Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vojna v Evropi

Vojna v Evropi

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 11.09.2025 ob 07:38

Fašistična prasica spet grozi z novo plandemijo.

.https://www.youtube.com/watch?v=A4wLAjZm72I

Robi, napove in ukazuje vse kaj prihaja z svoj naci ton in je hecno kdaj pri koncu tista okostnjak prepreči ostale z besedami: it’s a discussion. Diskurz? Ta daje ukaze in se ne pogovarja.

In za plačance ki imajo po 40,000€ mesečne plače pričakovali bi bolj ostro nasprotovanje. To je vse en teater ki ga drago plačamo. Ironija je v tem da jih ljudje plačajo, delajo pa samo za veliki kapital.

Center za komunikacijo ali kako že, bo onemogočil forum kot ta ker bo obstajala samo ena ‘resnica’! Kako se je imenovalo Ministrstvo od naci Goebels ki je imel samo eno ‘resnico’…

Ne morejo biti niti izvirni, posnemajo stare sorodnike.. in tisti majhni ki naj bi bil rešilec za nas in ki ga kao sovražijo ta baba in ostali naciji, ni to kaj se predstavlja, ker bi z lahkoto odstranil vse nacije ki odkrito delajo škodo ljudem po vsem svetu. Ampak ne, ker je tudi on ki naj bi bil izvirno za to da ‘vlada mir’ njihov. Od tistih ki se skrivajo zadaj zavese globalnega teatra!

Zlovladarji, 11.09.2025 ob 09:54

Robi, napove in ukazuje vse kaj prihaja z svoj naci ton in je hecno kdaj pri koncu tista okostnjak prepreči ostale z besedami: it’s a discussion. Diskurz? Ta daje ukaze in se ne pogovarja.

In za plačance ki imajo po 40,000€ mesečne plače pričakovali bi bolj ostro nasprotovanje. To je vse en teater ki ga drago plačamo. Ironija je v tem da jih ljudje plačajo, delajo pa samo za veliki kapital.

Center za komunikacijo ali kako že, bo onemogočil forum kot ta ker bo obstajala samo ena ‘resnica’! Kako se je imenovalo Ministrstvo od naci Goebels ki je imel samo eno ‘resnico’…

Ne morejo biti niti izvirni, posnemajo stare sorodnike.. in tisti majhni ki naj bi bil rešilec za nas in ki ga kao sovražijo ta baba in ostali naciji, ni to kaj se predstavlja, ker bi z lahkoto odstranil vse nacije ki odkrito delajo škodo ljudem po vsem svetu. Ampak ne, ker je tudi on ki naj bi bil izvirno za to da ‘vlada mir’ njihov. Od tistih ki se skrivajo zadaj zavese globalnega teatra!

Samo ena konkretna bomba bi odstranila vse te nacije in psihopate.

Zabita fuknjena čreda pa jim ploska in jih časti in zahteva nad samo več terorja, fašizma in vojn proti navideznemu sovražniku. In zabita fuknjena čreda bo dobila, kar želi.

robi9, 11.09.2025 ob 10:02

Samo ena konkretna bomba bi odstranila vse te nacije in psihopate.

Zabita fuknjena čreda pa jim ploska in jih časti in zahteva nad samo več terorja, fašizma in vojn proti navideznemu sovražniku. In zabita fuknjena čreda bo dobila, kar želi.

če bi odstranila samo tebe in tebi podobne bi bil cilj dosežen

Anonimno 10082, 11.09.2025 ob 10:04

če bi odstranila samo tebe in tebi podobne bi bil cilj dosežen

To bi hoteli bedaki fuknjeni, ki podpirate fašizem in vojne.

Bedakov fuknjenih vas je precej, zato pa so vojne.

Zdaj ko gledam, kaj vse napleta ta naci lajdra, mi je jasno  kako je to mogoče,

da Hitlerja ni nihče pravočasno pospravil.

Anonimno 4876, 10.09.2025 ob 10:40

Anonimni7712, 10.09.2025 ob 10:15

Ne vem, a imam samo jaz takšen občutek, da se EU na vsak način trudi vstopit v vojno? Pa jim je v bistvu čisto vseeno, ali v ukrajinsko, Izrael ali pa kakšno tretjo, samo da bo. Do zdaj sem predvidevala, da je zunanji svet tisti, ki se trudi Evropo zmleti v prah oziroma iz nje naredit tretji islamski svet, zdaj pa se mi zdi vedno bolj, da to počnejo naši vrli ogromno plačani politiki v Bruslju sami.

Taka čisto počasna manipulacija, pranje možganov. Najprej z zaklonišči, potem z zalogami hrane in vode, potem s povečano nabavo orožja itd itd.

Še prej s pomanjkanjem delovne sile in nujno potrebo po uvozu Afričanov, Covid, noro višanje cen, da crkujemo čisto počasi in potiho. Napad na vseh frontah, danes so nam pokoli na cestah, lačni zaposleni, izkoriščani Azijci (ker Afričani pač ne delajo), vsakodnevni govor o morebitni, a zdaj že skoraj sigurni vojni v Evropi, postali čisto normalni, nekaj vsakdanjega.

Jaz pa se sprašujem, kdo nam kaj hoče, kdo nas napada, da se gremo branit z vojsko.

Mi pa še kar tiho…

A ti fukič rusofilni živiš v paralelnem svetu?? tvoja kurčeva miroljubna rusija je danes NAPADLA CIVILNE OBJKETE NA POLJSKEM IN S TEM PRAKTIČNO SPROŽILA NOVO VOJNO, in to pofukano teroristično državo je potrebno UNIČIT, kot se je naciste pred 80 leti…če ima evropa vsaj 5% pameti, bo še danes do večera ukrajina imela v arzenalu 500 raket dolgega dosega, da zraketirajo moskvo.

POSEREM SE JAZ NA POLJSKO NATE GOLOBA JANEZA IN VSE OSTALE. PREJ NAS BO PUTIN NAPADEL BOLJE BO, BO VSAJ RED. SI MISLIŠ K NOBEN NE BO VEČ UPAL KRAST K BODO VSI BINGLJALI NA TROMOSTOVJU Z RUSKO KRAVATO. HEH

Anonimno 6265, 11.09.2025 ob 18:59

POSEREM SE JAZ NA POLJSKO NATE GOLOBA JANEZA IN VSE OSTALE. PREJ NAS BO PUTIN NAPADEL BOLJE BO, BO VSAJ RED. SI MISLIŠ K NOBEN NE BO VEČ UPAL KRAST K BODO VSI BINGLJALI NA TROMOSTOVJU Z RUSKO KRAVATO. HEH

ena prvih bo pa davčna optimizatorka. za njo pa cela kolona drugih.

zdaj je jasno, 11.09.2025 ob 18:48

Zdaj ko gledam, kaj vse napleta ta naci lajdra, mi je jasno  kako je to mogoče,

da Hitlerja ni nihče pravočasno pospravil.

To posušeno babše s satansko faco je čista reinkarnacija Hitlerja. Na vsak način hoče zakuhati vojno in hkrati uničiti Evropo vključno z Nemčijo. Za razliko od Hitlerja je bolestno pogoltna, on je bil menda še kar skromen kar se tiče premoženja.

Epic Fail, 11.09.2025 ob 06:56

LOL

Ni jederska bomba pajser, ki ga narediš in daš v skladišče ter pustiš tam leta in leta. Če pa potrebuješ, vzameš, malo obrišeš prah in dela kot nov. 🙂

In kdo je trdil da je?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close