Vojsko nevladnikov proti vladi Janeza Janše financiral Bruselj
Kot je razvidno iz evidence Erar, so doslej prejeli slabih 900 tisoč evrov.
Na seznamu politično pristranskih nevladnih organizacij, ki se napajajo na denarnici evropskih davkoplačevalcev je najti tudi sindikat študentov, dijakov in mladih brezposelnih oziroma sindikat Mladi Plus. V preteklosti ga je vodila našim bralcem dobro znana aktivistka levice Tea Jarc, ki je v času prejšnje vlade na Kredarici napadla takratnega premierja Janeza Janšo in notranjega ministra Aleša Hojsa.
Ivan Kramberger v začetku devetdesetih v “preroškem” govoru :
“Ljubi moji Slovenci!
Hudi časi vas čakajo.
Službe boste izgubili, nič ne boste imeli, vse vam bodo pokradli.
Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel.
Komunisti bodo storili vse, da se zadržijo na oblasti.
Bojte se jih!
Pa ne tistih komunistov, ki bodo ostali to, kar so, ampak tistih, ki se bodo spreobrnili in postali strašni antikomunisti, pa v cerkve bodo leteli in se delali vernike.
Pazite se njih, ljubi moji Slovenci.
Vse vam bodo pobrali.
Kajti, kar se Janezek nauči, to Janez zna.”
Imel je prav, Ivan Kramberger oz. dobrotnik iz Negove :
Dragi Slovenci!
Odkrito vam povem, niso še tisti pravi hudi časi.
Prišli bodo hudi časi.
Mi se ne moremo zavedat, kakšni časi bodo prišli.
Toliko revežev, toliko bogatašev, nikoli ta slovenska zemlja ne bo imela, kot jih bo imela sedaj.
Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel.
Verjemite mi dragi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, suženj Evropi in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo!
Vi boste preživeli Vi, ampak kaj bo z vašimi otroci, dragi Slovenci.
Vi se boste v grobu obračali, ker bo otrokom slabo šlo.
Kar se Janez nauči to Janez dela.
Vidite to so najbolj pokvarjeni.
Danes je komunist, jutri je cerkveno.
Kdor so pravi komunisti, so pravi komunisti ostali, dragi Slovenci.
Taki pa se obračajo kot veter sem pa tja.
To so najslabši lumpi.
Vidite nobenih zakonov ni.
Če boste vi kaj ukradli, vas bodo takoj zaprli in službo boste izgubili.
Oni pa cele tovarne kradejo.
Cele tovarne in nobeden nič ne odgovarja.
= Zelo prav! 😛
Pa ta naš vrli fant je pravo čudo narave, no! Občudovanja vredna vztrajnost (ali trma in oklepanje pozicije zanalašč)…
Ne samo, da ga ne marajo lastni državljani, cela Evropa se je zarotila proti njemu!
Samo poglejte, celo denar se zbira, da bi se ga znebili!
Najbrž bi bilo ceneje, če mu tistih par milijončkov kar v kufru izročijo, pa naj odpotuje na zaslužen trajni počitek v neke eksotične kraje. ??????
Ja in? Seveda te nekdo od nekje financira, halo?? Mal se raje vprašite, zakaj mi financiramo politične stranke, koliko gre tukaj našega denarja ven iz proračuna??
JJ naj raje pove, koliko dobiva od Izraela, to mene zanima !! Sam napada, a nikoli ne pove, kam gre njegov denar, odkod ga je dobil ! Recimo ane, šta če sad kurva o poštenju??
Briga me, Mladi Plus delajo ultra boljše stvari kot pa en SDS gnil debilen !
Mislim ,da ne rabimo pomoči iz tujine, ker itak 80 procentov državljanov organsko ne prenaša Janše . Toliko v vednost , le kaj si bo izmislila še SDS,ko jim ne gre dobro, ter se ne zavedajo, da zato so si sami krivi. Kar delaš in pokažeš to dobiš . Tisto o Krambergerja mi je všeč, da je že takrat vedel kakšni ljudje silijo v politiko in kaj pride za tem, ko bodo pokvarjenci prišli na oblast. Škoda,da nimamo danes takšnega človeka ,ki bi pometel s to golaznijo, ki se imajo za politike in nam že več kot 30 let škodujejo.
“Kar se Janez nauči to Janez dela.
Vidite to so najbolj pokvarjeni.
Danes je komunist, jutri je cerkveno.
Kdor so pravi komunisti, so pravi komunisti ostali, dragi Slovenci.
Taki pa se obračajo kot veter sem pa tja.
To so najslabši lumpi.”
IN ZAPOMNITE SI DOBRO TO… ZATO NIKOLI VOLIT ČLOVEKA TIPA veliki vodja IVAN JANEZ JANŠA noriški princ teme
“Komunisti bodo storili vse, da se zadržijo na oblasti.
Bojte se jih!
Pa ne tistih komunistov, ki bodo ostali to, kar so, ampak tistih, ki se bodo spreobrnili in postali strašni antikomunisti, pa v cerkve bodo leteli in se delali vernike.
Pazite se njih, ljubi moji Slovenci.
Vse vam bodo pobrali.
Kajti, kar se Janezek nauči, to Janez zna.”
IN ZAPOMNITE SI DOBRO TO… ZATO NIKOLI VOLIT ČLOVEKA TIPA veliki vodja IVAN JANEZ JANŠA noriški princ teme
Anonimno 8373, 06.08.2025 ob 09:27
Kot je razvidno iz evidence Erar, so doslej prejeli slabih 900 tisoč evrov.
Na seznamu politično pristranskih nevladnih organizacij, ki se napajajo na denarnici evropskih davkoplačevalcev je najti tudi sindikat študentov, dijakov in mladih brezposelnih oziroma sindikat Mladi Plus. V preteklosti ga je vodila našim bralcem dobro znana aktivistka levice Tea Jarc, ki je v času prejšnje vlade na Kredarici napadla takratnega premierja Janeza Janšo in notranjega ministra Aleša Hojsa.
Vsaj enkrat je bil bruseljski denar dobro porabljen!
Res je, zelo dobro porabljen denar iz Bruslja. Če že nimamo neke koristi od njih imamo to. Jansisti, bi radi na vse kriplje prišli na oblast in s pomočjo izraelskega denarja in Trampa in še kakšnega debila ,ki podpira to greznico moramo malo pozornost namenit ,ko bodo volitve,ker ti so res pokvarjenci in imajo povsod nastavljene svoje pse. Slovenija ne sme nikoli več imeti največjih unicevalcev vseh časov na oblasti.
Forum je zaprt za komentiranje.