mi zelo diši. Kot tudi česen. Oboje mi je mnjamsi.

Cegaretnega dima pa ne morem prebavlja ti. Če bi mi smrdelo iz sosednjega stanovanja, bo še najbrž odselila. Ne samo zaradi vonja, tudi zaradi paši nega kajenja, ki je skoraj enako nevarno kot aktivno.

Cigaretnega dima ne prebavljam, ne notri ne zunaj. Samo kadilci niso glih uvidevni. Pa se nemarni, cigaretni ogorki lezijo povsod.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close