Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style volumen trajna

volumen trajna

Oj!

Na vsake toliko časa me prime , da bi si pustila nekoliko daljše lase( sedaj so kratki ), ampak kaj, ko imam tako presneto ravne in potem mi frizura pade dol in zgleda vse skupaj kot ena sama “streha”. Lase moram zjutraj nujno navijati na toplo krtačo, da dobi frizura vsaj eno podobno obliko, ampak vsak dan to ni zdravo za lase, pa še časa mi včasih zmanjuje. Kako se naredi volumen trajna, kajti jaz bi rada imela konice malo zavite, obrnjene na noter. Koliko časa traja postopek, ali pa kaj mi svetujete?

Hvala za vse nasvete.

Aja, zadnič sem se pobarvala na bakreno rdečo in je fino.

Volumen trajna se dela na krajsih laseh. Obstaja pa že novi način kodranja in sicer ondulacija,ki po osmih pranjih popusti in se tako ne dela neželjeni narastek.Seveda je odvisno od načina navijanja itd.
Če te bi ta način kodranja zanimal, se lahko pozanimam kateri frizer tebi najbližji jo že izvaja. Poćasi pa nekako kodri zopet prihajajo v modo, saj lase že predolgo likamo:)!
lp alenka

Pozdravljeni!
Mene pa zanima a so lasje pri tem novem načinu kodranja-ondulaciji fejst skodrani ali le rahlo? Sem iz okolice Celja in bi vas prosila, če mi lahko napišete v katerem frizerskem salonu v Celju jo že izvajajo in kolikšna približno je cena. Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor. Lep pozdrav!

Ja, tudi mene to zanima. Tudi jaz sem iz okolice Celja.

Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če ste se mogoče že kaj pozanimali kje v okolici Celja bi si lahko naredila ta novi način trajne- ondulacijo in kakšna približno je cena.
Hvala in lepe praznike vam želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close