Volitve bodo naslednji teden razveljavljene
Sploh ne razumem, kako jim ni nerodno. Dosegli so točno toliko , kot vedno, še malo več in kaj bi zdaj radi? Nikakor se ne morejo sprijazniti, da je to njihov plafon, da višje ne gre, enostavno ker JIH FOLK NE MARA , ne, oni bi 60% , oni bi Orbanov rezultat.
Saj po svoje jih človek razume, toliko enega truda in predvsem denarja je šlo v propagando, jumbo plakate, laganje, samohvalo, miniranje nasprotnikov, napade na medije itd,, da je tak beden rezultat res mizeren. In potem zdaj povsod bereš, kako je za rezultat kriva “globoka država” , spletke , zarote, vse živo in neživo, domišljija dela groteskne zapise, ki nimajo nobenega smisla. Kako točno naj bi “globoka država” prisilila državljane, da so glasovali tako, kot so? To vedo samo veleumi v sds. Saj bi bilo smešno, če ne bi bili tako zagrizeni v objavljanju teh kozlarij.
prvič slišim, 08.05.2022 ob 10:18
Kakšni zabojčki z nepreštetimi glasovi naj bi se našli?
Točno se ve, koliko glasovnic je bilo natisnjenih, koliko izpolnjenih. Kaj serjete…). Najbrž bi nekateri radi, da bi bilo tako. Sedaj je bila 70,90% udeležba, naslednjič bi bila 75-80%. Še večja razlika bi bila.
Janša bo nazaj, ker Golobčki težje poznajo funkcijo. Da se je treba golobčkati. Kar počne izven brat in sar, po volji ljudstva. Ajde Janez, ker odlok je v pripravi al bo? Ma mešanica, pa Fajon že Hrvati nekaj šušljalo, sama f mineštra, ki jedilniki na Mon, jest pa,130 kg težje prenesem What, a en normalen ne obstaja v vladavini Slo, ker pol smo vsi mal butnjeni ?♀️???????
Špetirji, 08.05.2022 ob 11:36
Mi je žal, da sem pokurili lepo naravo za dan, ko sem šla opravičiti volilno. Zbrihtajte se politiki ali tisti, ki bi radi postali. Ne moreš kar na rompompom udarit z jest sem. In če ljudstvo ni izvolilo, zakaj potem ne izvoljene? To je razlog, da bo padec. Sam povem. Janez bo pa spet nazaj.
Kater jezik nastavim v Google Translate, da bi tvoj tekst prevedel v slovenščino?
Forum je zaprt za komentiranje.