Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Volitve bodo naslednji teden razveljavljene

Volitve bodo naslednji teden razveljavljene

za @Špetir je bilo prej napisano, ni citiralo..

Odgovor na objavo uporabnika
Deep State, 08.05.2022 ob 11:45

Brez problema bi lahko dopoldan vzel volilni listek in ga ne oddal v posodo. Doma bi jih sprintal koliko bi jih želel. Obkrožil po svoji želji in jih razdelil prijateljem in znancem. Kdo bi za to vedel? Nihče.

Za Deep State: Ja, seveda. Kakih 40.000 glasovnic bi komot lahko sprintal, če ti ne bi prej kartuše zmanjkalo.

Potem bi pa šel k volilni komisiji in rekel: Dejte mi, prosim, štempelj posodit. Moram glasovnice poštempljat.

In na koncu dneva, ko primerjajo število glasovnic s številom volilcev, bi jim rekel: Eh, tistih 40.000 viška pač prištejte, kaj vas pa stane.

Popay npr, 08.05.2022 ob 11:49

za @Špetir je bilo prej napisano, ni citiralo..

Ti imaš pa pogosto težave s citiranjem. Probaj z recitiranjem, mogoče ti bo šlo bolje.

Ne maram butlov, 08.05.2022 ob 12:11

Ti imaš pa pogosto težave s citiranjem. Probaj z recitiranjem, mogoče ti bo šlo bolje.

lej zdej bo šlo stoposto…,  ne sekirej se za moje citiranje. Vem dobro zakaj pride do te težave…, kljub temu da kliknem na  citiraj sporočilo in ne mislim nič spremeniti s tem problemom. Raj napišem tistemu, ki sem ga citiral, da je bilo njemu namenjeno..

Zblojeni ko kurji drek: nas imajo za zlate ribice, s spominom pet minut, al kaj? Čist dobro se vsi spomnimo, kako so sdsovci nastavljali svoje ljudi v DVK , menjali, usklajevali, odstavljali  rinili noter.

V tem trenutku una munje a sdwovka Žibretova nori, kako so bili nastavljeni od Goloba in kako morajo vsi odstopiti.

Sam jaz bi pa res enkrat prijela tele norce za kravateljc, za vsako takole zmešano laž, tole se res mora nehat no. Ta ženska SEDI V PARLAMENTU.  Nikogar ne moti njeno žlobudranje? Je to ok, da lažeš celi Sloveniji v ksiht?

Replika325, 08.05.2022 ob 13:17

Zblojeni ko kurji drek: nas imajo za zlate ribice, s spominom pet minut, al kaj? Čist dobro se vsi spomnimo, kako so sdsovci nastavljali svoje ljudi v DVK , menjali, usklajevali, odstavljali  rinili noter.

V tem trenutku una munje a sdwovka Žibretova nori, kako so bili nastavljeni od Goloba in kako morajo vsi odstopiti.

Sam jaz bi pa res enkrat prijela tele norce za kravateljc, za vsako takole zmešano laž, tole se res mora nehat no. Ta ženska SEDI V PARLAMENTU.  Nikogar ne moti njeno žlobudranje? Je to ok, da lažeš celi Sloveniji v ksiht?

Torej ne laži več!

Ne, ni prav, 08.05.2022 ob 13:21

Torej ne laži več!

Kaj od tega je laž? Konkretno?

Sam trolaš, kot vedno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close