Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Volnene nadkolenke

Volnene nadkolenke

Ali jih imate? Čez kakšne nogavice jih oblečete? Kaj obujete in oblečete zraven? Kakšne barve jih imate?

Imam črne in bordo rdeče. Oblečem jih čez navadne najlonke ali malo bolj debele bombažne žabe ali tanke pajkice. Zraven oblečem kratko kiklo do kolen in obujem izključno gležnarje.

Jaz skoraj enako kot Monća, le s to razliko, da jaz obujem tudi superge in škornje zraven.

Ne nosim jih vec, zdaj samo volnene hlacne nogavice ??.

Prej pa cez navadne najlonke, tudi cez debelejse, ce je bilo mraz, na nizje cevlje, nikdar na visoke skornje, v barvah, ki se skladajo z ostalimi oblacili in obutvijo.

Sem jih imela pred leti, pa sem jih nehala nosit, ker so mi stalno dol lezle. Kako pa vam, ali vam tudi dol lezejo ali vam lepo na nogi stojijo?

Odgovor na objavo uporabnika
5rra, 05.12.2021 ob 18:08

Sem jih imela pred leti, pa sem jih nehala nosit, ker so mi stalno dol lezle. Kako pa vam, ali vam tudi dol lezejo ali vam lepo na nogi stojijo?

Ja če ti dol lezejo si jih pač popraviš nazaj gor. Verjetno si imela premajhne ali pa imaš bolj močne noge. Meni dol lezejo samo po najlonkah, pa še to ne vse. Se splača dat malo več za njih in imaš mir. Jaz jih večino kupim v Calzi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close