Vonj in izcedek vagine po spolnem odnosu
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje in bi bila zelo vesela kakršnegakoli nasveta ali odgovora. Stara sem 22 let in s fantom sva včeraj pri seksu imela “manjše” težave s kondomom, ker mu je lezel dol. Kondom nama ni počil, niti ni čisto padel dol, kljub temu pa sem po seksu, pri mali potrebi opazila, tudi bel izcedek precej specifičnega vonja. Zdaj pa me skrbi, ker ne vem, ali je bil to produkt mojega vzburjenja ali je kaj ušlo čez kondom in bi bilo dobro, če grem v lekarno po urgentno tabletko? Na vas se obračam zato, ker me zanima, če se je kateri že zgodilo kaj podobnega, obenem pa opravičujem, če kakšna taka tema že obstaja.
Najlepša hvala za vse odgovore!
Saj veš, da ti nihče ne bo znal 100% povedat, če vama je kaj ušlo ali ne. Če vidva sama ne vesta, potem obstaja možnost, da vama je. Gotovo se je že kateri zgodilo podobno in ni zanosila, gotovo pa obstaja kakšna, ki niti tega izcedka ni opazila, pa je zanosila.
Lahko pa da gre za povsem običajen vonj “po seksu”. Človek pač takrat drugače diši. Opazuje se, če se ti izcedek še kdaj ponavlja in če imaš kake bolečine. Po vsej verjetnosti ni nič hudega.
Pri ginekologinji si že bila? Pojdi čimprej. Vsaka ženska mora poznat svoje telo in svoje zdravje.
Aja, pa zamenite kondome 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.